QUOTE(Rasma @ 2010 10 23, 13:27)
magnetism, aš kaip supratau jūs atlikusi ne vieną procedūrą

Ar jūs jas planuojate ilgą laiką daryti - t.y. periodiškai, nuolat? Ir ar plaukučiai labai pasikeitė po keletos procedūrų?
Aš tai paieškojau internete ir radau, kad ši procedūra daroma atitinkamom proporcijom maišant du ingridientus. Ir praktiškai tikrai būtų galima darytis pačiai, dvi didelės reikalingų produktų 'skardinės' kainuotų apie 90 $, tad su kažkuo pvz. pasidalinant tuos produktus, už 100 Lt nevienąkart būtų galima palepinti plaukučius, tuo labiau, kai jau išbandyta pas kirpėją, tad turbūt bandysiu ieškot iš kur parsisiųst

Kaskart po 80 Lt atiduot pagailo (nors efektas tikrai man labai patinka

), bet kol nerasiu kaip nusipirkt, teks tiek mokėt..
man tai kaip priklausomybe atsirado nuo to laminavimo, nes tikrai plaukai geriau ir graziau atrodo..

pas mane siaip pats plaukas is saves tiesus, bet anksciau negraziai galai sukrisdavo isdziovinus, o darant tas proceduras paprastai isdziovinu, o atrodo kaip istiesinti.. tai planuoju jas daryt ir toliau
parsisiut tu priemoniu galima is sleekhair.com
QUOTE(*Gutte @ 2010 10 23, 13:44)
kurioje kirpykloje darotės? ir kokia kaina?
su goldwellu daro zanos kirpykloj, cia prie soc mokslu fakulteto, turi jie internetini tinklalapi, galit paziuret.. kaina nuo 60 iki 120 atrodo.. dar grozio safranas pievu take kiek zinau daro.. su sebastianu edene taikos pr. dariausi (dabar ten kitaip jau vadinasi grozio salonas), paul mitchell dariausi proffi senamiestyje, bet kaina tai nesamoninga..

net vilniuje tiek nekainuoja

o siaip kaina nuo plauku ilgio priklauso..
as pati vaziuoju i gargzdus i kirpykla darytis, nes gaunasi daug pigiau..