Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 05, 15:11)

ilonux,klausimas ne i tema... kaip sekas ta vandeni gert? ar yra kokiu rezultatu? As irgi nusprendziau po nauju paidailinti savo "bodziu", po sesiu nebevalgau ir ta vandeni geriu,nu bet geriu kaip vaistus  doh.gif baisiai man neskanu...

Reik priprast gert vandeni. As kai pradejau, galvojau, o boze, kaip galima gert vandeni blink.gif , bet dabar stengiuos tik vandeni pliumpinnt, nes nuo jo vienintelio istikro ir atsigeri. O pries valgi 20 min. isgert gera stikline, tai super, automatiskai maziau prisikimsi. O dar reikia valgyt baigt, kad dar truputi noretum, nes sotumas po 20 minuciu ateina, bet tas variantas man niekada nesiseke, jau jeigu kemsu tai kemsu kartais lotuliukas.gif

Ihmantai, o tas vanduo is buteliuku isvis nieko gero siaip.
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 01 05, 18:26)
domina pakopos kaina, mes duris azuolines pirkom su stakta lakuotas po 450lt, jei kam reikes galesiu kontaktus duot

azuolines-medzio masyvo uz 450lt g.gif ziaurei pigu idomu butu jas pamatyti 4u.gif
nes durys man reikalingos bus vasara ax.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2010 01 05, 16:26)
mes duris azuolines pirkom su stakta lakuotas po 450lt, jei kam reikes galesiu kontaktus duot

Man reik kontaktu, noreciau pasidometi kaip ten kas, nes MB dabar nori duru po 100 litu, bet speju, kad man jos nepatiks, cia aisku is bankrutuojancios parduotuves biggrin.gif ...

O tas fibrocementines ne is ten, kur sakiau pirksim, cia kai Renna lyg klause...
O dar parduotuvej atvaziavus sneku su vyriskiu, bla bla bla bla, o jis sako, as tokius dalykus palikau zmonai issirinkti, ooo sakau, o jus nama turit, nu jo sako, as Rennos (pasake varda) vyras biggrin.gif , o as blondine ziuriu, kad kazkur matytas, o nepomniu kur lotuliukas.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 05, 16:46)
tai normaliai 1.5l per diena. penkis kartus po stikline per diena
nu ka, atia mano dietoms  doh.gif Paskambino vyro puske, gimtadienio proga ant cepelinu uzkviete 18val  doh.gif Tai ir kankinuos dabar- valgyt ar nevalgyt.... nu bet labai skanus cepelinai pas juos buna ax.gif

Tu dar sugebetum nevalgyt cepelinu blink.gif blink.gif blink.gif ?

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 05, 17:08)

Geriausiai tai man butu pasportuoti,kad pilvas atsikises nebutu..

Mano drauges pilvas kaip lenta, bet ji daug metu tik atsilenkimus daro del to.
Ass ta planuoju daryti na kokius 7 metus jau turbut lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 05, 22:33)
Oi, blyn, neklausk  doh.gif . As 2 metus galvojau, kad bus sviesiai raudonas klinkeris, o siandien parduotuvej pamaciau vienas, vo, sakau, o gal sitokios tiktu  bigsmile.gif . MB sako, o as niekad nenorejau tos raudonos spalvos biggrin.gif . Tai pasiemem tas plytas, sviesiai raudonas ir tas kitas nuziuretas ir vaziavom prie namo ziuret doh.gif
Sitas nusiziurejom :
http://www.heylen-br...2...id=6&id=339

Ilonux, as labai noreciau viso namo klinkeriu, bet kaina kokia butu  verysad.gif ... O dabar dar MB sumaste, kad tik iejima (kolonos ir tarp ju) daryt klinkeri, o visa kita fibro, nu man nelimpa siaubingai, man aplamai tos lentos nepatinka.... O lentas perdazinetume i kremine, tos puse kvadraturos, kur baltas pirktume uz puse kainos, o kita dali pirktume gatavai kreminiu (dramblio kaulo)...
Tai nebezinau kuo tos diskusijos baigsis mums del klinkerio isdejimo... Nes priekiniai langai ir garazo vartai ant kremines lentu sienos atrodys tikrai lievai...
Papildyta:

Aha, skaiciau apie ta trecia laida, jis toks zebrinis kazkoks biggrin.gif
Gerai palyginai ta sasa fasade klinkerio biggrin.gif  doh.gif
Visas lentu kazkaip  unsure.gif , o tinkuot netinka karkasini g.gif . Susinervinau siandien ir tiek.
Jei kas galvojat apie klinkeri,, tai dar misini priskaiciuokit kiekvienai plytai kokiu 70 centu doh.gif  ir plius darbas......

