Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

Labai idomu skaityti jusu patirtis, tikrai idomi tem! Kaip tik dabar skaitau viena is keleto jau perskaitytu ekstrasenses Sylvia Browne knygu, kur jinai nuosekliai aiskina, kas tai yra sapnai, kaip juos atpazinti, nes yra kelios kategorijos, kaip juos suprasti ir kaip su jais dirbti. Visiems, kurie sapnuoja ir atsimena sapnus, o ypac tiems, kurie sapnuoja pranasiskus sapnus, jinai pataria daug demesio skirti darbui su sapnais, t.y. tiesiog pasisvesti spanu "registravimui", t.y. pasideti salia lovos rasymo priemone ir popieriaus, kad kai tik pabundate, kol sapnas neisgaravo, kad uzsirasyt ir stengtis tai daryti kiek galima sistematiskiau, t.y. nenutrukstamai. Per kuri laika - metus, keleta,- galima pazinti sapnu skirtumus, pobudi ir atpazinti nuosava simbolika. Sylvia Browne perspeja, kad kiekvienas is musu turime nuosavus sapnu archetipus, simbolika, t.y. reiksmes, kurios budingos vien tik kiekvienam is musu individualiai, todel nepataria zavetis, tiketi ir sekti sapnu reiksmes pagal ivairius sapnininkus.
Knyga vadinasi "SAPNU KALBA", isleido Dajalita leidykla Kaune 2006m. Garantuotai idomi knyga ne tik pazintiniu poziuriu, bet manau, ir tiems, kas tik siaip sau is smalsumo pasidomes turiniu... Beje, knygoje uzsimenama apie tai, ka sapnuoja vaikai ir kudikiai. Taciau rekomenduociau pirma sito paskaityti keleta kitu Sylvia Browne knygu:
"Anapus ir atgal",
"Gyvenimas Anapus",
"Praeities gyvenimai, ateities gydymas",
"Aiskiareges nuotykiai"

O kol rasite ir paskaitysite aiskiareges knyga apie sapnus, galiu truputi papasakoti, pacituoti, kaip autore atskleidzia, kas tai yra pranasiski sapnai. Is kitu sapnu rusiu pranasiski sapnai issiskiria tuo, kad veiksmas vyksta logiska seka. Vienas ivykis seka paskui kita tam tikra logiska tvarka. Kitu rusiu sapnai paprastai buna nerislus ir padriki, o pranasiski sapnai rutuliojasi zingsnis po zingsnio.Skaitant knyga nuosekliai, paaiskeja, kad ne kiekvienas sapnas, kuris nuoseklus ar spalvotas yra pranasiskas, bet kiekvienas pranasiskas sapnas yra nuoseklus ir spalvotas.Aiskiarege ispeja tuos, kurie sapnuoja tokius sapnus, neskubeti daryti isvadas ir nepriimti gautos inormacijos paraidziui. "Tie, kurie kasdieniniame gyevnime itin domisi ateitimi, sapnuoja pranasiskus sapnus, privalo apsisaugoti nuo gniuzdancio nerimo, kuri gali sukelti si dovana." Sylvia Browne taip pat prideda malda, kuria siulo kas vakara sukalbeti einant miegoti: "Brangus Dieve, jeigu nusprendei perduoti zinia apie ateiti, kuri galetu kazka isgelbeti, prasau, pateik ir tikslesniu detaliu. Jeigu tas detales slepsi nuo manes, prasau duoti man zinia, kuri pasitarnautu klaip uzuomina ir as zinociau, nuo ko pradeti. <...>" Paprasciau ir priimtiniau knygoje aprasoma informacija suvokiama, jei esate skaite knyga "I Anapus ir atgal", nes ten aprasoma savotiska zmogaus gyvenimo zemeje priesistore. Cituoju: "Ruosdamiesi ateiti i sia Zeme is Anapusinio pasaulio kitai inkarnacijai, mes nusibraizome neitiketinai detalia diagrama siam gyvenimui, kad butume tikri, jog igyvendinsime uzsibreztus tikslus. I sia diagrama itraukiame viska, pradedant tevais, broliais, seserimis, draugais, sutuoktiniais, ligomis, sunkumais, pomegiais ir nemegimais, gerais ir niekam tikusiais pasirinkimais ir net "isejimo taskais", arba tiksliu laiku ir budais, kada paliksime si pasauli ir velei sugrisime Namo. Atvykdami turime penkis isejimo taskus. Gyvenime pagal savo pageidavima galime pasirinkti viena kuri is penkiu isejimo tasku, priklausomai nuo to, ar jauciames igyvendine tai, ka troskome pasiekti siame gyvenime. Kai pabude ar miegodami regime ateities ivyki, pvz. kazkieno mirti, tai reiskia, jog telepatiskai prisijungiame prie kazkieno diagramos ar diagramu, ir /arba prie Isejimo tasko, kartais netgi prie savo Isejimo tasko. <...>"
Salia paminetos informacijos pridursiu, kad prie savo ar bet kurio kito pasaulyje zmogaus gyvenimo diagramos galime prisiliesti, t.y. zvilgtereti i pasirinkta gyvenimo kelia, istorija, buda, misija tada, kuomet musu astralinis kunas fizinio kuno miego metu apsilanko ten, is kur mes visi ateje. Todel nenuostabu, kad miego metu mes galime susitikti su tais, kurie jau iseje ar netgi ir su tais, kurie dar tik ateis i sia zeme.
Kam nepriimtinas tokio pobudzio mastymas, prasau is anksto apsaugoti mane nuo astraus skepsio. Aciu. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Giselle @ 2006 08 18, 10:39)
butent, gal kas zinote kaip ismokti issiaiskinti sapnu reiksmes? as taip pat sapnuoju pranasiskus sapnus, manau, kad tai savotiska dovana, tik kaip ta dovana panaudoti pagal paskirti?  4u.gif

