Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 02, 15:49)
labukas visoms,as truputi pakilau siandien wub.gif ,bet NT dar nedariau nepykit,bandysiu kantrybe savo,ir mano krutine nera jautri,tai dar ir negadinu NT. http://www.babyplan.ru/profile/49819

Ziurint i grafikiuka, tai manau kad jau gali NT darytis ir manau jis bus teigiamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Selva @ 2010 01 02, 14:08)
Tai ne, nieko. Tiesiog dabar, kai zinome, susilaikysime nuo komentaru, kad mol nesijaudink, dar pakilsi, kada NT, gal zirniukas kabinasi ir pan  lotuliukas.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(jolantida @ 2010 01 02, 14:52)
o as siandien dar truputi pakilau ax.gif

gera zinia thumbup.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 02, 15:26)
Sveikos.
Su praejusiom sventem  4u.gif
Mano NT - neigiamas  biggrin.gif  Dabar nervojuos, kad alu geriau per naujus, o ne sampe  biggrin.gif
Nuojauta apgavo.... daugiau ja nebetikesiu  tongue.gif

Kiek jau kartu mano nuojauta mane apgavo lotuliukas.gif tai kokius tris kartus jau turejau gimdyt. Dbar jau atsargesne su nuojautom biggrin.gif

QUOTE(^Vakarė^ @ 2010 01 02, 16:01)
Praeita menesi baseina lankiau, tai galvoju gal koki uzdegima pasigavau,kad taip ta pilva skauda jau kokia savaite.ir dar kita menesi esu uzsirasiusi lankyt, bet jau dabar nezinau ka cia daryt. gal negerai mano tam pilvukui tas baseinas  g.gif

neintencivus sportas tik i nauda thumbup.gif

QUOTE(FilMar @ 2010 01 02, 16:14)
Sveikos mergaites.
man siandien 12 DPO, BT labai nestabili sokineja labai, bet vat nuo vakar laikosi 37.1 kuno temperatura, kazin kodel taip.
gal cia pries menesines taip?kaip manote? verysad.gif

parodyk grafikeli rolleyes.gif

QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 02, 16:49)
labukas visoms,as truputi pakilau siandien wub.gif ,bet NT dar nedariau nepykit,bandysiu kantrybe savo,ir mano krutine nera jautri,tai dar ir negadinu NT.

na jau labai grazu. Dar vienas balionas 4u.gif , kad ryt nekristum
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 02, 15:01)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif
gera zinia  thumbup.gif
Kiek jau kartu mano nuojauta mane apgavo  lotuliukas.gif tai kokius tris kartus jau turejau gimdyt. Dbar jau atsargesne su nuojautom  biggrin.gif
neintencivus sportas tik i nauda  thumbup.gif
parodyk  grafikeli  rolleyes.gif
na jau labai grazu. Dar vienas balionas  4u.gif , kad ryt nekristum

dekui,stengsiuosi nekrist,bet zinai kaip buna wub.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2010 01 02, 14:49)
labukas visoms,as truputi pakilau siandien wub.gif ,bet NT dar nedariau nepykit,bandysiu kantrybe savo,ir mano krutine nera jautri,tai dar ir negadinu NT. http://www.babyplan.ru/profile/49819

as manu kad gali daryt labai jau graziai laikaisi ir NT manau bus teigiamas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 01 02, 14:52)
Ziurint i grafikiuka, tai manau kad jau gali NT darytis ir manau jis bus teigiamas  4u.gif

Kad tik butu tiesa ka sakai,bet dar palauksiu,bijau nusivilt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(FilMar @ 2010 01 02, 16:14)
Sveikos mergaites.
man siandien 12 DPO, BT labai nestabili sokineja labai, bet vat nuo vakar laikosi 37.1 kuno temperatura, kazin kodel taip.
gal cia pries menesines taip?kaip manote? verysad.gif

Man antroje fazeje buna pakilusi kuno temp. kitoms nestuke.gif pradzioje irgi buna pakilusi kuno temp. tai normalu, mano pazistamai buvo 37.3.
Atsakyti
o jei tempa 36.8 ar gali buti nestuke.gif ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 01 02, 19:10)
o jei tempa 36.8 ar gali buti nestuke.gif  ar ne g.gif

gali, cia labai individualu, pvz kitai merginai su mano temp turbut greitosios reiketu biggrin.gif maciau ne viena grafikiuka nestuke.gif maziau nei 37 temp
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 02, 17:14)
gali, cia labai individualu, pvz kitai merginai su mano temp turbut greitosios reiketu  biggrin.gif  maciau ne viena grafikiuka  nestuke.gif  maziau nei 37 temp

man tai si cikla BT labai keista praejusi tai uzkilau ir laikaiusi 37 pastoviai beveik o si tai kazkokia nesamone.kazin ar verta NT gadint g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 01 02, 19:17)
man tai si  cikla BT labai keista praejusi tai uzkilau ir laikaiusi 37 pastoviai beveik o si tai kazkokia nesamone.kazin ar verta  NT gadint g.gif

manau palauki iki 14 dpo, pirmadieni jei neateis mmm, tada jau gadink ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2010 01 02, 17:24)
manau palauki iki 14 dpo, pirmadieni jei neateis  mmm, tada jau gadink  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantida @ 2010 01 02, 17:17)
man tai si  cikla BT labai keista praejusi tai uzkilau ir laikaiusi 37 pastoviai beveik o si tai kazkokia nesamone.kazin ar verta  NT gadint g.gif

Pagal DPO, ar mm jau veluoja? Kada terminas?

Ziuriu, tavo O kilo nuo 36.4, tai jei dabar 36,8 tai teoriskai daugiau nei pakankamas BT skirtumas mirksiukas.gif

Daivukas- nugi saunumelis tavo grafikelis wub.gif Kaip ir Chenelle mirksiukas.gif
Atsakyti