Įkraunama...
Įkraunama...

Maitinat iš vienos ar abiejų?

QUOTE(astaria @ 2004 04 23, 07:29)
mano burundukas valgo vieną maitinimą iš vienos, kitą - iš kitos.
Bet žiūriu, kad dešinį papą myli labiau g.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif Mano mazius su kairiaja geriau draugauja, nes desinysis spenelis dar skauda, tekejimas yra vangesnis ir pienuko joje kiek maziau rolleyes.gif
Atsakyti
as jau nuo pat pradziu dukryte maitinu viena krutimi, nes kitoje paprasciau nera pienelio blink.gif vos gimus, dukryte vos truputeli pazindus, spjaudavo lauk ta papa. Galvojau netinka spenelis, o pasirodo - pienelio nera.. Duodu jai dbr ta kruti kiekviena diena, ji zinda ja kaip soske tongue.gif nusiraminimui gerai biggrin.gif dar vis turiu vilti, kad pienelio galbut atsiras...
Bet svarbiausiai, pienelio uztenka ir is vienos kruties 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Champagne: 14 spalio 2008 - 20:29
[quote=Katusik,2008 03 24, 10:09]
maniškiui kol kas užtenka vienos. tiesa, kai buvo pirmoji pieno krizė, gal jis ir norėjo gauti ir iš antros, bet aš nedaviau. užtat pradėjau maitinti kas valandą, tad vaikas tikrai pasisotindavo.

o kada ta pirma pieno krize buna?kada dar kitos antra ar pan.? ax.gif
Atsakyti
Aš maitinau abiejom krūtim, nors kažkaip kairiąją labiau sūnelis mėgo biggrin.gif
Atsakyti
mano burbulius irgi valgo viena maitinima is vienos, kita is kitos mirksiukas.gif
o kai buvo pienelio krize tiesiog po val ar pusantros duodavau ta pati kruti, o jei tai budavo vakare pries miega tai tekdavo ir abi duot ax.gif
Atsakyti
as irgi viena karta duodu viena, kita karta kita papciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
As taip pat savo mazuliuke maitinu viena karta is vieno papuko kita karta is kito smile.gif
Atsakyti
Mano mažulis irgi vieną kartą gauna iš vieno papuliuko, o kitą jau iš kito wub.gif
Atsakyti
Nu as irgi maitinu wiena karta is wienos kita karta is kitos kruties, bet kazkodel kairioje puseje wisada daugiau pieno, nes nakty jis ja ima mieliau unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
as irgi viena karta duodu viena, kita karta kita
Atsakyti
as irgi duodavau pakaitom po viena, bet jau antra diena kaip abi iskart isvalgo... baisu, kad gal pienuko sumazejo
Atsakyti
QUOTE(alize @ 2008 12 29, 18:52)
as irgi duodavau pakaitom po viena, bet jau antra diena kaip abi iskart isvalgo... baisu, kad gal pienuko sumazejo

merginos, nu nuo ko jis gali sumažėt. doh.gif vaikas tiesiog didinasi pieno kiekį, nes auga ir jam daugiau reikia. natūralus būdas "užsisakyt" daugiau pieno. smile.gif
Atsakyti