Giselle, manau, tau butinai reikia uzsirasineti visus sapnus. Tik taip atseksi sistema, t.y. ju reiksmes. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sesuoToma: 07 lapkričio 2006 - 23:30
as irgi sapnuoju pranasingus sapnus ,bet deja kolkas tik susijusius su mano gyvenimu ,kitu atveju nesapnuoju.tik vat neseniai padariau klaida ,zmogui kuris buvo mano sapnuose papasakojau dali savo sapnu(kuriuose aisku sapnavau ir ji). tik va dabar issigandau , nes vieni sako kad jei papasakoji tai sapnai nesipildo ,kiti kaip tik kad pildosi jei papasakoji. o as drebu ,kad galejau pakeisti tam tikra ivykiu eiga.ir tikiuosi kad pasakojimas neturi tam itakos.kaip jus manot? man verta bijoti ar ne ,nes kai kurie sapnai kur pasakojau nebuvo tokie jau ir blogi ,man kai kurie visai patiko.
Atsakyti
QUOTE(linuzielia @ 2007 02 04, 15:53)
as irgi sapnuoju pranasingus sapnus ,
bet deja kolkas tik susijusius su mano gyvenimu ,kitu atveju nesapnuoju.
tik vat neseniai padariau klaida ,zmogui kuris buvo mano sapnuose papasakojau dali savo sapnu(kuriuose aisku sapnavau ir ji).
tik va dabar issigandau , nes vieni sako kad
jei papasakoji tai sapnai nesipildo ,kiti kaip tik kad pildosi jei papasakoji. o as drebu  ,kad galejau pakeisti tam tikra ivykiu eiga.ir tikiuosi kad pasakojimas neturi tam itakos.kaip jus manot? man verta bijoti ar ne ,nes kai kurie sapnai kur pasakojau nebuvo tokie jau ir blogi ,man kai kurie visai patiko.


