Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

Googlinau apie geles ir stai ka radau

Kaip reikia įteikti gėles mylimai moteriai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 29 gruodžio 2009 - 22:53
QUOTE(pra @ 2009 12 29, 22:51)
pirkit pipirnes seklu...ir auga laaaaaabai greitai(nepabos vaikui laukti), ir sumustiniai skanus.... bigsmile.gif

lauksiu lauksiu sveciuose....

Sumustiniai? O tai cia prieskoniai tada turbut biggrin.gif ? O is geliu ka patartum ax.gif

Simbarela, as ta foto turiu nesamoniu faile jau seniai lotuliukas.gif thumbup.gif ...
Atsakyti
[quote=Rytine Kava,2009 12 29, 23:57]
Sumustiniai? O tai cia prieskoniai tada turbut biggrin.gif ? O is geliu ka patartum ax.gif

aha,cia prieskoniai...geles is seklu greitai neauga.. g.gif gal kokias nasturtas...bent jau nelepios butu...bet jos vienmetes...galit pabandyti i vazoneli koki kroka...
jei nori daugiameciu, tai jas geriau daigeliais...
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2009 12 29, 23:00)

aha,cia prieskoniai...geles is seklu greitai neauga.. g.gif gal kokias nasturtas...bent jau nelepios butu...bet jos vienmetes...galit pabandyti i vazoneli koki kroka...

Reik iskart i konspektus rasytis, nes pamirsiu biggrin.gif . Aciu smile.gif

Kazkokia tema per google ismete: greitai augancios geles:
http://supermama.lt/...php/t85511.html
Papildyta:
QUOTE(pra @ 2009 12 29, 23:00)

Paziurejau per google kroka, nu grazi ta balta thumbup.gif , o kur jo gaut dabar ax.gif ?
Jetau, nezinau isvis geliu pavadinimu, tik tulpe, roze, na standarta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 29, 23:29)
O kam ta darza daryt dezese, tu man paaiskink daba g.gif.....

Tas darzas daugiau prieskoninis,jau kokiu bulviu tai ten nesodinsi biggrin.gif svoguniukai,morkytes,salotos, burokeliu eilute, ridikai,bazilikai ir t.t. nu tai dezes medines kokie 2m ant 1,5, aukstis koki pasirinksi -ir 0,5m gali buti, ir visas metras... o aplink plyteles, nei tau po zemes braidyti svogunu atejus pasiskinti,nei raveti susitupus (arba keturiom, kaip man geriausiai isena biggrin.gif )
Del zemiu MB buvo nulekes, sake mums ne tokios reikia,tai ir kontaktu jokiu nepaeme verysad.gif

Mes dar tujas savo auginam pas senelius darze. pirmais metais tai tokios kaip vaiku delniukai tebuvo, o dabar jau kai kurios ir po 30cm thumbup.gif galvoju sodinti pagal ivaziavimo kelia i nama...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 29 gruodžio 2009 - 23:32
QUOTE(indruciukas @ 2009 12 29, 23:30)
Tas darzas daugiau prieskoninis,jau kokiu bulviu tai ten nesodinsi  biggrin.gif svoguniukai,morkytes,salotos, burokeliu eilute, ridikai,bazilikai ir t.t. nu tai dezes medines kokie 2m ant 1,5, aukstis koki pasirinksi -ir 0,5m gali buti, ir visas metras... o aplink plyteles, nei tau po zemes braidyti svogunu atejus pasiskinti,nei raveti susitupus (arba keturiom, kaip man geriausiai isena biggrin.gif )
Del zemiu  MB buvo nulekes, sake mums ne tokios reikia,tai ir kontaktu jokiu nepaeme  verysad.gif

Mes dar tujas savo auginam pas senelius darze. pirmais metais tai tokios kaip vaiku delniukai tebuvo, o dabar jau kai kurios ir po 30cm  thumbup.gif galvoju sodinti pagal ivaziavimo kelia i nama...

