Jei ND yra tiek, kiek yra, ir jei iki 19CD saugojotes, tai nematau shansu, kad galejo buti pastojimas
Astulyte, tai tu BT kontracepcijos tikslais matuoji?
Jei ND yra tiek, kiek yra, ir jei iki 19CD saugojotes, tai nematau shansu, kad galejo buti pastojimas
Sveikos,,,
Pas mane nieko gero,,,sio ciklo BT i siuksline,,nes geriu vaistus nuo persalimo,,,Tai jau nezinau - O buvo ar ne,,,testukas melavo gal
Pas mane nieko gero,,,sio ciklo BT i siuksline,,nes geriu vaistus nuo persalimo,,,Tai jau nezinau - O buvo ar ne,,,testukas melavo gal
Sveikos mergaites
Su naujais meteliais visas
kad per siuos metus istustetu skyrelis visiskai musu
Pasirodau savo nesamone
jau kelios dienos fertilis tai nubrezia O linija, tai vel nuima
O as su tokia netvarkinga tempa net nezinau ar tiketi tuo, jog buvo O.... Idedu grafikeli kaip paveiksliuka, nes nezinau ka sugalvos programa po poros dienu ir parasas jau gali visai ka kita rodyti

Pasirodau savo nesamone

QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 01, 21:33)
Sveikos mergaites
kad per siuos metus istustetu skyrelis visiskai musu
Pasirodau savo nesamone
jau kelios dienos fertilis tai nubrezia O linija, tai vel nuima
O as su tokia netvarkinga tempa net nezinau ar tiketi tuo, jog buvo O.... Idedu grafikeli kaip paveiksliuka, nes nezinau ka sugalvos programa po poros dienu ir parasas jau gali visai ka kita rodyti

Pasirodau savo nesamone

tikri linksmieji kalneliai
QUOTE(Selva @ 2010 01 01, 20:49)
Astulyte, tai tu BT kontracepcijos tikslais matuoji?
Aga,o ko tokia reakcija?
Siaip BT matuoju,kad pastebet ar teisingai jauciu kada O ivyksta,kad zinot kada laisvas kelias
Sveikos merginos
Gal O buvo vakar
As ir kazkada matuodavausi del to
tik zinodavau nuo kokios temp jau II faze, beje palaukdavau min 3-4 dienas
QUOTE(Ingutevi @ 2010 01 01, 23:33)
Sveikos mergaites
Gal O buvo vakar
QUOTE(Astulyte28 @ 2010 01 02, 02:05)
Aga,o ko tokia reakcija?
Pries kuri laika sitoj temukej buvau kaip planuojanti
Siaip BT matuoju,kad pastebet ar teisingai jauciu kada O ivyksta,kad zinot kada laisvas kelias
Saugojomes,tik va buvau isitikinus,kad O ivyko keliom dienom anksciau 
As ir kazkada matuodavausi del to
Labas rytas, mergaites
Atrodo, paskubejau dziaugtis - nukritau
Zinoma, numigus antra posma, 10 val. (po 3 val. miego) turejau graziausius 37... 14,15,16 cd irgi zymeta 2-3 val. veliau matuota BT, ale kadangi istveriau zadintuva 7.00, tai ir pazymejau ka pamaciau
O vakar visa diena jauciau toki tempima papilvej - viena karta net sueme iki prigulimo
Vakar vakare pazasty 37,2 turejau - tai arbateles pries miega
FF
Atrodo, paskubejau dziaugtis - nukritau
O vakar visa diena jauciau toki tempima papilvej - viena karta net sueme iki prigulimo
FF
QUOTE(gretusiu @ 2010 01 02, 11:35)
ziurek, kad man ryt pakiltum
Sveikos na mm į pabaigą prasidės vėl matavimai
Ko Chenelle čia šį ciklą tokia pesimistiška, prašom nenurašinėt gražaus grafikiuko anksčiau laiko
Sveikos
su atejusiais Tigro metais tegul jie buna dosnus tigriukais , kupini vilties ir maloniu netiketumu
QUOTE(valiusiuke @ 2010 01 02, 11:58)
Ko Chenelle čia šį ciklą tokia pesimistiška, prašom nenurašinėt gražaus grafikiuko anksčiau laiko 
kad labai daug minusu siame cikle: O nebuvo ilga laika, tada buvau persalus, geriau truputi vaistuku, 7 dpo buvau pas gine, ten gi ismaige per apziura