Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas, naujokės skaitykit 1 psl.

Labas, mergaites 4u.gif Nors ir nedalyvauju, tema stebiu. O nieko nerasau, nes nelabai turiu ka rasyt. BT saziningai matuoju. Siandien 11CD ir jau pradejau OT daryt. Darau neramia sirdim, nes praeita men. buvo neigiami. Del to ir pradejau BT nuo sio men. matuot, kad isitikint ar ta O is viso pas mane vyksta. Manau, kad taikant abu budus (BT ir OT) turetu aiskiai matytis g.gif Ot kol kas neigiamas, bet cdar nepanikuoju, nes O pas mane vyksta, jei vyksta, apie 14-15CD, bet vistiek pradejau daryt anksciau, kad nepraziopsot smile.gif

Tai tokios naujienos is mano fronto. Toliau tvarkingai matuosiu, viska zymiu fertilityfriends ir kai baigsis ciklas, labai lauksiu jusu patyrusiu nuomoniu. Nes kiek ziurejau kitu mergaiciu grafikelius, tai nieko as ten nesuprantu doh.gif

O sakykit, ar is to psl. grafika atsispausdint galima? Cia tam atvejui, jei reiktu pas gine nestis reikalui esant g.gif

Sekmes visoms!!!! Tikekimes sventiniu stebuklu!!!!
Atsakyti
QUOTE(vaidalina @ 2009 12 29, 15:50)
Tai ir as galiu i kaili gaut  rolleyes.gif

Va čia paskaitykit ir spręskit pačios ax.gif
Atsakyti
Saujora, o kaip dbr pagijote?
Papildyta:
pepilota, žinoma eina atspausdinti ir aš visada juos nešuosi pas ginės, tai parodyk ir mums savo grafikėlį
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 17:07)
Saujora, o kaip dbr pagijote?

Spjaudausi į visas puses ir noriu tikėti,kad ilgam visos ligos pasitraukė blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saujora: 29 gruodžio 2009 - 16:12
QUOTE(pepilota @ 2009 12 29, 16:04)
BT saziningai matuoju. Siandien 11CD ir jau pradejau OT daryt. Darau neramia sirdim, nes praeita men. buvo neigiami. Del to ir pradejau BT nuo sio men. matuot, kad isitikint ar ta O is viso pas mane vyksta. Manau, kad taikant abu budus (BT ir OT) turetu aiskiai matytis g.gif  Ot kol kas neigiamas, bet cdar nepanikuoju, nes O pas mane vyksta, jei vyksta, apie 14-15CD, bet vistiek pradejau daryt anksciau, kad nepraziopsot smile.gif

O sakykit, ar is to psl. grafika atsispausdint galima? Cia tam atvejui, jei reiktu pas gine nestis reikalui esant g.gif

Nu va kokia šaunuolė biggrin.gif Manau su OT ir BT tikrai turi susigaudyti cikle mirksiukas.gif

Atsispausdinti tai dabar va pažiūrėjau biggrin.gif Galima eiti Main -> Print rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Saujora @ 2009 12 29, 17:10)
Spjaudausi į visas puses, bet noriu tikėti,kad ilgam visos ligos pasitraukė  blush2.gif

na tai kaip ir turėtu buti tai vaisingos dienos, tad linkiu sėkmingų ND mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 12 29, 17:12)
na tai kaip ir turėtu buti tai vaisingos dienos, tad linkiu sėkmingų ND mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif
Visai smagu būtų pradėt naują gyvybę matų sandūroj blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos. paskaitinejau temas apie planavima, ir kaip cia viskas sudetinga doh.gif Nieko nesuprantu nei apie BT nei apie tuos testukus. abu vaikiukus pagaminom is pirmo karto, o dabar planuojam trecia. ir buvau isitikinusi kad ir sis pavyks is karto, deja prasidejo mm. matyt ir man reiks labiau isigilinti i siuos sudetingus dalykus.
Bet kokios jus saunuoles, kad neprarandat vilties, ir vistiek stengiates tuos gandrus pagaut uz uodegos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 29, 18:00)
Sveikos. paskaitinejau temas apie planavima, ir kaip cia viskas sudetinga  doh.gif  Nieko nesuprantu nei apie BT nei apie tuos testukus. abu vaikiukus pagaminom is pirmo karto, o dabar planuojam trecia. ir buvau isitikinusi kad ir sis pavyks is karto, deja prasidejo mm. matyt ir man reiks labiau isigilinti i siuos sudetingus dalykus.
Bet kokios jus saunuoles, kad neprarandat    vilties, ir vistiek stengiates tuos gandrus pagaut uz uodegos  4u.gif

Sveika,kaip jums faina jus jau turit du vaikucius.O kiek jau laiko planuojat trecia?O buna visko kartais ir vilti prarandu ir viskas nusibosta,bet vel viskas praeina ir vel tikimes stebuklo biggrin.gif
BUM aciu uz nauja tema.Merginos,o as tai visai neblogai pakilau ane?As turiu klausimuka,pas mane buvo O 21c.d.,tai ir mm turetu nepasirodyt 42c.d.? http://www.babyplan.ru/profile/49819
Atsakyti
sveikos mergaites rolleyes.gif

na kiek perskaiciau tai bandysiu atsakyt ir papasakot

na pas mane rado ta bacila mycoplazma tai prirase kruva antibiotiku

o mano praeitu poros savaiciu savijau ta kuri nesibaige su mm ir per jas uzejas nezmonisko skausmo priepolis daktares manymu gali buti cistos ar dar koks biesas zodziu jau kaip ilindo zarazos pas mane tai ne viena ryt eisiu daryt echo tai pasakys kas ten pas mane skauda ir gyvena per liga verysad.gif

taigi ir vyro rezultatai neblizga tai ir nezinau kada sulauksim savo stebukliuko...

nors tiek paguode kad sake kad jai patinka mano grafikai BT
Atsakyti
Dekui uz atsakymus 4u.gif

O rodyt dar nera ka g.gif Pirma ciklo puse - 36,5; 36,6;36,7. va jau kai persimes i antra puse, tai butinai parodysiu ir lauksiu komentaru ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivukas27 @ 2009 12 29, 20:13)
Sveika,kaip jums faina jus jau turit du vaikucius.O kiek jau laiko planuojat trecia?O buna visko kartais ir vilti prarandu ir viskas nusibosta,bet vel viskas praeina ir vel tikimes stebuklo biggrin.gif
BUM aciu uz nauja tema.Merginos,o as tai visai neblogai pakilau ane?As turiu klausimuka,pas mane buvo O 21c.d.,tai ir mm turetu nepasirodyt 42c.d.? http://www.babyplan.ru/profile/49819

priklauso kiek DPO trunka, 42 cd jau kur tai virs 16 DPO
Papildyta:
QUOTE(^Vakarė^ @ 2009 12 29, 19:00)
Sveikos. paskaitinejau temas apie planavima, ir kaip cia viskas sudetinga  doh.gif  Nieko nesuprantu nei apie BT nei apie tuos testukus. abu vaikiukus pagaminom is pirmo karto, o dabar planuojam trecia. ir buvau isitikinusi kad ir sis pavyks is karto, deja prasidejo mm. matyt ir man reiks labiau isigilinti i siuos sudetingus dalykus.
Bet kokios jus saunuoles, kad neprarandat    vilties, ir vistiek stengiates tuos gandrus pagaut uz uodegos  4u.gif

kiek suprantu dar tik pirmu mm sulaukete smile.gif tad tikrai neverta jaudintis kol kas ir sukti galvos 4u.gif
Atsakyti