QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 30, 18:07)
na taip, pernelyg negatyvus nusistatymas, kad ivyktu kazkas gero, reikia radikaliai ir skubiai keisti poziuri ir nusistatymus
Bet juk nežinome kas pas ją vyksta. Juk nežinome kokio lygio bėdos. Gerai, tarkime, jei žmogus ruošiasi operuotis ir jei nusiteiks, kad daktaras paliks žirkles pilve, tai nieko gero. Bet tarkime, jei kažkas nužudo tavo artimą, miršta vaikas ar pan., tai ką žmogus turi pasakyti: ei, man viskas puiku, trali vali, visata pati geriausia, siunčia man tai, ko man reikia?

Žinai, man šita fanatiška ir mano nuomone nenormali to viso pozytyvizmo pusė ir nepatinka. Labai tikiuosi, kad netapsiu tokia kvaiša kada pati. Žinau tokią vieną, kuri vaikšto ir aiškina, kad ji Dvasia

Po to Anykščių rajone yra toks vienas, kur vaikšto su balionais ir teigia, kad jis iš viso Dievas.
Sakyčiau, kad ne mums spręsti kaip galvoti žmogui, jei nežinome dėl ko pas jį toks ar anoks periodas ir taip jam smogti atgal kaip smogė Pabaiga sakyčiau labai negražu ir nedera
Papildyta:
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 30, 20:35)
Kistis i kitu gyvenimus tokiu budu , tikrai nera niekieno pareiga

Nejaugi galvoji, kad tas zmogus pats to nesupranta

ji ir gydytojai ispeja ir seima turbut ta pati sako, o vat tau tai pareiga, irgi dar ispeti
Kai kurie zmones susimasto, kai patiria kazka stipresnio, negu kazkieno ispejimas

gal kazkam operacija , kazkam liga atveria akis, o tokiems ispejimams zmones paprasciausiai pasidaro abejingi
Kiekvienas gyvename savo gyvenima ir patys sprendziame savo problemas
Šiuo konkrečiu atveju, tai nebūtų padėjęs niekas. Žmogus tada nesilankė pas daktarus ir visiems aiškino, kad jis sveikas, sportas durnių išmišlas, daržovės iš viso piktžolės ir panašiai. Vienintelis geras maistas tai mėsa plius bulvės ir bulvės plius grybai. Tokią idėją palaikė ir žmona. Tiesa, ji žymiai jaunesnė, tai dar nebuvo gal taip užsiteršusi, užkalkėjusi. O jis jau ėmė, o po mano sapno tik blogėjo. Tai aišku manęs nebūtų klausęs. Bet visi juk skirtingi, yra kurie įsiklauso, išsigąsta, jei papasakotum ir pasidarytų gal kokias išvadas, pasisaugotų, priklaso nuo sapno pobūdžio. Plius jei papasakotumei, kad tai jau ant daug ko išsipildė.
Tiesa, tas žmogus dabar maitinasi gal ne sveikuoliškai, bet bent jau stengiasi ir dabar kalba atvirkščiai, į bulves su mėsa rodo, kad nuodas

Jis tiesiog visada buvo fruktas, tai todėl taip

Bet supraski, kad tai tik vienas pavyzdys ir pats sprendi į ką žiūrėti abejingai, o ką galima galbūt gelbėti.