Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 14:49)
nu mane jei priima, tai as kad ir rytoj galiu i svecius mauti  biggrin.gif O su vaiku galima ar geriau nesivezt? Tada reiktu su mociute pasiderinti, kad paziuretu.

bigsmile.gif Man ryt po pietų tinka - iš ryto planuoju išlėkti, bet ant Elziuko pietų (kokiai 14 val.) grįžti. Nebent didelės pūgos sutrukdytų, bet tada ir jūs vargu ar važiuosite. Su vaikais pas mane visada galima, Rytine Kava - ir Tu savo Ugnę gali prigriebti, katinų mūsų namuose nėra. Įmesiu Indruciukui savo telefoniuką, jei sugalvotumėte, nes ryt nebent tik anksti ryte į SM įlisiu. Tik pamąsčiau dabar, kad nėra labai jau ką žiūrėti pas mumi biggrin.gif . Va, ką tik iš baldininko skambučio sulaukiau - kitą savaitę jau drabužinė turėtų pajudėti. Vis šis tas thumbup.gif .

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 15:04)
nu nelabai isivaizduoju, kai as darbuojuosi prie kompo ir dar mazasis (na jau didelis  biggrin.gif ) pamokoms ruosiasi salia prie kito kompo... tai nei jam susikaupti,nei man... Na bet kaip bus, taip, dabar tai tik pamastymai...

Pamokoms kompo oi negreitai dar prireiks ir Taviškiui, ir maniškiams biggrin.gif . Bet ir darbe aš kabinete ne viena sėdžiu, ir namie dažnai su MB šalimais darbuojamės - nematau jokio diskomforto tame. Beje, dabar dar ir vaikai čia pat galvom eina doh.gif , tai darbo kambarys man rojus atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 02:02)
O tai kaip atrodytu kolonos fibrocementinem isdeta g.gif  O apvadus tai jau man MB rado foto, kaip atrodo apdeti langai ant sienos fibrocementiniu lentu.

o tai tu kolonas aptinkuok ir nudažyk. A taip, ar taip savo baltą tvorą turėsi kas metai dažyti biggrin.gif tai ir tas baltas nusimurziojusias kolonas padažysi biggrin.gif biggrin.gif
Man gražiau kai visas namas arba klinkeriu, arba fibricementinėm - arba kažkaip pakombinuota, kad neatrodytų "kaip puse skustas, puse luptas" biggrin.gif
O dėl spalvų, nesigailėsi jei rinksiesi kuo natūralesnes spalvas prie gamtos - visas rudas, rausvas, rusvas, gelsvas smile.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 09:54)
RK, mums dabar įtaria mikoplazmos bakterija arba kokliušą. Labai kosėja mano didžioji naktimis Aš konsultuojuosi su homeopatu dėl gydymo

Įtariu, kad mes tą mikoplazmą turėjom, tik dabar kai gėrėm antibiotikus nuo plaučių uždegimo - ją išnaikinom, nes vaistų anotacijoj buvo parašyta, kad mikoplazmas išgydo. Šiaip kosėjom apie du mėnesius nesustodami - daugiau jokių temperatųr ar slogų nebuvo 4u.gif Net keista, išgėrėm antibus ir vaikis visiškai nebekosėja nei karto g.gif

QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 12:23)
ir dar klausimesli,pas ka yra vandens filtrai, kokiu atstumu nuo vandens ivado jie yra statomi  g.gif

Mes kai projektavomės katilinę iš karto numatėm filtrams vietą - vandens įvadą ir elektros lizdą.

