Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose!

QUOTE(sania @ 2009 12 30, 13:38)
- Del ORTAKIU smile.gif ...Mano tevukui, su zidiniu , jo pastatymu, visais ortakiu isvedziojimasi atsiejo apie 10 t. Jo komentarai apie ortakius buvo tokie. Apsimoka tada kai yra dujos, nes jei malkom tai koks skirtumas kur tu jas mesi ar i zidini ar is kart i peciu (siais metais jie dujas pasileido tik lapkricio men.. Nes yra dirbantys, tai tik kai gryzdavo imesdavo i zidini malkeliu ir po 15min silta jau).

Zodziu, apsimoka, jei yra brangesnis sildymo budas. O mes vis blustam ar geotermini ar vejo jegaine doh.gif . Kaip jums su vejo jegaine?????
Del sanatorijos aisku, vaziuot ir but ten neapsimoka. Aciu visoms uz issakyta nuomone thumbup.gif

QUOTE(virgutej @ 2009 12 30, 15:08)
Apie gėles aš nieko nenusimanau  schmoll.gif  žiūrėsiu ka jus darot ir as is paskos  mirksiukas.gif
P.s atsakyma rašiau pora valandu  doh.gif

As irgi rinksiu cia info apie geles nes ny bum bum biggrin.gif
O ko taip ilgai atsakyma rasei g.gif ?
Papildyta:
QUOTE(Loreli @ 2009 12 30, 15:10)
RK, jums apsimokėtų važinėti į sanatoriją, jei ten paskirs druskų kambarius. Gerai, esant kosuliui

ACIU 4u.gif . Uzklausiu gydytojos kita savaite, idomu ka pasakys, gal lauks pyragu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 30, 17:37)
Zodziu, apsimoka, jei yra brangesnis sildymo budas. O mes vis blustam ar geotermini ar vejo jegaine doh.gif . Kaip jums su vejo jegaine?????

del jegaines, tai vazuoja ji vis dar ...
Atsakyti
Del vaiku vyra isvaryciau tartis nes jis visu galu meistras lotuliukas.gif

Atsakyma ilgai rasiau nes kai pradejau atsirado daug darbu smile.gif tai sen tai ten, prieinu parasau sakini ir vel kur eiti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 30 gruodžio 2009 - 15:49
Tema: zidinys su ortakiais:
http://www.supermama...?...=72542&st=0
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2009 12 30, 01:07)
Ar uztektu tos dezes viskam? O kad deze daryt, kad nereiktu pasilenkt, mmm idomiai. Gal turi koki pavyzdi parodyt?

na va labai panasiai ir turetu atrodyti, kur nuotrauka ideta, tik didesnes. Pomidorus ir agurkus pas mus seneliai augina, o darzovytems ir prieskoniams tai tikrai poros deziu uzteks.
O as nesergu geliu manija (pakolkas biggrin.gif ), man labai grazu pelargonijos, tos melsvos ir baltos tokios smulkios gelytes, vilkdalgiai dar patinka, visokie dekoratyviniai krumeliai ir daug grazios vejos wub.gif
Atsakyti
Man ta ideja su dezem darze ir super, sakiau rodysiu vyrui gal pritars. O siltnamio i mes nedarysim, nes kitoj gatves pusej tevai mano gyvena , tai siltnamis bus pas juos -sake priims ir musu seima biggrin.gif
Atsakyti
prisidedu prie sodininkų daržininkų gėlininkų biggrin.gif biggrin.gif PRA , mielai išklausyčiau patarimų apie gėlių sodinimą auginimą ir priglausčiau metamus lauk daigus, svogūnėlius ir kt. ax.gif ax.gif DIER[COLOR=red] tavo patarimai taip pat labai praverstų ax.gif Planuoju kampe prie įėjimo daryt mini gėlyną, ale ten saulės praktiškai nebūna tik anksti ryte, reik minčių kokias gėles ten galima sėti, sodinti g.gif
Atsakyti
Gerų ateinančių metų

user posted image
Atsakyti
Man tai labai liuks "daržas dėžutėse". Tik manau mediena greit susidėvėtų nuo dažno laistymo.
O dėl gėlių tai aš labai myliu jurginus, jau matau prie įvažiavimo daugybę įvairiaspalvių. Ech kiek daug reiks išmokti.
Atsakyti
QUOTE(skubanti @ 2009 12 31, 09:29)
Man tai labai liuks "daržas dėžutėse". Tik manau mediena greit susidėvėtų nuo dažno laistymo.
O dėl gėlių tai aš labai myliu jurginus, jau matau prie įvažiavimo daugybę įvairiaspalvių. Ech kiek daug reiks išmokti.

yra specialus lakas joms padengti, tai manau nebutu problemu, man ir visai grazi mintis, tik as biski kitaip jas daryciau ax.gif
Atsakyti
Reniss, o kaip tu mastai daryti, pasidalink ir su mumis. As tai noriu prieskoninę dėžutę, aišku ir su salotėlėm, ridikais.
Atsakyti
Vyrui ka tik parodziau tas dezutes darze, tai kaip nekeista jam labai patiko...sake bandysim daryt biggrin.gif Zinoma jei rasim tam laiko doh.gif

SU ARTEJANCIAIS NAUJAIS METAIS...LAI "TIGRAS" ATNESA SIAIS METAIS JUMS VISO KO GERIAUSIO wink_3.gif wink_3.gif wink_3.gif
santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif santa2.gif
Atsakyti