Gardziai prajuokinai, Linuzielia...
Turiu drauga, kuris turejo tokia dovana - keisti ateiti per sapnus...issigandes atsakomybes jis jos atsisake ir ja is jo paeme...o tu pati ko nori? Dar atmink - kad sapnuojame mes visada - buna, kad nepamenam.
BIJOTI NEVERTA - esam saugus, jei tikim.Net plaukas nuo galvos nenukrinta be Dievo zinios ir jo valios...Toliau kalbant apie sapnus, ta pati Silvia pasakoja, jog per paskutiniuosius keleta metu del gamtos kataklizmu nenormaliai ir "nenaturaliai" padidejes mirtingumas ,palieka zyme visatoje, nes susikaupe dideli energetiniai kiekiai tiek del fizines kancios tiek ir del dvasines , o ir del baimes, trukdo sieloms rasti isejima .Musu jautrumas dideja ir mes kaip radijo imtuvai, pasijunge i visata, pagaunam tram tikrus daznius, kas gali ivykti meditacineje busenoje, arba miegant arba siaip bunant tyloje arba vienumoje...ji tai ivardina kaip norma. Tad su kuo tu susieji savo isgyvenimus ir pojucius? bigsmile.gif
Atsakyti
perskaičiau visa didžiulį pasisakyma, kurį parašė SesuoToma , ir galiu visiškai sutikt tik su vienu teiginiu: "galima pazinti sapnu skirtumus, pobudi ir atpazinti nuosava simbolika", sutinku, kad kiekvienas turi savo nuosavą simbolika sapnams išsiaiškinti, taip pat manau, kad daliai žmonių ši simbolika yra ganėtinai panaši, todėl žmonėms pamačius tuos panašumus ir yra sudaryti įvairūs sapnininkai. Iš savo patirties galėčiau paneigti, jei ne visiškai, tai bent iš dalies kiekvieną SesuoToma išreiktą mintį, kad ir " ne kiekvienas sapnas, kuris nuoseklus ar spalvotas yra pranasiskas, bet kiekvienas pranasiskas sapnas yra nuoseklus ir spalvotas", pati dažnai sapnuoju pranašingus sapnus, bet tikrai ne visi iš jų yra spalvoti, o tuo labiau nuoseklūs. O apie tas visas diagramas ir išėjimo taškus , tai nežinau iš vis nesamonė man atrodo, manau, kad jei galėtum rinktis ar kazkaip užprogramuoti savo gyvenimą, niekad nesirinktum jokių traumų, ligų, mirčių ir t.t. Neseniai buvau užklydusi čia į skyrelį, kur mamos augina vaikus su negale ar pasmerktus mirčiai, tai galiu pasakyt ten kiekvienas postas persmelktas kančia ir skausmu,kiekviena iš jų atiduotų viską ir dar daugiau, kad tik galėtų ką nors pakeisti. tai tikrai netikiu, kad kuri nors mama būtų pati pasirinkusios tokį likimą.
Atsakyti
Yra reiskiniu , kuriu egzistavimo neitakoja musu tikejimas, ar jis visiskas ar dalinis.Asmeniskai as manau, kad jei tai dalinis tikejimas tai jau abejone smile.gif
Atsakyti
Šią savaitę, prieš kelias dienas sapnavau savo vestuves (esu jau ištekėjusi). Bet taip viskas tikroviškai, pasipuošusi tokia pat suknele kaip ir tikrose savo vestuvėse. Ir kas įstrigo labiausiai sapne, kad jau mus turi sutuokti, o aš lūpas dažausi tokiu raudonu lūpdažiu ir jos man taip blizga stipriai. Nu tikrai įdomus sapnas buvo... Bet va kam nepapasakoju, kažkaip visi sako, akd negeras sapnas, o aš sapnų knygoje radau tik, kad dalyvauti vestuvėse ir jau būnant ištekėjusiai, šeimos pagausėjimas. O kaip manote Jūs? Gal aks nors domisi sapnais ir galėtų man atsakyti. O gal kas nors esate sapnavę ir kažkas po šio sapno pranašiško atsitiko?
Atsakyti
QUOTE(pora @ 2007 03 08, 15:39)
Šią savaitę, prieš kelias dienas sapnavau savo vestuves (esu jau ištekėjusi). Bet taip viskas tikroviškai, pasipuošusi tokia pat suknele kaip ir tikrose savo vestuvėse. Ir kas įstrigo labiausiai sapne, kad jau mus turi sutuokti, o aš lūpas dažausi tokiu raudonu lūpdažiu ir jos man taip blizga stipriai. Nu tikrai įdomus sapnas buvo... Bet va kam nepapasakoju, kažkaip visi sako, akd negeras sapnas, o aš sapnų knygoje radau tik, kad dalyvauti vestuvėse ir jau būnant ištekėjusiai, šeimos pagausėjimas. O kaip manote Jūs? Gal aks nors domisi sapnais ir galėtų man atsakyti. O gal kas nors esate sapnavę ir kažkas po šio sapno pranašiško atsitiko?