aha as tai zinau ka reiskia daryt klinkeriny pilna fasada(dar per paty statybu buma) doh.gif pati basiausia suma iskleista statybom, nesigailiu, bet dabar per krize tai butu turbut perpus pigiau doh.gif , bet ka jau cia beisverkslensi smile.gif tiek to ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 05, 00:47)

Namo pridavimui reikalingi šie elektros dokumentai:
1. Dokumentacijos rejestras
2. Projektas (elektrinė dalis)
3. Izoliacijos varžų matavimo protokolas
4. Įžeminimo varžų matavimo protokolas
5. Pereinamų varžų matavimo protokolas
6. Techninės sąlygos
7. Banko kvitas už Valstybinės energetikos inspekcijos pažymą. Iki 30 kW reikia mokėti 30 LT

Įžemintuvų varžą turi būti iki 10 omų, jei varža didesnė tuomet neatitinka Elektros įrenginių įrengimo taisyklių reikalavimų.Įžeminimas būtinas ! Be įžeminimo varžos matavimo protokolo namo nepriduosite.

PALANG-MAMA, O TU JAU VISA SITA PRAEJUS, VISKA CIA SUPRANTI? KAS TAS PER IZEMINTUVU VARZA g.gif g.gif , kaip ji pasiekiama, nuo ko priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 05, 22:55)
PALANG-MAMA, O TU JAU VISA SITA PRAEJUS, VISKA CIA SUPRANTI? KAS TAS PER IZEMINTUVU VARZA g.gif  g.gif , kaip ji pasiekiama, nuo ko priklauso?

taip viska sita man padare firma kuri nulupo 12t uz visa elektros instaliacija, tai ji situos popierius su varzom, matavimais ir pazima ir projekta padare patys, as tik salygas buvau gavusi pries projektuojant nama.
del sitokiu popieriu ir neverta imti belekokiu meistriuku, geriau firma kuri isipareigoja ir popierizma sutvarkyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 05, 20:51)
aha as tai zinau ka reiskia daryt klinkeriny pilna fasada(dar per paty statybu buma)  doh.gif  pati basiausia suma iskleista statybom, nesigailiu, bet dabar per krize tai butu turbut perpus pigiau  doh.gif  , bet ka jau cia beisverkslensi  smile.gif  tiek to  ax.gif

Kiek jums atsiejo klinkerio apdaila unsure.gif ?

Mums dabar kokiu 60-70 tukst. butu viska klinkeriu isdet . O jei turetume atliekamu biggrin.gif pinigu, tai kogi nea. Bet yra tiek, kad eit gyvent galim butu, o jei issidetume visa klinkeriu, eitume gyvent ant betono (nu nevisai biggrin.gif )...
Prirasiau kazkoki sviesta sviestuota lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 05, 23:08)
Kiek jums atsiejo klinkerio  apdaila unsure.gif ?

Mums dabar kokiu 60-70 tukst.  butu viska klinkeriu isdet . O jei turetume atliekamu  biggrin.gif pinigu, tai kogi nea. Bet yra tiek, kad eit gyvent galim butu, o jei issidetume visa  klinkeriu, eitume gyvent ant betono (nu nevisai  biggrin.gif )...
Prirasiau kazkoki sviesta sviestuota lotuliukas.gif

Tai cia zinok ne pas jus vienus taip yra lotuliukas.gif Mes irgi galvojam ka reikia nesidaryt kad eit miegot jau nebe ant betono biggrin.gif Teks ant kazko dabar taupyt ar nepirkti atideti geresniem laikam tik vat klausimas idomu ka g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Palang mama, kodel per puse pigiau kainuotu apdaila? Gi nei klinkeris nei misinys neatpigo g.gif , tik darbas.
Atsakyti
Ir mane domintu kontaktai kas ten tas medzio masyvo duris tokia puikia kaina pardavineja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 05, 23:10)
Palang mama, kodel per puse pigiau kainuotu apdaila? Gi nei klinkeris nei misinys neatpigo g.gif , tik darbas.

nu tai uz darba as mokejau 1.8 uz plytos padejima, mano misinys tona nebe 1200,o 1000lt kainuoja( suvarem apie 9tonas jei gerai pamenu) na plytos vistiek kad ir nedaug bet atpigo ax.gif nu gal ne puse bet vistiek pigiau butu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 05 sausio 2010 - 21:29
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 01 05, 21:23)
nu tai uz darba as mokejau 1.8 uz plytos padejima, mano misinys tona nebe 1200,o 1000lt kainuoja( suvarem apie 9tonas jei gerai pamenu) na plytos vistiek kad ir nedaug bet atpigo  ax.gif  nu gal ne puse bet vistiek pigiau butu  blush2.gif

manau tik darbas pigiau, o visa kita tai nedaug, mes ir nesigailim, o tuo labiau darbas nekainavo, tik parduota vasara musu doh.gif
Atsakyti