QUOTE(westa @ 2010 01 06, 13:15)
o pas mane tokia situacija visuomet  smile.gif .. kažkaip vaikus suguldau jų kambariuose o tada į savo klampoji.. nebent dar palėpėje tv pažiūrim su vyru  smile.gif . va mūsų situacijoje toks perjungimas itin pasiteisino  smile.gif

Mes namie nepagailėjo tų perjungėjų - negaliu jais atsidžiaugti thumbup.gif Prisidėjom tambūre, hole, miegamajam, katilinėj ir sandėliuke (jie pereinami pas mus) thumbup.gif

Va tik su judesio daviklio šviestuvu lauke ne kas - kur pirkom brangų, metalinį virš pagrindinių durų - tai jis jei daugiau šalčio užšala ir nebeįsijungia doh.gif O papigiušnikas virš sandėliuko - reaguoja puikiai lotuliukas.gif

QUOTE(westa @ 2010 01 06, 18:20)
antigone pas mane paprasta Husgvarna žoliapjovė - traktoriukas ant kurio žiemą užsidedam peilį, sniegui stumti.. Galima ir sniego pūtiką užsidėt, betgi kaimynai už tvoros, negi jiems pūsi į kiemą  smile.gif ..

Bijau ir klaust kiek tas traktoriukas kainuoja g.gif man gaila vyro jau... kiekvieną vakarą ir rytą kasa sniega su lopeta doh.gif
Atsakyti
Rytine kava, galetum ir man pasikeitusi slaptazodi atsiusti - imesciau vaizdu is balkono biggrin.gif Kad tebesu dar sarase, tai pareiga prisijungt bent retkarciais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 15:47)
...
O TAI CIA GAL, kur apibraukiau namuka?
Primink kaip jos vadinas ax.gif , o kur ju yra ir kazi kokio dizaino buna. SUDOMINO!

RK, kažkas jau teisingai nurodė, prie tilto, kur Danės upė.

Ape tas foto lempas, kažin ar gali būti, kad tik 1 Lt per mėnsį kainuoja g.gif . Šiaip mes darbe turim tokias lempas, kur įsijungia, kai sutemsta ir jos ištisai perdeginėja... Tą patį ir Westa minėjo g.gif

Merginos važiuokit pas Baltikę kaip jums patogiau bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 06 sausio 2010 - 19:05
QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 21:04)
RK, kažkas jau teisingai nurodė, prie tilto, kur Danės upė.

Ape tas foto lempas, kažin ar gali būti, kad tik 1 Lt per mėnsį kainuoja  g.gif . Šiaip mes darbe turim tokias lempas, kur įsijungia, kai sutemsta ir jos ištisai perdeginėja... Tą patį ir Westa minėjo g.gif

Merginos važiuokit pas Baltikę kaip jums patogiau  bigsmile.gif

Cia as teisingai ta adresiuka nurodziau blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Laba vakareli,
Ui kokios cia elektrines diskusijos verda biggrin.gif mes kai vedziojome elektra irgi pridejom daug rozeciu,jungikliu,kad tik netruktu smile.gif bet itariu kai gyvensim tai lygu ivairiausiu rasim daug,va dabar skaitau jusu parasymus ir galvoju,kad vis delto tv kabelius galejom prasivesti ir antrame aukste g.gif
O pas mus tinkavimo darbai vyksta pilnu tempu,tik kad pastoviai sildyti reikia,sildom ivairiausiais budais tai elektros prisuksim be proto daug doh.gif
Mes tikriausiai irgi nebedesim klinkerio plyteliu,reikes pasirinkti pigesni varianta unsure.gif nes reikia taupyti jai norime viduje kazka pasidaryti,o tai galesim dziaugtis tik isores apdaila,o viduje pustata bus biggrin.gif
Po ilgu su MB svarstymu isidejome garazo vartus su langeliu ir durimis,bet kad tu duru aliuminis apvadas man visa vaizda gadina,kazkaip man labai krenta i akis doh.gif
Garaze radiatoriu nedejom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 06 sausio 2010 - 19:57
unsure.gif
QUOTE(indruciukas @ 2010 01 06, 17:06)
RK, tai ar vaziuojam ryt jei Baltike priima?
Papildyta:
Pultelis vartams atidaryti  biggrin.gif  Tai varteliams dar vieno elektros kabelio reikia blink.gif ?

