Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(magnetism @ 2010 10 22, 22:09)
del tu pavadinimu jau cia buvo diskusija, kaip jau kazkuri mergaite ir rase, kad turbut nuo sebastian laminavimo taip ir vadina.. as skambinausi klaipedoje i kirpykla,

kurioje kirpykloje darotės? ir kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 23, 13:27)
magnetism, aš kaip supratau jūs atlikusi ne vieną procedūrą ax.gif Ar jūs jas planuojate ilgą laiką daryti - t.y. periodiškai, nuolat? Ir ar plaukučiai labai pasikeitė po keletos procedūrų? ax.gif

Aš tai paieškojau internete ir radau, kad ši procedūra daroma atitinkamom proporcijom maišant du ingridientus. Ir praktiškai tikrai būtų galima darytis pačiai, dvi didelės reikalingų produktų 'skardinės' kainuotų apie 90 $, tad su kažkuo pvz. pasidalinant tuos produktus, už 100 Lt nevienąkart būtų galima palepinti plaukučius, tuo labiau, kai jau išbandyta pas kirpėją, tad turbūt bandysiu ieškot iš kur parsisiųst g.gif Kaskart po 80 Lt atiduot pagailo (nors efektas tikrai man labai patinka thumbup.gif ), bet kol nerasiu kaip nusipirkt, teks tiek mokėt..

man tai kaip priklausomybe atsirado nuo to laminavimo, nes tikrai plaukai geriau ir graziau atrodo.. ax.gif pas mane siaip pats plaukas is saves tiesus, bet anksciau negraziai galai sukrisdavo isdziovinus, o darant tas proceduras paprastai isdziovinu, o atrodo kaip istiesinti.. tai planuoju jas daryt ir toliau smile.gif

parsisiut tu priemoniu galima is sleekhair.com

QUOTE(*Gutte @ 2010 10 23, 13:44)
kurioje kirpykloje darotės? ir kokia kaina?

su goldwellu daro zanos kirpykloj, cia prie soc mokslu fakulteto, turi jie internetini tinklalapi, galit paziuret.. kaina nuo 60 iki 120 atrodo.. dar grozio safranas pievu take kiek zinau daro.. su sebastianu edene taikos pr. dariausi (dabar ten kitaip jau vadinasi grozio salonas), paul mitchell dariausi proffi senamiestyje, bet kaina tai nesamoninga.. doh.gif net vilniuje tiek nekainuoja schmoll.gif o siaip kaina nuo plauku ilgio priklauso..
as pati vaziuoju i gargzdus i kirpykla darytis, nes gaunasi daug pigiau..
Atsakyti
O kur Siauliuose daro? Ar tas laminavimas padaro plaukus ne tokius pasiputusius, sunkesnius, krentancius? Pas mane garbanoi plaukai, esu pasidarius keratinine procedura, tai plaukai glotnus bei tiesus, bet visai pasiilgau garbanu, bet kad vat naturaliai jos puciasi ir efektas gaunasi toks... blahhh doh.gif Beto ar galima paprasta sampuna po proceduros naudoti?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2010 10 23, 18:38)
Jei nusipirktumete, gal noretumete dalintis su manimi? 4u.gif

Žinoma drinks_cheers.gif
Pabandysiu pažiūrėt kiek su siuntimu kainuos (ir dar kaip suprantu iš JAV siunčiantis dar gali tekti PVM su muitu sumokėt, tai reik paskaičiuot, kas finansiškai tiksliai gaunasi).

Ačiū magnetism, kad užrodėt tą sleekhair tinklapį thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 23, 19:28)
Žinoma drinks_cheers.gif
Pabandysiu pažiūrėt kiek su siuntimu kainuos (ir dar kaip suprantu iš JAV siunčiantis dar gali tekti PVM su muitu sumokėt, tai reik paskaičiuot, kas finansiškai tiksliai gaunasi).

Ačiū magnetism, kad užrodėt tą sleekhair tinklapį thumbup.gif  4u.gif

tai siuskit cia sm per tarpininkes, ne kitaip schmoll.gif per jas nera muitu ir pvm, nes kitaip ten siuncia jos.. as pvz bespalvi sebastiano laminata siunciaus is sleekhair.com per tarpininkes, tai man gavosi iki 130 lt, o pas mus maciau 160 kainuoja..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnetism: 23 spalio 2010 - 19:41
QUOTE(magnetism @ 2010 10 23, 15:47)
as pati vaziuoju i gargzdus i kirpykla darytis, nes gaunasi daug pigiau..

jei nepaslaptis, kiek mokate gargzduose?
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 23, 20:28)
Žinoma drinks_cheers.gif

