Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

QUOTE(gretusiu @ 2009 12 29, 10:34)

Nu aš čia taip spėju biggrin.gif

QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 10:38)
bum, primink kada jums IUI žinau kad rašei bet pamiršau doh.gif  nu linkiu begalinės didelės sėkmės mirksiukas.gif

Tai kad pati dar nežinau biggrin.gif Galvoju gal sekantį ciklą, žiūrėsim jei neatsidės dėl kokių nors priežasčių ax.gif

QUOTE(zylute81 @ 2009 12 29, 11:41)
HIP kaip kazkas rase tai taip bijioma kad stiprus antibijiotikai pakenks beto organiszmas bus nusilpes plius juos gersiu del moterisku dalyku o ne gripo taipat gers MB o jio spermiukai ne patys geriausi taigi dar labiau nusilps taigi reikes juos atstatineti naz odziu....

tikiuosi kad greit issikapstysim is visko siandien einu pas gine tai suzinosiu tiksliai kas cia pas mane ir kas man daresi praeita cikla

O kokios pas tave moteriškos? ax.gif
Sėkmės pas ginę, brūkštelk grįžus 4u.gif
Atsakyti
bum, tai kiek liko laukti iki šio ciklo pab.? g.gif
Atsakyti
na patarkit man kasnors unsure.gif
Katik padare man galvos kompiuterine tomografija.. kaip dabar man su siuo ciklu daryti unsure.gif ar tai nepakenks, jei si cikla pastociau g.gif
Atsakyti
labas rytas registruojuos smile.gif bum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 14:46)
na patarkit man kasnors  unsure.gif
Katik padare man galvos kompiuterine tomografija.. kaip dabar man su siuo ciklu daryti  unsure.gif  ar tai nepakenks, jei si cikla pastociau  g.gif

Hmmm g.gif sis dalykas yra kenkmingas organizmui. o kelinta pas tave ciklo diena?
Atsakyti
QUOTE(RenataJ. @ 2009 12 29, 14:50)
Hmmm  g.gif sis dalykas yra kenkmingas organizmui. o kelinta pas tave ciklo diena?

Siandien 8 cd.
Bet jei buciau siandien nejus, galejo tik uz poros savaiciu uzrasyt, tai butu dar blogiau doh.gif
Atsakyti
vaidalina, o kas atsitiko, jei nepaslaptis, kad reikėjo daryti galvos tomogramą? aš siūlyčiau tuoj pat paskambinti ginei ir pasiklausti 4u.gif
Atsakyti
sutinku su Rastika, sis tyrimas yra kenksmingas apskritai, bet kaip nestumui atsilieptu artimoj ateity, tai nezinau. pasiskambink ginei, pasiklausk. gal tyrimas kenksmingas tik tavo galvai. pasitark su specais.
Atsakyti
Na to tyrimo ir reikejo istirti man gava, del nuolatiniu baisiu galvos skausmu iki pykinimo.. unsure.gif
kiek skaiciau tai sis tyrimas yra vietiskas i i kitas kuno dalis neplinta..
skambinti neturiu kam, nes tik ryt bandysiu pas nauja gine eiti ir konsultuotis, tai ir issiaiskinsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 15:02)
Na to tyrimo ir reikejo istirti man gava, del nuolatiniu baisiu galvos skausmu iki pykinimo..  unsure.gif
kiek skaiciau tai sis tyrimas yra vietiskas i i kitas kuno dalis neplinta..
skambinti neturiu kam, nes tik ryt bandysiu pas nauja gine eiti ir konsultuotis, tai ir issiaiskinsiu  unsure.gif

Butinai pasiklausk gydytojos ir parasyk, ka sake mums mirksiukas.gif sekmes
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 13:02)
bum, tai kiek liko laukti iki šio ciklo pab.? g.gif

Velniai žino biggrin.gif Minimum 2 sav ax.gif

QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 13:46)
na patarkit man kasnors  unsure.gif
Katik padare man galvos kompiuterine tomografija.. kaip dabar man su siuo ciklu daryti  unsure.gif  ar tai nepakenks, jei si cikla pastociau  g.gif

Oj nežinau..
Atsakyti

vaidalina pranešk rytoj kaip sekėsi mirksiukas.gif
Atsakyti