Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

Maitinu is abieju, stengiuosi nesumaisyti, kad is abieju butu suvalgoma vienodai thumbup.gif
Atsakyti
Man sita tema labai aktuali, mano maziui dabar beveik 2 men su puse ir kazkas atsitiko: anksciau zindziau viena maitinima - viena krutimi. O jau vakar ir siandien jam vargiai vienos uztenka. Ima neramiai valgyt, paleidinet ir vel prasyt kruties. Tai jau antra diena maitinu is abieju per viena maitinima. Nezinau, ar sunerimt, kad mazeja pienuko?... g.gif Beje, tai atsitiko po pieno sastovio, turejau auksta temperatura, sukietejusia kruti, bet jau praejo. Kazin, tai susije?..

Nors tiesa sakan nurimau paskaicius sita temele. Isitikinau, kad ismaitint galima ir viena krutimi, arba maitinant abiejomis.. ir nieko cia tokio.
O gal cia taip vadinama pieno krize?... g.gif
Atsakyti
kažkur į 3 mėnesį būna ta krizė. Svarbiausia nepergyvent, nesinervint. Maitink ir tiek mirksiukas.gif Ir net nepastebėsi kaip viskas grįš į savo vėžias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jinai @ 2007 05 01, 22:03)
Man sita tema labai aktuali, mano maziui dabar beveik 2 men su puse ir kazkas atsitiko: anksciau zindziau viena maitinima - viena krutimi. O jau vakar ir siandien jam vargiai vienos uztenka. Ima neramiai valgyt, paleidinet ir vel prasyt kruties. Tai jau antra diena maitinu is abieju per viena maitinima. Nezinau, ar sunerimt, kad mazeja pienuko?...  g.gif  Beje, tai atsitiko po pieno sastovio, turejau auksta temperatura, sukietejusia kruti, bet jau praejo. Kazin, tai susije?..

Nors tiesa sakan nurimau paskaicius sita temele. Isitikinau, kad ismaitint galima ir viena krutimi, arba maitinant abiejomis.. ir nieko cia tokio.
O gal cia taip vadinama pieno krize?... g.gif

Apie trecia menesi ir man buvo panasiu problemeliu. Noreciau patarti, kad svarbiausia nesijaudinti, o kuo dazniau deti vaikeli prie kruties. Kai man taip nutiko, tai pati stengiausi kuo dazniau deti dukryte prie kruties, nesilaikiau jokio grafiko, kartais ir po 1,5 val. jau vel maitindavau. O po maitinimo dar siek tiek pienuko i buteliuka nutraukdavau, dar gerdavo, reiskes nepilnai pasistiprinus buvo ir tikrai nebutinai, kad kruty pieno per mazai, man pasirodydavo, kad mazyle tiesiog patingedavo patraukti velesni riebesniji pienuka. O veliau po tokiu "pazaidimu"viskas savaime susitvarke. Ir dabar kartais po kokiu 20-60mil po maitinimu vis nusitraukiu, kartais siek tiek dar pageria, bet dazniausia jau buna pasisotinus ir is kruties biggrin.gif
Atsakyti
Oi kaip aciu uz paguoda ir patarimus! 4u.gif Na gal tikrai praeis.. Stengsiuos nenusiminti biggrin.gif Tikrai anksciau negalvojau, kad maitinant krutimi reikia tiek kantrybes! blink.gif
Atsakyti
Vieno maitinimo metu valgom tik iš vienos krūties..

Stengiuosi vieną kartą duoti valgyti iš vienos, o kitą kartą iš kitos...

Kai pradeda kilti įtarimas, kad kurioje krūtyje mažėja pieno, tai maitinu kelis kartus iš eilės tik iš tos krūties- pieno iškart joje padaugėja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, mano mažiukui iš vienos krūties vieno maitinimo metu jau nebeužtenka, tai tenka duoti ir kitą krūtį, iš jos nepilnai išvalgo, tai kitą maitinimą pradedu ta neužbaigta...
Atsakyti
tai tik is abieju reikia maitinti, ir keisti kas tris valandas kol mazas veikelis, ir nesumasyti, nes tada gali ir pienelio mazeti, as nemaitinu jau 2 men ir dar turiu blush2.gif
Atsakyti
visada maitinu is abieju .
Atsakyti
Man siuo metu gaunas tik is abieju. Abi isvalgo pilnai.Vis dar laukiu laukiu, kol pagauses pienelio. Nes anksciau pakako po viena per viena maitinima...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jinai: 04 gegužės 2007 - 22:03
Dažniausiai iš abiejų maitinu. Bet kai kada ji antros pati neima. Beje, pas mus, kaip ir pas kai kurias čia rašiusias, dešinėje pusėje pienelis skanesnis biggrin.gif , tai iš kairės kaip ir mažoka būna. Nepadėjo nei tai, kad kelis kart nuo kairės pradedame. Dešinėje jo daugiau, nors tu ką.
Atsakyti
per viena maitinima valgo is vienos, kita-is kitos kruties. ir taip nuo pat gimimo.niekada neisvalgo iki galo
Atsakyti