Įkraunama...
Įkraunama...

Įsimylėjau kažkieno vyrą............

QUOTE(nuodeme @ 2005 11 11, 15:35)
Man būtų smagu, jei vyras mane mylėtų ir džiaugsme, ir skausme, ir sveikatoje, ir ligoje. Manau, santuokinis gyvenimas turėtų būti be jokių objektų nei tam, nei kitam reikalui. Ir man būtų smagu, jei mylintis ir gerbiantis vyras būtų su manim sąžiningas. Nes jei nemyli, negerbia ir nėra sąžiningas - man jo nereikia. O galima sužinot, kas tais vaikais taip gerai rūpinasi ir prižiūri? Motina serga, tėvas d**kinasi... Kaip ir nėra kam daugiau.
Rujoja gyvuliai - tiek moteriškos, tiek vyriškos giminės. Žmonės nerujoja, netgi tada, kai kurį laiką negauna.
O patarimų jau gavai - bėk neatsigręždama.

Moterie, tavo aprašyta situacija gera. Bet kažin, ar realiai taip būna dažnai? Ir dar - net tokioje situacijoje, jei gyvenimas su vyru pasidarytų neįmanomas, geriau jau būčiau sąžininga ir skirčiausi.

Realiai būna visko, patikėkit.......
O kaip gali palikti vyrą, jei viskas ką tiek metų kūrei - bendra ir daug pinigų????Palikti ir dumti ???Abejoju ar praktiška moteris taip elgtusi, gal geriau išlauktų, kol praeis vyrui durnumas............ o jei tikrai atsirado santykiai????
[COLOR=purple]
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 15:39)
Antwort:
na, mylintis ar ne, bet sexas tai vyrui pagrindas, patikėk tai studijuoju ir tyrimų rezultatai parodė būten tai.....
O per sexą - visa kita ateina, netie laikai, kad be sex žmonės gyventų, nors aplamai ar tokie laikiai yra buvę, abejoju....
Žmona jo, pavydėtu kiekviena tokių salygų ir priežiūros, tai gal todėl taip ir išeina, kad vyras per daug priklauso nuo žmonos, nusibosta vykdyti tik įsakymus, tai gal todėl ir ieško lygiaverčių santykių????

O studijuoji tai kaip-universitete ar gyvenimu...
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 14:44)
Realiai būna visko, patikėkit.......
O kaip gali palikti vyrą, jei viskas ką tiek metų kūrei  - bendra ir daug pinigų????Palikti ir dumti ???Abejoju ar praktiška moteris taip elgtusi, gal geriau išlauktų, kol praeis vyrui durnumas............ o jei tikrai atsirado santykiai????
[COLOR=purple]

Pinigus galima pasidalinti. Durno vyro man nereikia. Yra dalykų, svarbesnių už pinigus.
QUOTE(ula @ 2005 11 11, 14:45)

Zoosode - šliužų poravimosi ypatumus.
Atsakyti
QUOTE(ula @ 2005 11 11, 15:45)

re:
tyrimas vyksta ir realiai ir mok.įstaigoje, patikėk šiais komunikacijų laikais, net savo vyrą gali pasimatyme susitikti, net nepatikėsi kas vyksta ........[COLOR=purple]
Atsakyti
[quote=nuodeme,2005 11 11, 15:52]
Pinigus galima pasidalinti. Durno vyro man nereikia. Yra dalykų, svarbesnių už pinigus.

re.[COLOR=red]
durno vyro???? Aišku, gal tau patinka gyventi iš minimumo, tai aišku, bet kas pratęs kitaip manau sunku to atsisakyt....
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 14:58)
durno vyro???? Aišku, gal tau patinka gyventi iš minimumo, tai aišku, bet kas pratęs kitaip manau sunku to atsisakyt....

Geriau jau iš minimumo, bet su savigarba.
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 14:39)
Antwort:
na, mylintis ar ne, bet sexas tai vyrui pagrindas, patikėk tai studijuoju ir tyrimų rezultatai parodė būten tai.....
O per sexą - visa kita ateina, netie laikai, kad be sex žmonės gyventų, nors aplamai ar tokie laikiai yra buvę, abejoju....
Žmona jo, pavydėtu kiekviena tokių salygų ir priežiūros, tai gal todėl taip ir išeina, kad vyras per daug priklauso nuo žmonos, nusibosta vykdyti tik įsakymus, tai gal todėl ir ieško lygiaverčių santykių????

nu baik save apgaudinėt. mums tai kas, bet gi sau kenki. nu neišeis nieko gero iš jūsų santykių. mesk jį iš galvos ir neieškok pateisinimų. aš tavęs nesmerkiu, žinau ką išgyveni, pati ne kartą esu tai patyrus, ir netgi vaikų turiu iš tokio tipo santykių, todėl ir sakau, kad nieko čia gero nesigaus!!!!!!!!!!
Atsakyti
Kažkaip man čia nebesiriša... Pati situacija verta pamąstymų, kas būtų jeigu būų, ka moralu, kas ne ir tt.
Bet temos autorė kažkaip nugrybavo....
Atsakyti
moterie, spausk ant mano nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 16:39)
Antwort:

1.O per sexą - visa kita ateina,
2.netie laikai, kad be sex žmonės gyventų, nors aplamai ar tokie laikiai yra buvę, abejoju....
3.Žmona jo, pavydėtu kiekviena tokių salygų ir priežiūros, tai gal todėl taip ir išeina, kad vyras per daug priklauso nuo žmonos, nusibosta vykdyti tik įsakymus, tai gal todėl ir ieško lygiaverčių santykių????

1. vaikai ir alimentai tikraiateina per seksą, žinojau tai ir trylikos metų.. o daugiau? ai, užmiršau blush2.gif LPL
2. kas pasikeitė žmoguje nuo "anų laikų" - chromosomų padaugėjo ir kuriame gale?
3. santykiai lygiaverčiai ar ne paaiškės po kokio pusmečio..
o jo žmonos sąlygas ir rūpestį ja gali sužinoti TIK iš jo žmonos... nes tai laaaabai subjektyvus dalykas
Atsakyti
QUOTE(hobo @ 2005 11 11, 16:02)
nu baik save apgaudinėt. mums tai kas, bet gi sau kenki. nu neišeis nieko gero iš jūsų santykių. mesk jį iš galvos ir neieškok pateisinimų. aš tavęs nesmerkiu, žinau ką išgyveni, pati ne kartą esu tai patyrus, ir netgi vaikų turiu iš tokio tipo santykių, todėl ir sakau, kad nieko čia gero nesigaus!!!!!!!!!!

re[COLOR=purple]
Tai, va matai, net pati esi tai patyrusi, tai turbūt gerai supranti, kad čia ne servetėlę numesti. Šiaip aišku, kad nugyvenus 15-20metų, išsiskirt ir pamirš viską, sunku, o be to šis psl. fainas ir man patiko čia pabūti. Sekmės
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2005 11 11, 01:30)
As niekada neprasideciau su vedusiu vyru  schmoll.gif  Niekada neskaudienciau kitos seimos  schmoll.gif  nes viskas atsisuks bumerangu  unsure.gif

Absoliučiai visi mano lūpomis ištarti "niekada" tapo "visada". Išskyrus vieną - nevartooju narkotikų.
Taip kad atsargiau su tais niekada tongue.gif
Atsakyti