Esme parasiau prie "paprastu sapnu ' - o cia pridursiu dar apie lupas...
Lupu simbolis nukreipia demesi i juslinguma, jausmine zmogaus puse.O gali buti , kad jauti kylanti nesusipratima del susikalbejimo stokos...juk lupas galima skaityti - tie , kurie negirdi, skaito is lupu... ka tau tai reiskia ?Gal santykiuose antorji puse nesiklauso...gal nenori girdeti ir tokiu budu simboliai bando atkreipti tavo demesi i santykius smile.gif
Atsakyti
Pagal tai kur veiksmas vyksta visad tiksliai galiu pasakyti ar tai geras sapnas ar bus blogai ,taip pat prieš kokia nors liga irgi tas pats įsitikinus 100 proc.
Atsakyti
Pranašingus sapnus sapnuoju periodiškai nuo pat paauglystės. Viską aiškinu pagal Jungo pasąmonės teorijas. Aš manau, kad "tiesiog" sapnų nebūna ir visi jie yra daugiau ar mažiau "pranašingi", tik ne visos užuominos yra tokios akivaizdžios, kad mes jas pastebėtume. rolleyes.gif

QUOTE(LinguLingu @ 2007 02 04, 18:44)
Turiu drauga, kuris turejo tokia dovana - keisti ateiti per sapnus...


blink.gif Kaip suprast? Ir kaip galima būti tikram, kad būtent tu tą ateitį pakeitei, o ne tiesiog natūraliai viskas taip susiklostė? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(-agne @ 2007 03 16, 18:25)
Pranašingus sapnus sapnuoju periodiškai nuo pat paauglystės. Viską aiškinu pagal Jungo pasąmonės teorijas. Aš manau, kad "tiesiog" sapnų nebūna ir visi jie yra daugiau ar mažiau "pranašingi", tik ne visos užuominos yra tokios akivaizdžios, kad mes jas pastebėtume.  rolleyes.gif
blink.gif Kaip suprast? Ir kaip galima būti tikram, kad būtent tu tą ateitį pakeitei, o ne tiesiog natūraliai viskas taip susiklostė? blink.gif


Su dovanom kartu gaunam ir zinojima.
Kaip kad sakysim naujas TV pultelis visada parduodamas su naudojimuisi skirta informacija - instrukcijomis.
Atsakyti
Na taip. taip. Jeigu nebūtų žinojimo, žmogus tos dovanos tikriausiai ir nepastebėtų. Bet ar toks žinojimas nėra viso labo manymas (arba vadinkime tai (pasi)tikėjimu*) ? Esu linkusi galvoti, kad dažniausiai yra. Jeigu ne visada. Aklas žinojimas nėra žinojimas. Be abejo, aš suprantu metaforą, bet pripažinkim, kad tokios dovanos gavimas ir televizoriaus pultelio pirkimas yra nesulyginami dalykai, vienas yra "materialiam" lygmeny, o kitas - ne, kažin, ar čia gali būti sugretinimai. Iš esmės situacijos panašios. Bet skiriasi jutikliai, kuriais mes jas suprantame. Jutikliai (plačiąja prasme) yra būtent tas dalykas, kuris skiria tikėjimą nuo žinojimo.
Vienoj situacijoj yra aiški priežastis ir aiški pasekmė, o dėl kitos situacijos priežasties ir pasekmės kaip tik ir nesutariame. schmoll.gif

*Arba paprasčiausiai išsigalvojimu. blush2.gif


P.S. Naršau jūsų svetainę ir akys užkliuvo už kelių paprastų žodžių. Matau, mes visiškai skirtingai tikime Dievu.. Žmonės, kurie skirtingai tiki, niekada nesusitars dėl žodžių "tikėjimas" ir "išsigalvojimas" santykio biggrin.gif Tai gal bala nematė. Apie tokius dalykus diskutuoti nėra kaip. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -agne: 28 kovo 2007 - 01:22
QUOTE(-agne @ 2007 03 28, 02:15)
Na taip. taip. Jeigu nebūtų žinojimo, žmogus tos dovanos tikriausiai ir nepastebėtų. Bet ar toks žinojimas nėra viso labo manymas (arba vadinkime tai (pasi)tikėjimu*) ? Esu linkusi galvoti, kad dažniausiai yra. Jeigu ne visada. Aklas žinojimas nėra žinojimas. Be abejo, aš suprantu metaforą, bet pripažinkim, kad tokios dovanos gavimas ir televizoriaus pultelio pirkimas yra nesulyginami dalykai, vienas yra "materialiam" lygmeny, o kitas - ne, kažin, ar čia gali būti sugretinimai. Iš esmės situacijos panašios. Bet skiriasi jutikliai, kuriais mes jas suprantame. Jutikliai (plačiąja prasme) yra būtent tas dalykas, kuris skiria tikėjimą nuo žinojimo.
Vienoj situacijoj yra aiški priežastis ir aiški pasekmė, o dėl kitos situacijos priežasties ir pasekmės kaip tik ir nesutariame.  schmoll.gif

