Birutele, viskas turetu susireguliuoti. O toje mazesneje krutyje yra pieno? Siaip normalu kad viena buna tustesne. Kai maintini pakaitom, visada viena krutis buna pilnesne. Pabandyk daugiau maitint is mazesnes, o is kitos truputi nutraukti pieno, kad sumazintum spaudima. Ziurek, mastito neuzsidirbk! Arba gal tu per miegus sumaisai is kurios kruties jau maitinai? tada duok ta pilnesne, kad nemaustu...
tai kam jaj varksai nutraukinet ta piena,jej gali duoti ta didesi
,ar pati bandet
,jej ne tai kam toke nesamone rasot,atsiprasau jej izeidziau.Pienukuj pasigamint reikia vidut.3.5val,jej viena krutine tikrai gamyna maziau pieno,tai galima jai duoti pailsiet ta laika,o ta pilnesne pamaitint pora kartu vaikuj pareikalavus ,net tikrai manau,kad valgo jis daznai,Man tai pirmonm dienom pienas uzsistovejo teko masazot,nes krutyne 2did,padidejo
,tai paskuj pienukas is abeju krutu liejosi laisvai,tai as viena maitinau,kita nutraukinejau,ir saldziau,nes po val vel pilnos abi buvo
.Bet gal men taip buvo,dabar tik maitinu,ir jej vaikuti paliekam ilgam tai i but, nutraukiu.,taip.Bet dabar jau6men,greit,maitinu tik MP,na neseniai,tyres ivedziau ir tai kai noriu paiksiet dot krutynej.Tai va buna dienu kad is vienos krut maziau pienuka istraukia,tai ir darau kaip jau pres tai rasiau,jis pas mane tinginukas traukt,nes priprato,kad pienukas pats i burnyte teka
.o jo lab nutraukt ir damaitinet per ta pati maitinima kur logika?

vieną kartą iš vienos krūties, kitą kartą iš kitos.
QUOTE(lenny @ 2009 02 25, 16:18)
As duodavau is mazesnes kad susireguliuotu.Nes kuo daugiau pieno istraukia, tuo daugiau jo pasigamina. O kad kitos kruties nemaustu, truputi nutraukdavau ir ispildavau. Dabar viskas susitvarke, tai visada duodu is pilnesnes.
man tai visriek nesuprantama

as tai jau trecia vaikuti is vienos krutines maitinu. didziuosiu po du metus ismaitinau su viena. jau mazyle buvau nusiteikusi is abieju matynti, nu bet nepatinka is tos kitos valgyt nors tu ka
. neistraukinejo is jos pilnai, uzdegimas gavos tai ir neduodu daugiau is jos valgyt, tik kartais atsigert

QUOTE(natalikas @ 2009 02 25, 16:41)
man tai visriek nesuprantama
,kam ispilinet is vienos,kad nedavalgitu is kitos,bet cia turbut jusu reikalas
,bet nepatariu,jej turit mazai pieno vienoj nutraukinet ir ispilinet kitoj 

As pieno turejau perdaug, todel ir ispilinejau. Tik jo nevienodai gaminosi. Lelius tikrai nelikdavo alkanas pavalges is tustesnes kruties. Kitaip nebutu priauges per menesi po 1.5 kg

QUOTE(lenny @ 2009 02 25, 18:50)
As pieno turejau perdaug, todel ir ispilinejau. Tik jo nevienodai gaminosi. Lelius tikrai nelikdavo alkanas pavalges is tustesnes kruties. Kitaip nebutu priauges per menesi po 1.5 kg 

tai ir pas mane jo daug buvo,o cia ner to pienuko papuke!tai ir nezino kaip maitint,o mes tarpusavi aiskintis pradejom,

QUOTE(lenny @ 2009 02 26, 16:08)

Iki 3 men. mano mazius valgydavo pradzioj is vienos, po to is kitos, o dabar pradejo valgyti is abieju, isvalgo viena, po to kita, tik va baisu, kad nepilnai iki to sotaus pienuko prieinam
Tai ir valgom kas 2 valandas

Sveikos mamytes,
turiu problemele - mano viena krutis dvigubai didesne uz kita
Pienuko pilna abejose krutyse - viena maitinima maitinu is vienos, kita is kitos. Mano maziukui dar tik dvi savaites, tai pienuko uztenka. Nes valgom iki uzmigimo visada. Bet ta didesne nuolat skauda, tai koks guzelis atsiranda, tai prie pazasties padiegliuoja...
Gal kas zinot kaip butu galima sumazinti viena kruti? Pabandziau kelis kartus nusitraukti likusi pienuka po maitinimo - tam kartui labai gerai buvo, bet po kiek laiko vel tas pats - pienuko pilna, krutis istino, skausmas ir net temperatura..
Kartais manau, kad ji dar dideja
Gal kas gali patarti kaip suvienodinti tas krutis?
Aciu, lauksiu patarimu ir pagalbos
turiu problemele - mano viena krutis dvigubai didesne uz kita

Pienuko pilna abejose krutyse - viena maitinima maitinu is vienos, kita is kitos. Mano maziukui dar tik dvi savaites, tai pienuko uztenka. Nes valgom iki uzmigimo visada. Bet ta didesne nuolat skauda, tai koks guzelis atsiranda, tai prie pazasties padiegliuoja...
Gal kas zinot kaip butu galima sumazinti viena kruti? Pabandziau kelis kartus nusitraukti likusi pienuka po maitinimo - tam kartui labai gerai buvo, bet po kiek laiko vel tas pats - pienuko pilna, krutis istino, skausmas ir net temperatura..

Kartais manau, kad ji dar dideja

Gal kas gali patarti kaip suvienodinti tas krutis?
Aciu, lauksiu patarimu ir pagalbos