Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Aciu, kad patinka smile.gif Atrodo tiek nedaug reikia, kad daugumai patiktu smile.gif Man labai patinka mmeskuciai, del ju minksto kailiuko.... galimybe ji uzdeti ant dezutes man kazkas nerealaus blush2.gif

Nesioju batus su kailiu, esu turejus tokio plauko ne vienus kailinukus, tases, rubu su pukeliu doh.gif biggrin.gif

Atsakyti
Džiugos dėžutė tai superinė biggrin.gif Mintis tokia labai patiko thumbup.gif Baltutėlė ,gražutėlė... wub.gif
Mamakos irgi fainulka gavosi thumbup.gif O viduje darei ką nors.Aš irgi dabar arbatinę gaminu ir galvoju viduje daryt ką nors ar ne g.gif
Atsakyti
super arbatine mamaKa. labai patiko kaip spalvos suderintos. kaip ir daugumai noretusi i vidu paziuret bigsmile.gif .

dziugos dezute taip pat tokia tyra, svelnute. idomu kaip ta kailiuka pritvirtinai , su klijais?
Atsakyti
Džiuga+, be galo graži, šilta ir miela dėželė wub.gif wub.gif wub.gif Taip ir noris paglostyt smile.gif
Atsakyti
Klijavau su rankdarbiams skirtais klijais, sages prie filco klijuoti ir kt, gerai priklijuoja, pirkau juos artmanijoje.
Atsakyti
as kaskokius irgi pirkau bet ne artmanijoij sagiu pagrindukam klijuoti prie filco. bet jau jo brangumas nedidelis butelius 32lt atrodo. gaila butu doh.gif . o pigesnio ir gero neradau.
Atsakyti
O mes čia žiūriu truputį nebe į temą įsisiūbavom, juk čia tik darbelių aptarimas, ne dekupažo sampratos smile.gif Pritariu sobieskai, baigti tas kalbas šioje temoje. mirksiukas.gif

Dėžutė vyno buteliui "Kiemelis"...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baltė: 06 sausio 2010 - 20:19
Labai gražu thumbup.gif

O vidaus motyvai - idealūs.. Eina sau wub.gif
Atsakyti
baltė, ohohoho bigsmile.gif matos jau ranka ir akis igudusi tokius darbus daryti
Atsakyti
Balte, DAS IST FANTASTISCH!!!
Atsakyti
MamaKa arbatine labai grazi wub.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir cia trumpam pasiroysiu smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti