Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

sveikos!

labai senai nesirodziau nes nelabai ir turejau ka parodyt blush2.gif o jusu visu darbukus su malonumu stebejau ir zavejaus! galiu pasakyt kad labai kurybingos tos lietuviu mamymes wink.gif

noriu pasirodyti savo dezute. tai pirmas darbas po ilgesnes pertraukos user posted image
Atsakyti
labutis gal esat kuri uzmacius tokia deze su rankena laikrasciams laikyt (kur odides buna pirkti). 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2010 01 09, 12:05)

noriu pasirodyti savo dezute. tai pirmas darbas po ilgesnes pertraukos

kokie paveiksliukai bigsmile.gif ir is kur jus tokiu randat.. doh.gif thumbup.gif

o cia mano pirmoji dekoruota dezute paciai labai miela, bet iskeliaus draugei dovanu smile.gif
tik nufotografavus visi trukumai isryskejo schmoll.gif
user posted image
user posted image
user posted image
ir sage "Naktis", taip pat pirmas blynas blush2.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zmonyte @ 2010 01 09, 13:33)
kokie paveiksliukai bigsmile.gif ir is kur jus tokiu randat.. doh.gif  thumbup.gif

o cia mano pirmoji dekoruota dezute paciai labai miela, bet iskeliaus draugei dovanu smile.gif
tik nufotografavus visi trukumai isryskejo schmoll.gif
ir sage "Naktis", taip pat pirmas blynas  blush2.gif

labai grazus "blynai" 4u.gif
Atsakyti
Gema 2 labai prikolna dezute, tokia smagi (ir grazi) wink.gif
frosted mieli darbeliai, sage man patiko, nematyta tokia 4u.gif
Atsakyti
Zmonyte, Gema2 labai saunio dezutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiu, mergaitės, jus nuostabios 4u.gif
Campari, spalva tikroviškesnė viršutiniam kairiąjam kampe-tokia rūsvai-gelsva, kaip ant dangtelio (šonus fotkinau be blico, del to ir spalvos skiriasi). O užsegimą buvau pamiršus uždėt iš pradžių doh.gif biggrin.gif

Zmonyte, graži dėžutė, gėlės kaip gyvos thumbup.gif ir sagė su nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
Žmonytės dėžutė superinė smile.gif
Atsakyti
visom, kurios pasigrožėjo po 4u.gif net širdį paglosto, kai darbeliai sulaukia pagyrų blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gema 2 @ 2010 01 09, 14:05)
sveikos!

labai senai nesirodziau nes nelabai ir turejau ka parodyt blush2.gif  o jusu visu darbukus su malonumu stebejau ir zavejaus! galiu pasakyt kad labai kurybingos tos lietuviu mamymes wink.gif

noriu pasirodyti savo dezute. tai pirmas darbas po ilgesnes pertraukos

Uiiiij, kokia nereali thumbup.gif
Turiu toki paveiksliuka, kaip dezutes viduje, irgi bandysiu ka nors prikolno padaryti ax.gif
Labai grazu, saunuole! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gema2 o cia spausdintas paveikslelis su karvytem? 4u.gif
Atsakyti
Campari*, atsakysiu uz Gema2, jei galima 4u.gif
As manau, kad spausdintas, visgi tokiu niekur nemaciau, pati spausdinausi.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brigita*: 09 sausio 2010 - 16:08