Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 13:48)
Man sekmadienis tiktu, nes tada MB su maze pabutu, o kita diena nenoriu jos vezt pas uosvius, nes ten katinas, o ji tipo jam alergiska.
Jei Indruciukui tiktu ir noretu vaziuoti, tai mes trumpam  ax.gif
O kuo uzsiima taviskis?

Na, su savaitgaliais pas mumi sunkiau - ir namie nelabai sėdime, ir šurmulio tiek, kad nelabai ką aprodyti išeitų. Bet pabandyti, žinoma, galima. Tik šis sekmadienis jau suplanuotas - niekaip. Nebent kitas savaitgalis (jam irgi yra šiokių tokių planų, bet gal ir jums laiko liks). O poto einantys du jau rezervuoti gimtadieniams...

O maniškis "kompiuterastas", šiuo metu programuoja, bet šiaip perėjęs viską nuo "geležies" iki pardavimų ar dizaino. ax.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 13:50)
Kelionei pas Baltikę ir aš prisijungčiau (jei priimtų) ax.gif

Priimčiau, priimčiau biggrin.gif . Kai maluosi po treko rajoną į darželį bevažiuodama visada pabandau spėlioti, kuri ten trobelė jūsų smile.gif ...
Atsakyti
nu mane jei priima, tai as kad ir rytoj galiu i svecius mauti biggrin.gif O su vaiku galima ar geriau nesivezt? Tada reiktu su mociute pasiderinti, kad paziuretu.
Nu su tais jungtukais prie lovos tai as is viesbuciu esu nusiziurejusi,ten ir yra kiekviena lempicka atskirai, man tai labai liuks dalykelis.
Mes grizom dabar su mazuoju is statybu, tai su rogem prisilakstem thumbup.gif
RK, o jus jau meginote ta savo sniego nukaseja? senelis musu buvo nusiziurejes pernai, bet persigalvojo, nes kazkaip ten ta sniega i sona meta, tai jau placiai nenusikasi..
Pas mus sniega kas mazojo traktoriukas biggrin.gif Taupo jis ant jo nuo gimimo biggrin.gif Kai klausiam,kada sese pirksim, sako dabar negaliu,taupau ant traktoriuko,o kai traktoriuka nusipirksiu,tai sesei taupyti pradesiu lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Sonata_B @ 2010 01 06, 14:08)
Indruciukai berods pamenu kad jums laiptus dare tie patys meistrai kaip ir Palangos-mamytei norejau paklaust kaip kokybe? Ar likot patenkinti?  smile.gif

taip,mums dare tie patys, dabar atrodo graziai, o kokybe bus aiski,kai reiks apdaila daryti ir pakopas deti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 06 sausio 2010 - 15:17
QUOTE(skubanti @ 2010 01 06, 13:38)
Reiktu nyvaryti prie namuko, nes vyras isvaziaves, o po darbo tamsoje, vienai baisu vaziuoti kai tokie keliai. Palauksiu savaitgalio, pabraidysiu po pusnis biggrin.gif

Jei nei karto savo keliuko nekasėt, tai pusnys bus iki bambos biggrin.gif

O mes šiandien pagaliau gavom leidimą iš apskrities thumbup.gif Nervai vis ėmė,kad negaunam,bet kai buvau prisiklausiusi kiek kiti laukė, tai mes palyginus dar normaliai - lygiai pusė metų ax.gif Dabar vėl į savivaldybę kulniuot doh.gif

Nu bet jau kiek sniego doh.gif Užvakar uošvis kiemą 2 valandas kasė, vakar MB tiek pat laiko šiūpeliavo, o ryt kokius sniegynus vėl praneša blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 01 06, 14:18)
Sveikos...su naujais metai visas 4u.gif
Jau tiek prirasot, kad ne suspet neina perskiatyt doh.gif

- Rytine kava...DEL MEDAUS  su juo maziem  vaikam manau reik atsargiai. Mano mazoji ir i kosulius yra linkusi, jei tik sloga atsiranda, tai paskui ir kosulys doh.gif Mum gydytoja uzdraude is vis medu pakolkas mazajai duot, nes jame yra daug alergenu ir tai gaili dar labaiu issaukt kosuli.
-del RYBUMUNILIO...mano vaikai yra jo daug kursu isgere...nieko nepadejo...Kazakip si sezona mes su IMUNAL lasiukais laikomes...pakolkas normaliai g.gif
-pas mus GARAZE YRA RADIATORIAI. kazkaip net minties nebuvo ten ju nedaryt, nes salia yra katiline ir skladukas,  o ten duru pakolkas nera, o gal ir nebus. Tai dabar kai sniego tiek, tai dziaunam ten batus ir rubus is po sniego kasimo smile.gif
- DEL SVIESOS JUNGIKLIU, jau mes ju kai dejom tai nepagailejom, bet vis tiek yra pora vietu kur ju dar reiketu. Miegamajame taip pat prie lovos susidejom reguliujamus jungiklius. Tik tiek kad prasovem su bra auksciu ties lova. Man per aukstai. Nors visada svajojau apie nuleidziamus ties lov doh.gif . ROZECIU ir pasidarem daug ir visur (nors kai pradedi gyvent galvoji, kad ir cia ju nereikejo, ir cia, o va cia ju truksta) kai tevukas pasake ju skaiciu tai ir akys soktelejo.
- Del SVIESOS PACIAM GARAZE tai kaip RK ir sakei manau gera mintis judesio daviklis. Nes pas mus yra ties iejimu ir isejimu, tai ir reik lipt is masinos ir issijungt. Sakiau reiks MB prasyt kad idetu judesio davikli smile.gif
-RK del tavo namuko apdailos. Zinoma graziausiai butu visas klinkeris. Va mes sakem kitas namas, kaip bus taip, bet is paskutiniuju spausimes, kad visa is klinkerio. Nes padarei ir uzmirsai simtmeciui lotuliukas.gif Labai grazus namukai kur imetei nuotraukeles. Siaip gal bandyk pas koki dizaineri nueit, kad papaisytu namuko isore, o ka jusu architekte siulo g.gif

OHO, kad prirasei patirties thumbup.gif
O kur dar reiktu jungikliu jums?
Ai, apsieisim ir be dizainerio, kaip nors patys ax.gif , man tik reik keleto dienu visa nauja apdaila galvoj perkratyt biggrin.gif

GAL KAS ZINOT KUR APDAILINIO AKMENS GALIM RAST???
Manau tik kolonas ir ta arka tarp kolonu darysim su klinkeriu ar apdailiniu akmeniu. O visa kita fibro unsure.gif , ai dzin, nu ka padarysi cool.gif
O man dar ir masinos pavasari reik mirk gyvenk doh.gif ...

O Loreli tiktu rytoj? As gal ir pabandyciau, jei zinoma ir Baltikei ok. Tik mums pas gydytoja 11.20 ir po to MB galetu ja pas uosvius nuvezt pusdieniui.

Indruciuk, MB bande kelis kart Amerikoj ta sniego nukaseja, tai nieko nezinau apie ji. Dar pernai minejo, kad gal parduot, nes tipo kiek cia to sniego Lietuvoj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 01 06, 13:53)
Pas mus darbo zonoje paruoštos vietos dviem stacionariems kompiuteriams, jei kada prireiktų, o šiaip šiuo metu naudojamės stacionariu ir laptopu, nes abiejų su vyru darbai kompiuterio reikalauja. Visai įmanoma, kad ateityje ir vaikai turės atskirą kompiuterį, gal net ne vieną, bet neplanuoju, kad juos laikys savo kambariuose.
O kokio ilgio ta sienos atkarpa tarp garažo ir holo? Gal jungiklio ant jos abiems atvejams pakaktų? (Pas mus irgi vienas jungiklis bendras lauko durims ir garažui, kitas - gyvenamajai erdvei ir WC, bet mūsų tambūras mažiukas).

nu nelabai isivaizduoju, kai as darbuojuosi prie kompo ir dar mazasis (na jau didelis biggrin.gif ) pamokoms ruosiasi salia prie kito kompo... tai nei jam susikaupti,nei man... Na bet kaip bus, taip, dabar tai tik pamastymai...

Ta atkarpa tai nedidele, tik kad durys yra is garazo i ta koridoriuka ir is koridoriuko i gyvenamas patalpas g.gif gal iseitis tam koridoriuke(2,4kv/m) butu ne jungtukus daryti, bet lempa nuo judesio daviklio g.gif Ir dar viena lempa nuo judesio daviklio garaze +jungtukas jei darbuojies garaze. Prie iejimo pas mus bus kazkokia foto blink.gif lempa, na kur pati pradedant temti isijungia..
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 15:03)

GAL KAS ZINOT KUR APDAILINIO AKMENS GALIM RAST???