Ačiū magnetism, kad užrodėt tą sleekhair tinklapį thumbup.gif  4u.gif

Aš šitas užsisakiau neseniai, tai 90 dol kainuos abi priemones. O kadangi pirmakart is tu tarpininkiu pirkau, tai reikejo pervest puse sumos avanso (150 lt.), tai kaip suprantu viskas apie 300 lt. išeis
Atsakyti
Nu kaip man įdomu pasidarė. Antrakart girdžiu apie tokį dalyką,bet pirmakart pro vieną ausį įėjo,pro kitą išėjo. O dabar pasiskaitinėjau ir pati užsimaniau.
Mano plaukai ploni,silpnai pabanguoti ir labai veliasi. Kažin ar bus tiesesni ir storesni? smile.gif
Ir dar labai įdomu kiek laiko toks efektas laikosi?
Gal kuri nors žinote kur ir pas ką Kaune galima kokybiškai tokią procedūrą pasidaryti?
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 10 24, 12:44)
Nu kaip man įdomu pasidarė. Antrakart girdžiu apie tokį dalyką,bet pirmakart pro vieną ausį įėjo,pro kitą išėjo. O dabar pasiskaitinėjau ir pati užsimaniau.
Mano plaukai ploni,silpnai pabanguoti ir labai veliasi. Kažin ar bus tiesesni ir storesni? smile.gif
Gal kuri nors žinote kur ir pas ką Kaune galima kokybiškai tokią procedūrą pasidaryti?

mano kirpeja sako, kad si plauku procedura LABIAUSIAI tinka sviesiems, pazeistiems (papurusiems, pasisiaususiems) plaukams, bet zinoma tinka ir kitu tipu plaukams. mano plaukai yra is saves pakankamai stori (sviesus ir ilgi), tai po laminavimo jie tampa labai svelnus ir slidus, tad neatrodo kad jie butu storesni (praranda ta issausejima), nes jie nebera tokie pasisiause... bet svarbiausia, kad jie atrodo zymiai sveikesni thumbup.gif as manau po keliu proceduru tikrai matosi puikus rezultatas.
man plika akimi efektas matosi apie savaite (6-7 plovimus), bet aisku pats plaukas gal jaucia efekta zymiai ilgiau ax.gif o sia procedura galima daryti kas 6 savaites.
Atsakyti
QUOTE(grazi furija @ 2010 10 24, 12:44)

Tai glotninanti,blizginanti,plauka svelninanti procedura. Jei jums truksta glotnumo,svelnumo ,blizgumo-tiks. Man matesi poveikis iki pirmo plovimo,tai 3 dienas. Kainavo 80lt (plaukai truputi zemiau peciu). Dariaus Kaune pas profesionale,Paull Mitshel salone Savanoriuose.
Atsakyti
QUOTE(spilgiukee @ 2010 10 24, 13:18)
mano kirpeja sako, kad si plauku procedura LABIAUSIAI tinka sviesiems, pazeistiems (papurusiems, pasisiaususiems) plaukams, bet zinoma tinka ir kitu tipu plaukams. mano plaukai yra is saves pakankamai stori (sviesus ir ilgi), tai po laminavimo jie tampa labai svelnus ir slidus, tad neatrodo kad jie butu storesni (praranda ta issausejima), nes jie nebera tokie pasisiause... bet svarbiausia, kad jie atrodo zymiai sveikesni thumbup.gif  as manau po keliu proceduru tikrai matosi puikus rezultatas.

Inner effect profesionaliai procedūrai daryti yra dvi linijos: "Repower" (koncentratas+gel emulsija) ir "Resoft" (koncentratas+krem emulsija).

'Repower' produktais daroma procedūra skirta ploniems, gležniems plaukams ir ši procedūra plauką pastorina, suteikia apimties - purina, daro plaukus elastingais ir blizgiais.

'Resoft' produktais daroma procedūra labai sausiems, pažeistiems plaukams, tad plauką minkština, glotnina, daro elastingesniu ir blizgesniu - tad Jums turbūt būtent šią ir daro mirksiukas.gif

Man darė procedūrą su "Repower", nes iš esmės mano plaukas sveikas (ne sausi, ne nutriūšę, neskilinėja galiukai) tik labai plonas ir trūksta purumo, apimties.
QUOTE(Inga654 @ 2010 10 24, 12:34)
Aš šitas užsisakiau neseniai, tai  90 dol kainuos abi priemones. O kadangi pirmakart is tu tarpininkiu pirkau, tai reikejo pervest puse sumos avanso (150 lt.), tai kaip suprantu viskas apie 300 lt. išeis

Pirksiu iš kito puslapėlio, tai kainuos apie 245 Lt dvi reikalingos priemonės su visu siuntimu ir tarpininkavimo mokesčiais ax.gif
Pažiūrėkit, bet beautyencounter.com - pigiau mirksiukas.gif Tos pačios priemonės ne apie 90 $, o 75$
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 10 24, 14:47)
Pirksiu iš kito puslapėlio, tai kainuos apie 245 Lt dvi reikalingos priemonės su visu siuntimu ir tarpininkavimo mokesčiais ax.gif
Pažiūrėkit, bet beautyencounter.com - pigiau mirksiukas.gif Tos pačios priemonės ne apie 90 $, o 75$

Idekit, prasau nuoroda 4u.gif Kaip suprantu cia kazkokios dvi priemones reikalingos... g.gif O kodel tada Sebastian tik viena?.. unsure.gif
Atsakyti