pries pora metu susapnavau savo liga....sapnuoju,kad stoviu pries veidrodi nuoga iki puses ir matau ,kad mano desinioji krutis ir pazastis visiskai juoda.Atsibudusi viska papasakojau vyrui,jis tik nusijuoke ir pasake kad as galiu rasyti siaubo filmams scenarijus....po dvieju savaiciu ,mano nelaimei diagnoze pasitvirtino,kruties vezys...
Praejus geram pusmeciui po visu operaciju,ryte vyras pasakoja savo sapna,kad jis susitiko ziniuone labai skvarbiom akim ir jis jos klause kiek mes gyvensim,tada ji paeme man uz mazojo pirstelio ir pasake kad as gyvensiu 94m,ovyras sako kaip ji gali tiek ilgai gyventi juk ji serga nepagydoma liga? Jam ispranasavo 43metus....gal jis mane taip tik norejo nuraminti,bet savo sapnu labai tiki,nes sako kad jis buvo kazkoks ne toks kaip visi,labai tikroviskas,iki tol jis tik juokdavosi is sapnu...pamatysim
Maybe I, maybe you Can find the key to the stars To catch the spirit of hope To save one hopeless heart You look up to the sky With all those questions in mind All you need is to hear The voice of your heart In a world full of pain Someone's calling your name Why don't we make if true Maybe I, maybe you ...(Scorpions)