O Loreli tiktu rytoj? As gal ir pabandyciau, jei zinoma ir Baltikei ok. Tik mums pas gydytoja 11.20 ir po to MB galetu ja pas uosvius nuvezt pusdieniui.

Akmeniu prekiaudavo ten Liepų gatvės gale, jau visai prie tilto toks pastatas yra.
Man darbo dienom neišeina, taip kad jus derinkites kaip jums geriau...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 17:03)
OHO, kad prirasei patirties  thumbup.gif
O kur dar reiktu jungikliu jums?

jungikli tambure pasidarem tik iejus i tambura is lauko, o einant is tamburo i kambari nepadarem, nes tada galvojom kas cia tera pora zingsiu per tambura ir isjungsim. Bet va dabar tai pasigendam...Ir pora jungikliu nepatogioj vietoje, nors atrode, kad butent ju vieta cia turetu but. Viskas pradeda kitaip atrodyti, kai pradedi gyventi ir naudoti kekviena diena. Va trys men gyvenam dabartiniame name, turim savo svajoniu namuko projekta, kuri planuojam kazkada pasistatyt, bet jau siai dienai zinau kokius pakeitimus ten reiks atlikt...Sakau pagyvensiu dar ilgiau is vis noresiu 100%kitokio namo doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Taciau zinau, jei nebuciau domejusi, nebuciau ejusi pas kitus i nuosava nama ir klausinejusi kas kaip, nebuciau cia SM skaiciusi visu patarimu ir t.t. , tai buciau dar didesniu kliurku pasidariusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 15:04)
Prie iejimo pas mus bus kazkokia foto  blink.gif  lempa, na kur pati pradedant temti isijungia..

Gal ji kokia nedaug imanti energijos, nes manau tos lempos visada nereikia gal g.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 15:14)
Akmeniu prekiaudavo ten Liepų gatvės gale, jau visai prie tilto toks pastatas yra.
Man darbo dienom neišeina, taip kad jus derinkites kaip jums geriau...

MMM, kazi kaip parduotuve vadinas, gal tokia visai maza, mes vakar ten apsisukinejom kaip tik liepu gatvej ax.gif
Tai sekmadieni kita bandom pas Baltike nors trumpam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 16:34)
Gal ji kokia nedaug imanti energijos, nes manau tos lempos visada nereikia gal  g.gif
Tai sekmadieni kita bandom pas Baltike nors trumpam  rolleyes.gif

Nu taip taip, sake per menesi ir lito "neprisuks" elektros. o vakare temstant pati isijungia,ryte pati issijungia. Nenoriua lauke tu nuo daviklio lempu- kazkaip baugu man kai jos isijungineja...
imeciau kelias nuotraukikes kur siandien spejom prifotkinti..
Dabar turiu galvos skausma kaip cia viska lauke susidelioti, nes pas mus ne kaip pas zmoniu- namas per pati sklypo viduri stovi doh.gif kazi kiek tie landsafto dizaineriai dabar uz projektuka noretu? na kad papaisytu kas kur turi buti ir viskas...
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 15:14)

...
O TAI CIA GAL, kur apibraukiau namuka?
user posted image

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 15:43)
Nu taip taip, sake per menesi ir lito "neprisuks" elektros. o vakare temstant pati isijungia,ryte pati issijungia.

Primink kaip jos vadinas ax.gif , o kur ju yra ir kazi kokio dizaino buna. SUDOMINO!
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 16:47)
Primink kaip jos vadinas ax.gif , o kur ju yra ir kazi kokio dizaino buna. SUDOMINO!

Cia lempa jauciu paprasta LED'ine dedasi, o pats tas mechanizmas kur padaro kad jungiasi kai temsta kazkaip tai fotoriele ??? vadinasi... Nu bijau nusisneket, cia jau elektrikas pats pasiule taip dayti, tai lai ir daro...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 06 sausio 2010 - 15:52
Ilonux, nu zinok labai daug kainuoja tos klinkerio plokstes apdailines unsure.gif
http://www.fasado-ap...raketerm-kainos
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 15:51)
Cia lempa jauciu paprasta LED'ine dedasi, o pats tas mechanizmas kur padaro kad jungiasi kai temsta kazkaip tai fotoriele ??? vadinasi... Nu bijau nusisneket, cia jau elektrikas pats pasiule taip dayti, tai lai ir daro...

Nu cool man ta ideja biggrin.gif , gal aplink visa nama pasidaryt tokias lempas bigsmile.gif ?
Atsakyti