Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi sapnai

Tai, apie ką tu rašai, net ne sapnai. Tai labai stipus ryšys tarp artimų žmonių. Yra motinų, kurios nujaučia, kad vaikams blogai, net jei jie stengiasi tai nuslėpti, ir gyvena už šimtų kilometrų. Panašu, kad mes esame tarsi radijo imtuvai su skirtingo pločio diapazonu, ir kai kurie priima žymiai daugiau signalų.
Dar dažniau pasitaiko informaciją gaunančių per sapną, nes tada visi kiti pojūčiai prislopinti. Bet man baisokai atrodo, kai siūloma sapnus užsirašinėti, pasigriebus sapnininką kiekvieną rytą aiškintis, ką galėtų reikšti, jei sapnavau šuniuką, o jei geldą... Jau nebe gyvenimas gaunasi, o sapaliojimas. Ir taip pusę gyvenimo pramiegam, jei dar likusią pusę praleisim aiškindamiesi kiekvieną sapną ir paskui laukdami išsipildys ar ne, nebebus kada gyventi. scare.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2007 03 30, 18:28)
Tai, apie ką tu rašai, net ne sapnai. Tai labai stipus ryšys tarp artimų žmonių. Yra motinų, kurios nujaučia, kad vaikams blogai, net jei jie stengiasi tai nuslėpti, ir gyvena už šimtų kilometrų. Panašu, kad mes esame tarsi radijo imtuvai su skirtingo pločio diapazonu, ir kai kurie priima žymiai daugiau signalų.
Dar dažniau pasitaiko informaciją gaunančių per sapną, nes tada visi kiti pojūčiai prislopinti. Bet man baisokai atrodo, kai siūloma sapnus užsirašinėti, pasigriebus sapnininką kiekvieną rytą aiškintis, ką galėtų reikšti, jei sapnavau šuniuką, o jei geldą... Jau nebe gyvenimas gaunasi, o sapaliojimas. Ir taip pusę gyvenimo pramiegam, jei dar likusią pusę praleisim aiškindamiesi kiekvieną sapną ir paskui laukdami išsipildys ar ne, nebebus kada gyventi.  scare.gif

T. ip - tai ka as rasiau ir nebuvo sapnas>Tai buvo isgyvenimai zmogaus, kuris turejo sugebejima per sapnus keisti zmoniu gyvenimus...
Tad as galvoju ,jog neverta laukti kol sapnai issipildys, nes jie yra dalis musu gyvenimo.
O mano pacios sapnu "aiskinimo" praktika parode, jog sapnu simbolikos suvokimas paaiskina labai ir labai daug, jei gyveni samoningai.Kita kalba jei i sapnu fenomena ziurime kaip i koki mistini dalyka.smile.gif

Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 03 30, 15:04)
Nieko tokio, kad skirtingai suvokiam ir tikim.Taip buvo, yra ir bus.Svarbu ne tai kaip mes tikim.Svarbu tai, kad surandam bendrus salycio taskus.Dekui, kad daliniesi.
O kalbant apie "dovana" ir zinojima - gyvenime susidare tokia situacija.
Jis karta pajuto, jog jo sesei gresia mirtinas pavojus.Organiskai, visu kunu jaute jos mirti, bet issigandes ta signala ignoravo, o galejo , kaip jis pats sake - paskambitni, nueiti aplankyti, pabuti su ja, pasikviesti i namus - buvo pries padekos diena ir kaip tycia labai atsalo, pasnigo - o nakti nukrito temperatura zemiau nulio.Ta vakara seima vakarieniavo be jos, nes ji pazadejo ateiti ir nepasirode - niekas i galva neeme, nes mane, kad ji eilini karta "uzruke".Biciulis gryzes namo (vakarieniavo visa gimine pas tevus) negalejo ne tik kad uzmigti, negalejo atsigulti - ji krete saltis, ka jis nedare - negalejo susilti.Net sildymo negalejo isijungti - tiesiog nepajege - kaip taip gali buti - as asmeniskai nesuprantu.Galiausiai paryciais prisedo ant lovos krasto kai staiga pakilo vejas, ir kazkas pradejo belstis i garazo duris - smugiai seke vienas po kito - tada pakilo durys aukstyn, lyg jas kas butu su pykciu per jega veres is isores, tada krito zemyn suuzus vejui ir su trenksmu uzsidare.Kas turi automatiskai atidaromas garazo duris tas supras kaip tai vyksta.
Po penkiu minuciu jis uzmigo.
Miegojo 24 valandas.Atsibudes nesuvoke, kad gyvas.Jaute sustingusi kuna, sunku buvo kvepuoti.O galvoje vienintele mintis - "ji saukesi pagalbos, o as neisdrysau jai padeti, nes smerkiau ja".Ir dar po paros - laikrastyje pasirode zinute, kad "tokia ir tokia" buvo rasta susalusi padekos dienos naki.Ir nuotrauka.
  Nors jau praejo 6 metai, jis vis dar nesiojasi kaltes jausma savyje.Po tos nakties jis atsisake to "zinojimo", kuris panasiai suveikdavo ir per sapnus.Kadangi biologinis rysys su seserim buvo stiprus, matyt jis tai isgyveno labai stipriai.Ir ne jis vienas.Jo seimoje - tevas Cheroki indenu genties palikuonis, mama taip pat indene - samanizmas giliai suleides saknis - dar viena sesuo, bet jau kitoje valstyjoje, taip pat girdejo beldima i duris ir labai garsu...( kai vyksta tokie dalykai tiesiog zinai kas tai yra, tik sunku kam kitam paaiskinti)
mes per mazai pazystam savo prigimti, nezinom kas esam ir kaip gyvenam... tad belieka tiketi, nes tai kas jau irodyta yra nebe tikejimas , tai faktas.

P.S.sesuo vartojo narkotikus, uz ka visa seima nuo jos nusigreze.Dvi dienas pries svente ji prieme sprendima nebevartoti.Jos organizmas valesi - detoxsifikacija - sudetingas ir skausmingas procesas - viskas ko jai tereikejo, tai kad kazkas paimtu uz rankos ir pasakytu - tu gali, bus viskas gerai...kaip tai aiskinsim kiekvienas is musu - nesvarbu - svarbu, kad nenusigreztume nuo to kitokio, silpno ar negaluojancio, nesusipriesintume, o zvelgtume viena kryptimi.As panasu zinojima turejau nuo vaikyste ir tik dabar isdrystu apie ji prabilti net ir pajuoku fone...ir sis zinojimas auga ir tvirteja, tad tenka mokytis su tuo gyventi>

