Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų laminavimas

QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 28, 16:49)
kad tik vakar pasidariau, tai siandien galvytes dar neploviau  blush2.gif  naudosiu sampuna ir kondicionieriu kiekvienai dienai, kuri man stilista rekomendavo. del apimties, tai sunku ka pasakyti, nes seip esu pasisiaususi garbane, o stilista mano plaukucius istiesino, tai dabar nelabai suprasi  lotuliukas.gif prie pat saknu netepa, nu cia aisku pati meistre tau aiskiau paaiskins kas, kaip ir kodel..  4u.gif
Papildyta:
O idomu kiek kartu sia procedura daretes, kad tokia aiskia neigiama nuomone turit?

Etamo21 ----> aga, Stilista ortopedinio pastate dirba Savanoriuose.

Kiek mokejot neparaset? blush2.gif 4u.gif O jus plaukus sviesinat, ar ne? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 02 vasario 2010 - 18:52
QUOTE(Sunreja @ 2010 01 28, 17:59)
drinks_cheers.gif
Kiek mokejot neparaset?  blush2.gif  4u.gif O jus plaukus sviesinat, ar ne?  4u.gif

As juodut juodutele, bet mano plaukai labai pavarge.. doh.gif Kaina nuo plauku ilgio ir apimties labai priklauso. Parasyk i AZ meistrems - papasakok kokie tavo plaukuciai ir pasakys preliminariai kiek kainuos.
Atsakyti
QUOTE(mama_Kristina @ 2010 01 28, 17:04)
As juodut juodutele, bet mano plaukai labai pavarge..  doh.gif  Kaina nuo plauku ilgio ir apimties labai priklauso. Parasyk i AZ meistrems - papasakok kokie tavo plaukuciai ir pasakys preliminariai kiek kainuos.

Na gal kur rasiu, kur pas mus daro ta procedura ir tada rodysiuos kirpejai. Vistiek manau, jog pas mus bus pigiau negu VLN blush2.gif
Atsakyti
O po kiek laiko po laminavimo proceduros galima vel plaukus dazyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(auroryte @ 2010 01 29, 22:19)
O po kiek laiko po laminavimo proceduros galima vel plaukus dazyti? smile.gif

geriau laminuoti plaukus tik nusidazius.
Atsakyti
Gal žinot, ar įmanoma laminato nusipirkt online? Tikrai neatrodo, kad procedūrą būtų sunku pasidaryt namie...
Atsakyti
Na mergaites palinkekite man sekmes siandien pirmajai klijentei darysiu plauku laminavima,jos plaukai yra pazeisti chemiskai ir linke pustis,pabandysiu padaryti foto pries ir po,tik beda kad mano fotikas tamsiai fotkina,o is telefono prasta kokybe nuotrauku,bet gal ka nors ir iseis iziureti smile.gif
Atsakyti
Nu zinokite tikrai labai geras dalykas,patiko labai ir man paciai ir klijentei dar labiau,nuotraukas padariau bet kaip ir galvojau efekto kaip atrode plaukuciai gyvai is nuotraukos negalima pamatyti sad.gif
Mano klijente pati dazosi plaukus su stipriais dazais (palete) todel jos plaukuciai yra chemiskai pazeisti ir issauseje,prie saknu plauku yra nemazai,bet galai ploni.Po proceduros jie tapo sveikai blizgantys,kaip silkiniai ir turis gerokai padidejo,ant tos laminavimui skirtos priemones taip ir buvo parasyta kad suteikia purumo,pasirodo nemelavo smile.gif Prasau nuotrauku nepeikti ir pasistenkite suprasti,kad fotografuota is telefono ir realybeje efektas kur kas geresnis.
Pries user posted image Po user posted image
Atsakyti
O kokiom priemonem laminavai ir kaip viskas vyko? blush2.gif
Atsakyti
Nu antroj foto plauku daugiau atrodo blush2.gif , bet dar pavarge, reiktu cia jau gydomosiom ampulem kas diena varyt ir pakirpt reiktu blush2.gif , bet man 2 foto jau daug geriau
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 02 01, 12:38)
Nu zinokite tikrai labai geras dalykas,patiko labai ir man paciai ir klijentei dar labiau,nuotraukas padariau bet kaip ir galvojau efekto kaip atrode plaukuciai gyvai is nuotraukos negalima pamatyti sad.gif
Mano klijente pati dazosi plaukus su stipriais dazais (palete) todel jos plaukuciai yra chemiskai pazeisti ir issauseje,prie saknu plauku yra nemazai,bet galai ploni.Po proceduros jie tapo sveikai blizgantys,kaip silkiniai ir turis gerokai padidejo,ant tos laminavimui skirtos priemones taip ir buvo parasyta kad suteikia purumo,pasirodo nemelavo smile.gif Prasau nuotrauku nepeikti ir pasistenkite suprasti,kad fotografuota is telefono ir realybeje efektas kur kas geresnis.
Pries user posted image Po user posted image

Faktas, kaip blynas, kad fotkej nesimato mirksiukas.gif Bet seip efektas labai geras, bent mano plaukai tai tokie glotnesni pasidare, toks jausmas, kad siek tiek apsunko, to man ir reikejo. Labai super wub.gif Jauciu, kad tapsiu priklausoma nuo sios proceduros, kaip kazkada buvo su priauginamais plaukais ax.gif O tikrai, su kokios firmos priemone darei procedura?
Atsakyti
mama_Kristina, kaip tavo plaukai, po plovimu ir pan.?papasakok, baisiai jau idomu.
o del tu idetu foto pries ir po, is tikruju tragedija ne plaukai buvo, negrazu gal taip, bet jau apsileidimas neduok die.nei vienoj, nei kitoj foto neatrodoman graziai, bet aisku nereikia stebuklu laukt kai tokia bukle doh.gif faktas, kad PO atrodo plauku zymiai daugiau ir ilgesni tokie, na kaip tokios bukles buvusiems plaukams, tai geriau nei gerai biggrin.gif
mano plaukams turbut efektas bus liuksas isvis, nes dar ne tokie baisus tikrai palyginus lotuliukas.gif
linuxox-parasyk kiek apie procedura ir t.t. su kokios firmos laminatu darei? kiek cm nuo skanu netepei jau? nes pagalvojau, mano ploni plaukai ir saknys greit riebaluojas, tai jei 2cm kokie prie skanu bus netepti-priglus, o po 2cm plaukai bus pustesni,apimties daugiau.kaip negre po dredu atrodysiu biggrin.gif
beje dar, linuxox, cia foto PO plaukai isdziovinti fenu, pratiesinti ar isvis naturaliai taip stovi tiesus? Nes PRIES tai banguoti tokie, suguleti, uztat idomu ko tiketis kadangi mano plaukai tokie labai lengvi, ploni. pukeliai tokie, uzkisi vos uz ausies ar gumele silpnai surisi trumpam ir viskas, jau bangos prieky pasidaro. jei nejudi tai gan tiesiai isdziusta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etamo21: 01 vasario 2010 - 16:49