Nusprendžiau atidaryti tokią temą, nes pasidarė įdomu globėjų/įtėvių nuomonė apie šiuos mokymus. Kadangi dabar visi privalo juos baigti, tai ir įdomu, ar tikrai jie tokie naudingi ir būtini visiems. Galbūt šioje temoje pasisakykime viską, ką galvojame apie šiuo mokymus, padiskutuokime, o paskui galėsim ir tam tikras išvadas padaryti

Pati galbūt ir pradėsiu. Taigi galiu pasakyti, kad asmeniškai aš pati per daug nieko naujo nesužinojau, čia galbūt todėl, kad pati labai visada domėjausi šioje srityje

Dar mane labai suglumino ir netgi galiu sakyti, kad papiktino, jog kursuose kalbama ir rodomi gražūs filmukai, kaip viskas turėtų būti gražiai. Kaip visi turi gražiai bendradarbiauti ir pan. O realiai pas mus to visiškai nėra. Tai man šiek tiek panašu į tokią parodiją - moko to, ko realiai niekur nėra.
Beje, kas dar labai nepatiko, tai kad šių kursų nėra išklausę VTAT darbuotojai. Bent jau klausiau mūsiškių, tai sakė, kad ne. Tai vėlgi rodoma, kaip mes visi turime dirbti, bendradabiauti ir t.t. O VTAT net nežino, koks vaidmuo jiems skiriamas šiose situacijose.
Ką gi, laukiu tolimesnės ir įdomios diskusijos