Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

QUOTE(Džiuga+ @ 2010 01 06, 14:22)
Kol žiemužė dar tokia šalta ir balta, taip ir norisi kažko švelnaus ir šilto smile.gif

"Balta"

user posted image

koks grazus paveiksliukas... thumbup.gif
as namie taip pinta deze pasidarius, tik ne su kailiu, o su linu (ir nedekupazuota)...
Pintas dangtis suplyso, tai aptraukiau medziaga, bet neklijavau, o su statybiniu sautuvu prisaudziau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 06 sausio 2010 - 13:57
Sveikos, auksarankes! 4u.gif Ziuriu jusu darbelius ir seile tista blush2.gif wub.gif . Norejau pasiteirauti,- cia jus tik sau gaminate si grozi, ar pardavimui taip pat? bigsmile.gif Jei galima, noreciau paziurineti pardavimui skirtus dekupazo dirbinius, aciu 4u.gif

p.s. domina dezutes ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 06 sausio 2010 - 16:00
dezute tai sauni uzsimaniau panasios ir as biggrin.gif
Atsakyti
džiuga -dezute fantastiska ...tokia minksta minksta wub.gif
Atsakyti
Dziuga "kailinė" dėžutė superinė, balta minkšta kaip sniego pusnis

o čia mano Arbatinė

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaKa: 06 sausio 2010 - 17:26
ziuriu ir gruoziuosi jusu darbeliais, kelis turiu ir as
http://public.fotki..../mano-darbukai/
Atsakyti
MamaKa labai grazi arbatine thumbup.gif

Dziugos kailine dezute tokia minksta ir silta atrodo wub.gif
Atsakyti
Dziuga+, pamacius tavo darbeli is kart prisiminiau zodi is rusu filmo GLAMURNENKO, niu labai silta miela dezute, taip ir norisi prisiliesti ja paliesti wub.gif
MamaKa, thumbup.gif darbelis super, nei pridesi nei atimsi. Gaila, kad vidaus nuotraukos neimetei rolleyes.gif
Atsakyti
Džiuga, tikrai labai minkšta ir švelni "pusnis" atrodo... wub.gif Tik jau tokią reikėtų kurtai pasidėjus kaip puošmeną laikyti, nes toks kailiukas nepraktiškas tubūt būtų dažnai darinėjant dėžutę...

MamaKa, seniai rodeisi, puiki dėžutė, spalvytės gražiai dera thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 06 sausio 2010 - 18:37
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 06, 09:31)
balte, del kritikos, tai nenorejau nieko izeisti.  Tiesiog pagyriau pora man tikrai patikusiu darbu.
O ir nesuprantu, odel zodis kicas taip jau neigiamai skamba, ypac tiems, kas ji daro smile.gif Vieniems kicas patinka, o kitiems - ne.... Normalu  mirksiukas.gif 

Kodėl kičas neigiamai skamba? Gal dėl to, kad jo reikšmė - nemeniškas, neskoningas? laugh.gif

QUOTE(ADREV @ 2010 01 06, 18:14)
ziuriu ir gruoziuosi jusu darbeliais, kelis turiu ir as
http://public.fotki..../mano-darbukai/

Ojej, tiek darbų.. Kol peržiūrėjau spėjau pamiršt, ką pagirt norėjau. Labai smagu, kad pasidalinai, man patiko apžiūra didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 06, 09:31)

O ir nesuprantu, odel zodis kicas taip jau neigiamai skamba, ypac tiems, kas ji daro smile.gif Vieniems kicas patinka, o kitiems - ne.... Normalu  mirksiukas.gif 

sorry,kad aš čia isikišu, bet kaip gali žmogaus neižeist kai jo darbą kiču išvadina,juk kičas- banalaus turinio ir stiliaus kūrinys.
nznau kam gali patikt kičas... turginėm bobom nebent... schmoll.gif
Atsakyti
Aciu visoms, atsakiusioms man i az 4u.gif .. kazkas nerealaus wub.gif .. kazkada krikstadukre man buvo padovanojusi viena dezute, tai pamaniau, kad daugmaz zinau, kaip tai turetu atrodyti.. bet kad tiek ivairiu variantu blink.gif ...maniau bus paprasciau issirinkti blush2.gif .. et, turesiu ka veikti siomis dienomis, kol perziuresiu visu jusu albumukus thumbup.gif . che che che, prisiziurejusi ziu ir nakti jas sapnuosiu lotuliukas.gif .

p.s. gerai, kad as nesuprantu, kas dekupaze kicas, kas ne lotuliukas.gif .. man viskas labai grazu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwa: 06 sausio 2010 - 18:53