Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE(andraja @ 2007 09 07, 21:10)
Duodu abi, pirma mazesne, po to didesne ir vis tikiuosi, kad pieno gamyba krutyse suvienodes g.gif

as irgi taip dariau, bet nepadejo schmoll.gif

padariau isvada, kad nesamone, kai sako, kad duok daznaiu papa daugiau gaminsis. nieks nesigamino schmoll.gif o vat pas mane toj vienoj kruty tiek to pienooooooo blink.gif ir sianakt skendau, nors maitinu jau seniai 7 men, ir dar nervina, kad be iklotu negaliu vaiksciot, zodziu 7 menesius su iklotais doh.gif jauciu kol maitinsiu taip ir bus blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi ''pralaimėjau kovą'' dėl vienos kruties verysad.gif .Gal kokius 3 mėn. vis atkakliai siūlydavau pirmą ''nemėgstamą'' g.gif ...Bet mažasis užsispyrėlis vis išreikalaudavo savo schmoll.gif Prisiskaičiusi patarimų, aš ir maitinimo padėtį keiciau, ir dažniau tą papą kišdavau, ir su pientraukių vargau...Bet pieno taip ir nepadaugėjo verysad.gif Kai nuo 6mėn. pradėjom ''rimtesnį'' maistą ragaut, atsipalaidavau aš dėl to ''nelaimingo'' papo...Jau dabar tai nenumirsim badu thumbup.gif O skirtingas krutų dydis, manau, ne pats baisiausias dalykas. Baigus maitinimą, tikiuosi, supanašės drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš maitinu vieną matinimą iš vienos, kitą iš kitos krūties. Nors rekomenduoja iš abiejų iškart. Mums taip neišeina g.gif Nors maitinu vieną kart iš vienos, kitą iš kitos, viena krūtinė visuomet būna pilnesnė ir kietesnė, gal dėl to, kd pačioje pradžioje ji buvo 2 kartų "užsidegusi", pakilo tepmeratūra, paraudo, dėjau kompresu tai praėjo, bet tokia didesnė ji man iki dabar doh.gif
Atsakyti
Nors man giminaitės rekomendavo maitinti tik iš 1 krūties per vieną maitinimą, tačiau aš maitinau iš abiejų irnesakyk.gif mažiukei dabar 6,5mėn ir pienuko sočiai. Tik kad vat dabar abi sergame- tai pas ją apetitas pablogėjo- jaučiu kaip pilnos krūtys tempia mane žemys. Bet tikiuosi tai ilgai netruks. O dėl papo pamėgimo- Mažoji irgi pamėgo valgyti iš vienos pusės- tai aš įsigudrinau maitinti gulomis- ir duoti 'nemėgiamą" pusę. Dabar jau praėjo- "naravas" valgo iš tos pusės iš kurios paduodu- bet anksčiau nors tu ką- jos galva turi būti dešinėje ir taškas doh.gif
Atsakyti
Pacioje pradzioje,kai gime,maitinau is abieju krutu ,mazdaug kas 10 min.,pakaitom,kad pailsetu papukas nuo ciulpimo,nes istisai i ji buvo isikabinusi. biggrin.gif Bet matyt is vienos kruties daugiau valge,kad pienukas pradejo ne vienodai gamintis g.gif .Dabar vienoje labai daug,kitoje mazai schmoll.gif ,todel pradedu beveik visada nuo tos kur daug,nes jei pradedu nuo tos kur mazai,tai is kitos ciurkslia bega.O kai truputi nuvalgo duodu kita isvalgyti,ir vel gryztu prie tos kur daug.Sai taip. smile.gif
Atsakyti
As dazniausiai duodu is abieju. Ne visada, bet daznai. Pieno uztenka.
Atsakyti
Mano pupai pilnai uztenka vienos, vienam maitinimui, tik per maitinimo krizes reikedavo siulyti abi ax.gif
Atsakyti
ilga laika jau maitinau tik is vienos kruties, dabar jau nebemaitinu visai, ale krutines dydis tai nesusitvarke doh.gif viena A kita B doh.gif (turejau abidvi B cool.gif doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalytė: 23 spalio 2007 - 09:26
As tai viena karta maitinu is vienos kruties, o kita maitinima is kitos.
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 12:20)
As tai viena karta maitinu is vienos kruties, o kita maitinima is kitos.

jo mes ir taip pat thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Atlantida @ 2007 05 29, 20:05)
Noreciau, kad atsilieptu mamos, maitinancios kudiki viena krutimi (del kokiu nors priezasciu) ar teikianciu ryskia pirmenybe vienai is krutu. Kaip tai atsiliepe krūtų formai baigus zindyti, ar jos dabar vienodos?

Ir man taip susikloste, kad zymiai dazniau maitinu vaika viena is krutu, ji didele ir isbrinkusi. Kitoje pienas mazai gaminasi, o kai vaikas ja ciulpia,skausmingi pojuciai. Nerima kelia, kad bent jau siuo metu krutys aiskiai skirtingo dydzio. Kazin, ar taip ir liks...  blink.gif

Dabar jau susirupinau ir meginu dazniai maitinti vaika "kudesne" krutimi, bet kad ten beveik nera pieno, o kita krutis perpildyta... kai ilgai is jos nemaitinu, tai skauda ir bega pienas. Ka man daryti? SOS  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes,

as nuo 5 menesiu maitinu tik su viena krutimi, nuo pat gimimo mazei nepatiko mano desine krutis kazkodel, tai vis mazejo mazejo pieno, kol dingo... nesikankinau, nebandziau nieko kad jo atsirastu, iki siol maitinu viena. Tik vat del skirtingo krutu dydzio tai pergyvenu - dabar skirtumas labai didelis, viena D, kita E, tikiuosi baigus maitinti issilygins... Jeigu ne - pradesiu kompleksuoti...
Atsakyti
QUOTE(aukaja @ 2007 09 18, 03:22)
Aš maitinu vieną matinimą iš vienos, kitą iš kitos krūties. Nors rekomenduoja iš abiejų iškart. Mums taip neišeina g.gif Nors maitinu vieną kart iš vienos, kitą iš kitos, viena krūtinė visuomet būna pilnesnė ir kietesnė, gal dėl to, kd pačioje pradžioje ji buvo 2 kartų "užsidegusi", pakilo tepmeratūra, paraudo, dėjau kompresu tai praėjo, bet tokia didesnė ji man iki dabar doh.gif

Lygiai ta pati situacija ir pas mane.Niekaip neiseina maitinti is abieju iskart,jam jau ir vienos buna per daug smile.gif
Atsakyti