Taigi rasiau, kad laukiam Loreli savaitgaliui, o Baltike kita sekmadieni turetu laiko ir jau spinta turetu. O be to rytoj pranesa sniegus visokius

QUOTE(westa @ 2010 01 06, 17:20)
apie LED lempas turiu savo nuomonę ir patirties.. prabuvo pas mane kieme jie beveik 2 metus..Gražūs , modernūs, nepigūs..  nu ir nafig juos smile.gif .  perdeginėja itin dažnai, šviesos mažai, todėl spjoviau ir šiemet vyras pakeitė juos į paprastus normalius šviestuvus.. Daug jaukiau kai kiemą matai, o kai LED'ai buvo, tai tamsu kieme kaip šiknoj buvo, tik kelios švieselės spingsėjo..

Garaže per akis mums išlipimui apšvietimo nuo garažų pakelėjo įrenginio. O jei reikia įsijungiam papildomai apšvietimą.. Tik kai darysit papildomą neiškiškit laidų iš lubų kur garažo viduryje, bo jei kada reikės atvirom garažo durim dirbt ką, tai vartai lempas užstot.

Pas mus kiemo apšvietimas suprogramuotas namo viduje , kad usžsidegtų tam tikru laiku. Man tie foto.... niekada rimtai neatrodė.. kaip ir nemėgstu aš tų judesio daviklių..

Nu suds tada tie ledai, nors nezinau kas jie tokie isvis lotuliukas.gif

Islipimui del sviesos tai jo, nes nuo atidarytu vartu sviecia, o kai nori neatsidarius vartu sulipti, tada vat tamsu, tai tik judesio lempa ir gelbetu g.gif
O dabar kokio galingumo lempas sudejot kieme?

QUOTE(Amour @ 2010 01 06, 18:14)
Rytine kava, galetum ir man pasikeitusi slaptazodi atsiusti - imesciau vaizdu is balkono  biggrin.gif Kad tebesu dar sarase, tai pareiga prisijungt bent retkarciais  blush2.gif

Ok, bet ir namus parodyk, ne tik vaizda per langa biggrin.gif

QUOTE(Loreli @ 2010 01 06, 19:04)
Šiaip mes darbe turim tokias lempas, kur įsijungia, kai sutemsta ir jos ištisai perdeginėja... Tą patį ir Westa

Nu va, tai dabar tas variantas nurasomas tikrai doh.gif

QUOTE(Dzesika @ 2010 01 06, 19:54)

Mes tikriausiai irgi nebedesim klinkerio plyteliu,reikes pasirinkti pigesni varianta unsure.gif  nes reikia taupyti jai norime viduje kazka pasidaryti,o tai galesim dziaugtis tik isores apdaila,o viduje pustata bus biggrin.gif
Po ilgu su MB svarstymu isidejome garazo vartus su langeliu ir durimis,bet kad tu duru aliuminis apvadas man visa vaizda gadina,kazkaip man labai krenta i akis doh.gif
Garaze radiatoriu nedejom.

O ka rinksites? Tinkuot pigiausiai jauciu, o man tinkas grazu ax.gif
Buvom senukuose dabar, tai kas galvojat apie medi, tai tos fibro atrodo kaip medis 100% ir nereiks amzinai perdazineti. Pamenu Ilonux dejo dali medzio, tai sake butu tada zinojus apie fibro, detu jas, o tai jau sia vasara sudeta medi perdazines ax.gif
Parodyk vartus mirksiukas.gif . O kam tos duris?
Papildyta:
QUOTE(Renna @ 2010 01 06, 18:12)
o tai tu kolonas aptinkuok ir nudažyk. A taip, ar taip savo baltą tvorą turėsi kas metai dažyti  biggrin.gif tai ir tas baltas nusimurziojusias kolonas padažysi  biggrin.gif  biggrin.gif
Man gražiau kai visas namas arba klinkeriu, arba fibricementinėm - arba kažkaip pakombinuota, kad neatrodytų "kaip puse skustas, puse luptas"  biggrin.gif
O dėl spalvų, nesigailėsi jei rinksiesi kuo natūralesnes spalvas prie gamtos - visas rudas, rausvas, rusvas, gelsvas  smile.gif
Mes namie nepagailėjo tų perjungėjų - negaliu jais atsidžiaugti  thumbup.gif Prisidėjom tambūre, hole, miegamajam, katilinėj ir sandėliuke (jie pereinami pas mus)  thumbup.gif

