Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(stilista @ 2010 01 25, 18:11)
as savo plaukus laminuoju nuolat, rezultatas superinis. Jei brauktumet pirstais sviesintus plaukus jaustumet toki siurkstuma, jis po laminato dingsta. Plaukai blizgesni. Labai sumazina pasisiausima, tiesus plaukai isdziusta tiesesni, o garbanoti ne tokie susisiause smile.gif
Taciau raginu visas skaitancias si foruma sia procedura isbandyti!  thumbup.gif
Galim ir taip padaryti: pirmoms trims merginoms pritaikysiu 20% nuolaidele smile.gif

O kas kiek laiko jus darot sau laminavima? g.gif
Atsakyti
Ar teisingai supratau kad sia procedura reikia atlikineti periodiskai kitaip bus tik vienkartinis efektas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2010 01 26, 22:44)
as jau uzsirasiau thumbup.gif ,vasario 6d, sestadieni. Visos priminkit,kad nepamirsciau,jei norit atsiliepimu! biggrin.gif

oij, oij, gaila, kad busiu kelioneij kaip tik, ir nepaskaitysiu, ech, kur darysiesi, ?
gali parasyti adresa , nes nlb as zn kur kns PM , lyg laisveij senamiesty yra , bet nzn tikslei..
ir pala kokia ten kaina , tyngiu atgal skaityti tema , zn kad buvo rasyta .. blush2.gif
Atsakyti
O Vilniuj yra PM salonu? Googlas man nieko gero nemeta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(hurricane @ 2010 01 26, 22:30)
O Vilniuj yra PM salonu? Googlas man nieko gero nemeta  rolleyes.gif

pasiziurek www.paulmitchell.lt psl-yte, ten nurodyti visi salonai , kurie naudoja PM produktus.
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2010 01 26, 20:51)
O kas kiek laiko jus darot sau laminavima?  g.gif

as darau karta i menesi.
Papildyta:
QUOTE(*moon* @ 2010 01 26, 21:24)
Ar teisingai supratau kad sia procedura reikia atlikineti periodiskai kitaip bus tik vienkartinis efektas?  g.gif

taip, efektas is esmes jauciamas 3-4 savaites.
Atsakyti
QUOTE(stilista @ 2010 01 27, 11:55)
pasiziurek www.paulmitchell.lt psl-yte, ten nurodyti visi salonai , kurie naudoja PM produktus.

man meta tik Kauno salono adresą, nors miestų daug prirašyta g.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Man irgi labai aktuali tema: plaukai labai nušiurę, dažomi sruogelėmis ir linkę į slinkimą. verysad.gif
Laikas dažytis , tai tuo pačiu būtų gerai ir laminavimą pasidaryti.. thumbup.gif , gal kiek padės..? Esu Vilniuje, jei kur Vilniuje daro šią priocedūrą, būsiu dėkinga už info 4u.gif
Atsakyti
Niu va, as jau po laminavimo thumbup.gif Jau plauku svelnumelis ir blizgumas!!! wub.gif Seimyna sake, kad kaip ne su savais plaukais atrodau lotuliukas.gif Jau tokia patenkinta wub.gif Ir dar labai dziaugiuosi, kad cia Stilista atradau, labai miela ir labai profesionali meistre blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 27, 22:57)
Niu va, as jau po laminavimo  thumbup.gif  Jau plauku svelnumelis ir blizgumas!!!  wub.gif  Seimyna sake, kad kaip ne su savais plaukais atrodau  lotuliukas.gif Jau tokia patenkinta  wub.gif  Ir dar labai dziaugiuosi, kad cia Stilista atradau, labai miela ir labai profesionali meistre  blush2.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
kaip jums faina wub.gif as irgi noriu, bet kad esu siauliete, tai itariu pas mus nera PM salonu... verysad.gif O gal as klystu, stilista? g.gif

Tiesa, kiek kainavo ir kokie jusu plaukai? 4u.gif
Atsakyti

po savaitgalio turetu svetaineje www.paulmitchell.lt pasirodyti salonai kurie dirba su sia produkcija visuose LT miestuose.

Siai dienai zinau, kad salonas SANABELLA ir YURYI salonas dirba su PM smile.gif sekmes!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2010 - 18:50
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 27, 23:57)
Niu va, as jau po laminavimo  thumbup.gif  Jau plauku svelnumelis ir blizgumas!!!  wub.gif  Seimyna sake, kad kaip ne su savais plaukais atrodau  lotuliukas.gif Jau tokia patenkinta  wub.gif  Ir dar labai dziaugiuosi, kad cia Stilista atradau, labai miela ir labai profesionali meistre  blush2.gif

baltas pavydas mirksiukas.gif as irgi vaziuosiu pas stilista laminuotis, gal dar kanors... bigsmile.gif kokias dabar priemones naudosi kasdienei prieziurai? kaip po pirmojo plovimo plaukai? ax.gif beje, man dar idomu, ar plauku apimtis bent kiek padidejo? ir kiek cm nuo galvos odos laminatas prasideda?gal aiskiai paklausiau rolleyes.gif
Sunreja -> as tai irgi ne vietine-vaziuosiu grynai i kirpykla tik, i Kauna.jei nebus salono tavo mieste, kodel gi nepasilepinus ir nenulekus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(etamo21 @ 2010 01 28, 16:21)
baltas pavydas  mirksiukas.gif  as irgi vaziuosiu pas stilista laminuotis, gal dar kanors... bigsmile.gif  kokias dabar priemones naudosi kasdienei prieziurai? kaip po pirmojo plovimo plaukai?  ax.gif  beje, man dar idomu, ar plauku apimtis bent kiek padidejo? ir kiek cm nuo galvos odos laminatas prasideda?gal aiskiai paklausiau rolleyes.gif
Sunreja -> as tai irgi ne vietine-vaziuosiu grynai i kirpykla tik, i Kauna.jei nebus salono tavo mieste, kodel gi nepasilepinus ir nenulekus bigsmile.gif

kad tik vakar pasidariau, tai siandien galvytes dar neploviau blush2.gif naudosiu sampuna ir kondicionieriu kiekvienai dienai, kuri man stilista rekomendavo. del apimties, tai sunku ka pasakyti, nes seip esu pasisiaususi garbane, o stilista mano plaukucius istiesino, tai dabar nelabai suprasi lotuliukas.gif prie pat saknu netepa, nu cia aisku pati meistre tau aiskiau paaiskins kas, kaip ir kodel.. 4u.gif

Etamo21 ----> aga, Stilista ortopedinio pastate dirba Savanoriuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2010 - 18:53