QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 13:09)
[FONT=Arial]
[COLOR=red]Skaitau, kad fizinis kontaktas, žmonos atžvilgiu, neturėtų būti tiek svarbus, kai yra pagarba ir t.t., o ką vyras turi daryti jei žmona negali, aš pati tokioj sitacijoj pasiūlyčiau įsitaisyti meilužę.........
Įdomi išeitis

Viskas sukasi tik apie aną galą, ar ne? Žmona negali, vadinasi - ieškom kas gali

Dzin visos vertybės, santykiai, moralė...
QUOTE(Tanzanija @ 2005 11 11, 15:39)
Antwort:
1. sexas tai vyrui pagrindas, patikėk tai studijuoju ir tyrimų rezultatai parodė būten tai.....
2. per sexą - visa kita ateina, netie laikai, kad be sex žmonės gyventų, nors aplamai ar tokie laikiai yra buvę, abejoju....
3. Žmona jo, pavydėtu kiekviena tokių salygų ir priežiūros, tai gal todėl taip ir išeina, kad vyras per daug priklauso nuo žmonos, nusibosta vykdyti tik įsakymus, tai gal todėl ir ieško lygiaverčių santykių????
1. Nemauk visų ant vieno kurpaliaus
2. Kas per sexą ateina, manau, kad ne paslaptis. Deja, turiu nuvilt - yra žmonių, kurie puikiausiai apsieina ir be to. Ir tai ne kažkokie tai nevykėliai ar pan.
3. Ar santykiai su meiluže laikomi lygiaverčiais?
QUOTE(Moteris @ 2005 11 11, 16:15)
Kažkaip man čia nebesiriša... Pati situacija verta pamąstymų, kas būtų jeigu būų, ka moralu, kas ne ir tt.
Bet temos autorė kažkaip nugrybavo....
Vat ir man, nesinori kažko teisti ir vertinti. Tuo labiau, kad dar labai ginčytina ir svarstytina kas, kaip, su kuo, kokiom aplinkybėm ir t.t. Įtartina man ši situacija
Jei kada nors, laimę vaikydamiesi, ją rasite, tai, panašiai kaip senė, ieškanti savo akinių, pastebėsite, kad ji visą laiką buvo jums ant nosies.
(H.V.Šo)