lingu lingu, tikiuosi tu suvoki, kad kalbi nesamones ir pati sau priestarauji? empatija, pranasingi sapnai, telepatinis rysys ir pan. visa tai gerai ir daug zmoniu tai gali, bet cia nieko bendro su galejimu keisti ateiti per sapnus lotuliukas.gif ir is vis toks dalykas kaip ateities keitimas per sapnus net neegzistuoja, nereikia cia tirstinti spalvu ir gaubti visko mistikos skraiste. ziuriu tau garbes ir populiarumo troskimas visai susuko galva. o kazkada toks nuosirdus zmogus buvai.....
Atsakyti
Prieš kiekvieną sūnaus studento neišlaukomą egzaminą sapnuoju uogas. Per sesiją net miegoti bijau, nenoriu sapnuoti ar sapnų prisiminti. Sakyčiau, kad pati begalvodama, tas uogas prisišaukiu, bet pvz. praeitą sesiją uogų nesusapnavau, ir visi egzai - OK.
Atsakyti
Esu sapnavusi viena esmini ivyki mano gyvenime,kuris ivyko praejus vienam menesiui po sapno.Taigi netiketi pranasingais sapnais negaliu,nes ne karta ta esu patyrusi.
Atsakyti
Kai manęs paklausia ar tikiu sapnais visada atsakau, kad nea.
Bet yra tekę sapnuoti itin galingų sapnų ir po to būtinaai sekė koks nors gyvenimo įvykis. Tuomet patikiu kad tie sapnai bandė tarsi mane perspėti. bet bet bet.....
manau jei pradėsiu sekti paskui kiekvieną sapną tai nuo proto nušoksiu, tada ir nesigilinu į sapnus.
Užtenka man ir gyvenimiško sapno, kartais pagalvoju ar aš sapnuoju ar gyvenu? doh.gif
Atsakyti
Kas galetu man paaiskinti toki sapna: sapnuoju, jog ruosiosi su dukra eiti i lauka ir pasismu is spintos lapes kailinius, ziuriu is kur tie kaliniai nematyti bet visai tvarkingi. Paziuriu kas kisenese, viena kisene tuscia, o is kitos islenda gyvate raudona su zaliom demem, tokia didele stora ir su savo liezuviu. as issigandau ir isejau is kambario uzdariau duris. Atejo vyras, mama, vyro mama sakau ten gyvate, reikia gaudyti - ir as jau norejau su kirviu ja uzmusti - bet va taip ir baigesi sapnas. Labai uzstrigo sis sapnas, gal kokia isdavyste laukia? kas zino? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
oj jeigu man sapnai pildytųsi......
būčiau neščia (pasitaiko sapnų) ir dar daug įvairių dalykų, tokių keistų ......
Atsakyti
QUOTE(lucja @ 2007 04 16, 21:14)
Kas galetu man paaiskinti toki sapna: sapnuoju, jog ruosiosi su dukra eiti i lauka ir pasismu is spintos lapes kailinius, ziuriu is kur tie kaliniai nematyti bet visai tvarkingi. Paziuriu kas kisenese, viena kisene tuscia, o is kitos islenda gyvate raudona su zaliom demem, tokia didele stora ir su savo liezuviu. as issigandau ir isejau is kambario uzdariau duris. Atejo vyras, mama, vyro mama sakau ten gyvate, reikia gaudyti - ir as jau norejau su kirviu ja uzmusti - bet va taip ir baigesi sapnas. Labai uzstrigo sis sapnas, gal kokia isdavyste laukia? kas zino? ax.gif  unsure.gif

saugokis.. atkreipk demesi kur laikai brangenybes pinigus.. kazkas vedzios tave uz nosies.. unsure.gif susije su pinigais ..nemalonumai
jei uzdarei duris ..reiskias isvengsi sito viso.. manau..
paziurek gal kas tavo aplinkoje ..kazkas kazka rezga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaunamamyte: 17 balandžio 2007 - 10:34
vat idomu, kas ta "gyvate" g.gif aciu, uz paaiskinima. pirma diena buvo bloga nuojauta, bet dabar kazkaip aprimo
Atsakyti
sveikos smile.gif
na o gal galit paaiskint kas nors ka galetu toks sapnas reiksti ,nes man mama ka tik skambino ir klause,ar viskas gerai,nes sako :as sapnavau,kad tu visai maza plauki baseine,tik staiga nusprendi plaukti i kita puse ir pradedu skesti ir tik mato kaip burbulai kyla ir kyla...na nzn kazkaip nejauku dar,kad tai tik ir sapnas buvo....
Atsakyti
Na,vanduo nelabai gerai.Mano mama kai sapnuodavo,kad brenda i vandeni,visada kita diena susirgdavau kokia nors pulinga angina ar panasiai..(nenoriu gasdinti) smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 04 17, 21:33)
saugokis.. atkreipk demesi kur laikai brangenybes pinigus.. kazkas vedzios tave uz nosies..  unsure.gif susije su pinigais ..nemalonumai
jei uzdarei duris ..reiskias isvengsi sito viso.. manau..
paziurek gal kas tavo aplinkoje ..kazkas kazka rezga  g.gif

O jei sapnavau,kad man gimtadienio proga padovanojo gyvate.Ji buvo tokia stora ir didele,o spalva tokia neaiski.Tarp bordo ir rudos.Ji aplink mane vyniojosi.Truputi jos bijojau,bet tos baimes niekam nerodziau ir dekojau uz sia dovana..
Atsakyti