Va tik su judesio daviklio šviestuvu lauke ne kas - kur pirkom brangų, metalinį  virš pagrindinių durų - tai jis jei daugiau šalčio užšala ir nebeįsijungia  doh.gif O papigiušnikas virš sandėliuko - reaguoja puikiai  lotuliukas.gif 
Bijau ir klaust kiek tas traktoriukas kainuoja  g.gif man gaila vyro jau... kiekvieną vakarą ir  rytą kasa sniega su lopeta doh.gif

Kolonas jauciu apdailiniu akmeniu desim ax.gif . Siandien dar i spalvas ziurejau fibro, tai smelio issirinkau, o prie jos arba labai mazai klinkerio arba apdailinis akmuo ant kolonu ir ta arka tarp kolonu, nu turetu but puse velnio, dar uzsides aplink langus mano tie apvadai rolleyes.gif

Ui, kaip noreciau pas tave atvaziuot su Ilonux, nes vaziuojam jau keli menesiai tai tikrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 20:41)
O ka rinksites? Tinkuot pigiausiai jauciu, o man tinkas grazu ax.gif

Parodyk vartus  mirksiukas.gif . O kam tos duris?

Tikriausiai tinka dekora,lyg taip vadinasi g.gif na bet kol ateis silti orai tai gal kanors kita dar sugalvosim smile.gif
O duris dejom del patogumo,kad norint iseiti,ieiti tiesiai i garaza nereiketu visu vartu darineti,nes juk reikes ir taip pavaikscioti o atidaryti vartus ir juos laikyti ypac ziema noro nera,mes pagalvojom ir nusprendem ,kad reikalingas dalykas ax.gif kai nufotkinsiu idesiu nuotrauka,nesu dar nufotografavus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 06 sausio 2010 - 20:54
Nu fainai jus cia apie elektra diskutuojat, as tik skaiciuoju rozetes ir jungiklius biggrin.gif. Is tikruju man apsvietimas tai didziausias galvos skausmas. Laidai jau visur pratampyti, reikia tik apgalvoti kas ir kaip, labai jau sunkiai man kazkaip sekasi. O kaip jus apsiskaiciavot kiek sviestuvu patalpose reikes?
As idejau nuotrauku i albuma ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 21:41)
Ui, kaip noreciau pas tave atvaziuot su Ilonux, nes vaziuojam jau keli menesiai tai tikrai  biggrin.gif

Aš irgi svečių noriu - bet arba karantinas pas mus doh.gif aš pati dar nepasveikau, vaiko dar irgi į daržą nevedu smile.gif o kitą savaitę labai tikiuosi išritinti spurgą savo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 01 06, 21:41)
unsure.gif
Taigi rasiau, kad laukiam Loreli savaitgaliui, o Baltike kita sekmadieni turetu laiko ir jau spinta turetu. O be to rytoj pranesa sniegus visokius

Kzkaip supratau,kad Baltikei nelabai savaitgaliai...
Na neesme.. Nes man irgi neiseis... vaziuojam ryt apie pietus su elektriku pereisim su planu ir dazais kas kur turi buti, o pirmadieni jau prades vedzioti elektra thumbup.gif
Papildyta:
tai va,priskaiciavau 98 rozetes ir 56 jungtukus (dauguma is ju dvigubi) doh.gif Bijau isversti tai i pinigine israiska.. doh.gif
Skubanti, matau skaitai,tai kaip ten su ta vartuku automatika yra?
Baltike,o as su vienu is tavo vaikinu kartu gimtadieni svenciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 06 sausio 2010 - 21:56
Indruciuk, surasyk klausimelius kas tau aktualu del vartu as bandysiu atsakyti wink.gif

Oho kiek rozeciu priskaiciavai, mes dar neskaiciavom, bet kai taip dabar pagalvoju tai jauciu panasiai ir gausis. Pirmam aukste apie 50, o virsuj gal apie 25-30.
Atsakyti