Įkraunama...
Įkraunama...

Pažinčių portalai ir rimta draugystė

QUOTE(Paradoksualė @ 2012 02 02, 17:49)
tai gal zaidimas cia jums toks ?  bigsmile.gif
nesupratau siaip  biggrin.gif

ar teisingai supratau? Jūs gyvenate su mergina, ir su kažkuo susirašinėjate internetu ir galvojate, kad čia ta pati Jūsų mergina? nes labai panu čia kažkas.... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 02, 16:16)
Čia, kaip supratau, jinai jį tikrina, ar ištikimas, o jis ją susekė ir leidžiasi kabinamas. biggrin.gif
Prisižaisit, vaikai. biggrin.gif
Kam išvis landžiot po tokius puslapius, tu gal su ja nelaimingas, kad ten lendi?

Taip, teisingiau uz mane supratot biggrin.gif doh.gif
Ach, koks naivumas biggrin.gif
Atsakyti
neturi ką veikt žmonės, tai užsiiminėja visokiais niekais. geriau jau kortom pažaist, bent jau nesąmonės į galvą mažiau lenda biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyriska nuomone, gal nelabai reikalinga. Bet mano manymu, esant santykiam , visokie pazinciu puslapiai, internetiniai flirtai ir pan. turetu iskarto prapulti. o kaip baigti eini i paskyra/vartotojo profili/nustatymus ar bala zino ka ir spaudi PANAIKINTI mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ron_olivera @ 2012 02 02, 20:55)
Mano vyriska nuomone, gal nelabai reikalinga. Bet mano manymu, esant santykiam , visokie pazinciu puslapiai, internetiniai flirtai ir pan. turetu iskarto prapulti. o kaip baigti eini i paskyra/vartotojo profili/nustatymus ar bala zino ka ir spaudi PANAIKINTI  mirksiukas.gif

O gal jiems abiem ekstrymas patinka? ax.gif Kitaip tikrai labai sunku atsakyt į klausimą, kokio velnio...
Atsakyti
Mano vyriska nuomone, gal nelabai reikalinga. Bet mano manymu, esant santykiam , visokie pazinciu puslapiai, internetiniai flirtai ir pan. turetu iskarto prapulti. o kaip baigti eini i paskyra/vartotojo profili/nustatymus ar bala zino ka ir spaudi PANAIKINTI  mirksiukas.gif

Taip taip, dar uždrausk mobilų panai turėt. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(ron_olivera @ 2012 02 02, 19:55)

Zinoma, kad taip, sutinku ir pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2012 02 02, 23:47)
Taip taip, dar uždrausk mobilų panai turėt. laugh.gif

ar tik ne is ''draugas'' cia atsikeleme? doh.gif thumbup.gif

kas liecia mobilu.. galima padovanoti 'special' edition lotuliukas.gif su trackeriu ir sms persiuntimais tau ir tt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ron_olivera @ 2012 02 03, 01:15)
ar tik ne is ''draugas'' cia atsikeleme?  doh.gif  thumbup.gif

kas liecia mobilu.. galima padovanoti 'special' edition  lotuliukas.gif su trackeriu ir sms persiuntimais tau ir tt  lotuliukas.gif

Tai jūs irgi atsikėlėte? Prisikėlėte? laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasirdis @ 2012 02 02, 16:43)
As tiesiog zinau kad tai ji, jos rasymo stilius,frazes... suprantu kad reikia baigti internetini bendravima, bet zinojimas,kad susirasineju su ja stabdo.

Na jei jums brangūs santykiai su drauge, siejate ateitį su ja - tai nutraukite tas rašliavas, kad ir kas ten rašytų, kam to reikia... Smalsumas?
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 03 vasario 2012 - 11:44
keista situacija.. bet jei nori likti su mergina tai reikia braukti bruksni ir gyventi toliau, ne internetineje svetaineje zaisti.. o beje, jei ten ji tai ji vadinasi gali nezinoti kad tas vaikinas jus.. o suzinojusi gali viska uzbaigti realybeje o ne pazinciu skyrelyje... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutasirdis @ 2012 02 02, 15:25)
Sveiki, reiketu Jusu patarimo manajai situacijai isspresti.
Draugauju su mergina praktiskai gyvename kartu. Viskas is salies gerai abu dziaugiames vienas kitu. Taciau yra vienas dalykas. Mes su ja susipazinome per pazinciu puslapi, as buvau ji jau pamirse taciau ezu isitikines, kad tai ji mane uzkalbino ir snekina iki siol. As bandau buti lakoniskas ir neisijausti i bendravima nes gerbiu ja ir musu santykius. taciau zinant kad tai ji negaliu sustoti ir tesiu bendravima zinau kad tai saves apgaudinejimas ir tarsi zaidimas bet tuo paciu man idomu kas bus toliau. grauzia sazine ir niekaip nerandu kaip  pasielgti varianto. patarkite prasau. Dekui

O ji zino, kad su "kitam laido gale" jus? Jei ne, tai ar jusu neglumina, kad jusu mergina flirtuoja su (kaip ji isivaizduoja: kitu vaikinu?
Atsakyti