QUOTE(Atlantida @ 2007 05 29, 20:05)
Noreciau, kad atsilieptu mamos, maitinancios kudiki viena krutimi (del kokiu nors priezasciu) ar teikianciu ryskia pirmenybe vienai is krutu. Kaip tai atsiliepe krūtų formai baigus zindyti, ar jos dabar vienodos?
Ir man taip susikloste, kad zymiai dazniau maitinu vaika viena is krutu, ji didele ir isbrinkusi. Kitoje pienas mazai gaminasi, o kai vaikas ja ciulpia,skausmingi pojuciai. Nerima kelia, kad bent jau siuo metu krutys aiskiai skirtingo dydzio. Kazin, ar taip ir liks...
Dabar jau susirupinau ir meginu dazniai maitinti vaika "kudesne" krutimi, bet kad ten beveik nera pieno, o kita krutis perpildyta... kai ilgai is jos nemaitinu, tai skauda ir bega pienas. Ka man daryti? SOS
Sveikutes,
as nuo 5 menesiu maitinu tik su viena krutimi, nuo pat gimimo mazei nepatiko mano desine krutis kazkodel, tai vis mazejo mazejo pieno, kol dingo... nesikankinau, nebandziau nieko kad jo atsirastu, iki siol maitinu viena. Tik vat del skirtingo krutu dydzio tai pergyvenu - dabar skirtumas labai didelis, viena D, kita E, tikiuosi baigus maitinti issilygins... Jeigu ne - pradesiu kompleksuoti...