Ar uztektu tos dezes viskam? O kad deze daryt, kad nereiktu pasilenkt, mmm idomiai. Gal turi koki pavyzdi parodyt?
MB sake, kad mums nereik zemiu, nustumdytas atgal suvarys ir tipo uzteks.
O medeliu noriu labai iskart dideliu, cia mano svajone aplink nama bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 30, 00:07)
Ar uztektu tos dezes viskam? O kad deze daryt, kad nereiktu pasilenkt, mmm idomiai. Gal turi koki pavyzdi parodyt?

kažkas panašaus į tai

user posted image

Tik pas Mildažytę viena laaaaabai didelė dėžė suskirstyta į daug mažų dėžučių, kurios auga skirtingos daržovės mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal geriau tiesiog lysves ax.gif, kazkaip saviau ax.gif , o dar apipilt kazkokiais akmenukais kiek kainuoja, as dziaugsiuos jei kelias geles akmenukais apipilsim ar kelis medelius smile.gif . Na, Indruciuk, lauksim tavo deziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 30 gruodžio 2009 - 00:59
QUOTE(Renna @ 2009 12 29, 12:46)
Mes samdėm tuos pačius kaip Iloniux - nu galiu rekomenduoti, nerealūs ir manau, kad nebrangiai - mes už 7 arus vejos sumokėjom apie 2500 Lt

Gal galetumet ju kontaktus duoti,nes ir musu laukia tie darbeliai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(orintuxx @ 2009 12 28, 13:28)
As su tokiu klausimeliu, gal galit pasidalinti info del blokeliu (kokiais statet, kaina), pavasari  zadam jau pradet statyt, bet kotais nelabai sekas su tais blokeliais mums.

Mes statemes is ytong blokeliu,statyti 204 kvadratu namui uz blokelius,plius klijus sumokejome 22.700lt. blokeliu dar ir nemazai liko smile.gif
Papildyta:
As ziuriu praitoje temoje diskutavote apie langu rasojima,tai buvau girdejusi,kad namuose todel yra dauk dregmes,kad zmones tinkuodami sienas,cementuodami grindis jau buna pries tai apsisilde stoga ,o dregmei nera kaip isgaruoti,tai ta dregme ir laikosi,tai ir prasideda langu rasojimai,sienu pelyjimai,reikia duoti laiko namui pradziuti ir neskubeti apsiltinti stogo,nesu spece tai nezinau kiek cia teisubes ax.gif
Atsakyti
sveikutes
sakykit man kas gyvenat soduose kaip ten su ta elektra yra as pati negyvenu ir manes nera siuo metu lt seniunas vel skambina kad elektros skydineje nuimtos plombos grasina man baudomis ir teismais jis man taip ikyrejo kad negaliu kai vede elektra tos pacois problemos ir dabar vel ir kaip su tuo elektros apmokejimu kiek suprantu grisciau ir apmokeciau ar reikia kas menesi moketi labai buciau dekinga uz atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 30, 00:54)
Gal geriau tiesiog lysves  ax.gif, kazkaip saviau  ax.gif , o dar apipilt kazkokiais akmenukais kiek kainuoja, as dziaugsiuos jei kelias geles akmenukais apipilsim ar kelis medelius  smile.gif . Na, Indruciuk, lauksim tavo deziu  biggrin.gif

taigi čia buvo tik pavyzdys, kad bent maždaug įsivaizduot galėtum, visai nebūtina apipylinėt tų tarpų kažkuom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 29, 23:38)
Tai svogunines yra tulpes, o kas dar?
Jauciu ateity pakvaisiu del augalu  lotuliukas.gif
Ui, kaip idomu bigsmile.gif . Jei dar turesit soda, kai prazys viskas, noresiu atvaziuot pasigrozet  ax.gif

svogunines tos, kurios turi svogunelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif o jei rimtai, tai krokai, tulpes, narcizai, snieguoles ir t.t.... tik jas reikia sodinti rudeni, kad pavasari suzydetu... kai reiks konsultacijos, galesi manes paklausti, siek tiek domiuosi gelininkyste blush2.gif ..... man dar labai grazu vilkdalgiai, kardeliai... pas mama dar pasodinom dekoratyvini ciobreli, tai patikekit, kvapas nuostabus ...

o del darzo dezese, tai man super thumbup.gif , graziai, tvarkingai atrodo, maciau kazkokiam zurnale pailgas tokias dezes sukaltas, o i tarpus pasodinta veja, kad galetum su zoliapjove nupjauti, atrode labai graziai... as irgi taip planuoju ateityje pasidaryti, vistiek reiks koki krapa, salota, braske pasisodinti...

o del geliu seklu, tai ne karta isitikinau, kad geriau tikrai pirkti daigelius, nes seklos prastai sudyksta.... as pas bobuciu i turgu nuvaziuoju, prisipirke visokiu gerybiu.... wub.gif
Atsakyti