*Arba paprasčiausiai išsigalvojimu.  blush2.gif
P.S. Naršau jūsų svetainę ir akys užkliuvo už kelių paprastų žodžių. Matau, mes visiškai skirtingai tikime Dievu.. Žmonės, kurie skirtingai tiki, niekada nesusitars dėl žodžių "tikėjimas" ir "išsigalvojimas" santykio biggrin.gif Tai gal bala nematė. Apie tokius dalykus diskutuoti nėra kaip.  smile.gif


Nieko tokio, kad skirtingai suvokiam ir tikim.Taip buvo, yra ir bus.Svarbu ne tai kaip mes tikim.Svarbu tai, kad surandam bendrus salycio taskus.Dekui, kad daliniesi.
O kalbant apie "dovana" ir zinojima - gyvenime susidare tokia situacija.
Jis karta pajuto, jog jo sesei gresia mirtinas pavojus.Organiskai, visu kunu jaute jos mirti, bet issigandes ta signala ignoravo, o galejo , kaip jis pats sake - paskambitni, nueiti aplankyti, pabuti su ja, pasikviesti i namus - buvo pries padekos diena ir kaip tycia labai atsalo, pasnigo - o nakti nukrito temperatura zemiau nulio.Ta vakara seima vakarieniavo be jos, nes ji pazadejo ateiti ir nepasirode - niekas i galva neeme, nes mane, kad ji eilini karta "uzruke".Biciulis gryzes namo (vakarieniavo visa gimine pas tevus) negalejo ne tik kad uzmigti, negalejo atsigulti - ji krete saltis, ka jis nedare - negalejo susilti.Net sildymo negalejo isijungti - tiesiog nepajege - kaip taip gali buti - as asmeniskai nesuprantu.Galiausiai paryciais prisedo ant lovos krasto kai staiga pakilo vejas, ir kazkas pradejo belstis i garazo duris - smugiai seke vienas po kito - tada pakilo durys aukstyn, lyg jas kas butu su pykciu per jega veres is isores, tada krito zemyn suuzus vejui ir su trenksmu uzsidare.Kas turi automatiskai atidaromas garazo duris tas supras kaip tai vyksta.
Po penkiu minuciu jis uzmigo.
Miegojo 24 valandas.Atsibudes nesuvoke, kad gyvas.Jaute sustingusi kuna, sunku buvo kvepuoti.O galvoje vienintele mintis - "ji saukesi pagalbos, o as neisdrysau jai padeti, nes smerkiau ja".Ir dar po paros - laikrastyje pasirode zinute, kad "tokia ir tokia" buvo rasta susalusi padekos dienos naki.Ir nuotrauka.
Nors jau praejo 6 metai, jis vis dar nesiojasi kaltes jausma savyje.Po tos nakties jis atsisake to "zinojimo", kuris panasiai suveikdavo ir per sapnus.Kadangi biologinis rysys su seserim buvo stiprus, matyt jis tai isgyveno labai stipriai.Ir ne jis vienas.Jo seimoje - tevas Cheroki indenu genties palikuonis, mama taip pat indene - samanizmas giliai suleides saknis - dar viena sesuo, bet jau kitoje valstyjoje, taip pat girdejo beldima i duris ir labai garsu...( kai vyksta tokie dalykai tiesiog zinai kas tai yra, tik sunku kam kitam paaiskinti)
mes per mazai pazystam savo prigimti, nezinom kas esam ir kaip gyvenam... tad belieka tiketi, nes tai kas jau irodyta yra nebe tikejimas , tai faktas.

P.S.sesuo vartojo narkotikus, uz ka visa seima nuo jos nusigreze.Dvi dienas pries svente ji prieme sprendima nebevartoti.Jos organizmas valesi - detoxsifikacija - sudetingas ir skausmingas procesas - viskas ko jai tereikejo, tai kad kazkas paimtu uz rankos ir pasakytu - tu gali, bus viskas gerai...kaip tai aiskinsim kiekvienas is musu - nesvarbu - svarbu, kad nenusigreztume nuo to kitokio, silpno ar negaluojancio, nesusipriesintume, o zvelgtume viena kryptimi.As panasu zinojima turejau nuo vaikyste ir tik dabar isdrystu apie ji prabilti net ir pajuoku fone...ir sis zinojimas auga ir tvirteja, tad tenka mokytis su tuo gyventi>
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 30 kovo 2007 - 15:30