QUOTE(nuodeme @ 2005 11 11, 15:35)
Man būtų smagu, jei vyras mane mylėtų ir džiaugsme, ir skausme, ir sveikatoje, ir ligoje. Manau, santuokinis gyvenimas turėtų būti be jokių objektų nei tam, nei kitam reikalui. Ir man būtų smagu, jei mylintis ir gerbiantis vyras būtų su manim sąžiningas. Nes jei nemyli, negerbia ir nėra sąžiningas - man jo nereikia. O galima sužinot, kas tais vaikais taip gerai rūpinasi ir prižiūri? Motina serga, tėvas d**kinasi... Kaip ir nėra kam daugiau.
Rujoja gyvuliai - tiek moteriškos, tiek vyriškos giminės. Žmonės nerujoja, netgi tada, kai kurį laiką negauna.
O patarimų jau gavai - bėk neatsigręždama.
Moterie, tavo aprašyta situacija gera. Bet kažin, ar realiai taip būna dažnai? Ir dar - net tokioje situacijoje, jei gyvenimas su vyru pasidarytų neįmanomas, geriau jau būčiau sąžininga ir skirčiausi.
Rujoja gyvuliai - tiek moteriškos, tiek vyriškos giminės. Žmonės nerujoja, netgi tada, kai kurį laiką negauna.
O patarimų jau gavai - bėk neatsigręždama.
Moterie, tavo aprašyta situacija gera. Bet kažin, ar realiai taip būna dažnai? Ir dar - net tokioje situacijoje, jei gyvenimas su vyru pasidarytų neįmanomas, geriau jau būčiau sąžininga ir skirčiausi.
Realiai būna visko, patikėkit.......
O kaip gali palikti vyrą, jei viskas ką tiek metų kūrei - bendra ir daug pinigų????Palikti ir dumti ???Abejoju ar praktiška moteris taip elgtusi, gal geriau išlauktų, kol praeis vyrui durnumas............ o jei tikrai atsirado santykiai????
[COLOR=purple]