Labai zavi ir linksma Gemos dezute.
Ir paskutinioji sage labai patiko. Saunuoles, merginos. Reikia ir man ka nors atnest parodyti
Aciu visoms uz gera zodi!
Labai labai
Taip Campari, cia spausdintas paveiksliukas jei noresi, atsiusiu nuoroda
Taip Campari, cia spausdintas paveiksliukas jei noresi, atsiusiu nuoroda
Noriu pagirt gemos darbeli, viskas puikiai suderinta nuo a iki z ir paseselavimai puikus,grazus perejimai
CAMPARI pakalnuciu dezute
labai labai grazi
ZMONYTE tavo dezute ir labai faina, siaip man tamsios spalvos nepatinka, bet labai viskas suderinta, graziai ziurisi.
ZMONYTE tavo dezute ir labai faina, siaip man tamsios spalvos nepatinka, bet labai viskas suderinta, graziai ziurisi.
tiek groziu cia prisiziurejus, man geda pasidare
ne is tolo taip neatrodo mano darbai.
nzn ka blogai darau, bet kai itrinu auksu ar sidabru savo darbus, tai jie tokie murzini gaunasi. naudoju dvikomponentes priemones. lyg viska ir teisingai darau
nzn ka blogai darau, bet kai itrinu auksu ar sidabru savo darbus, tai jie tokie murzini gaunasi. naudoju dvikomponentes priemones. lyg viska ir teisingai darau
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 09, 20:38)
tiek groziu cia prisiziurejus, man geda pasidare
ne is tolo taip neatrodo mano darbai.
As tai nuvalau su maistiniu aliejumi ir man viskas oki
Skaiciau knygoje dekupazo, kad taip galima.
Žiūriu ir grožiuosi visų jūsų darbeliais, šaunuolės, kiekviena įdeda savo širdies dalelę. Ne visada turiu laiko pagirti kiekvieną, gaudykite visos po
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais:
Ir dar vieni:
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais:
Ir dar vieni:
QUOTE(Raseleb @ 2010 01 09, 20:42)
Žiūriu ir grožiuosi visų jūsų darbeliais, šaunuolės, kiekviena įdeda savo širdies dalelę. Ne visada turiu laiko pagirti kiekvieną, gaudykite visos po
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais
nuostabus auskrai
QUOTE(rug_gele @ 2010 01 09, 21:10)
Dėkui
Čia toks nei popierius, nei ryžinis, nei servetėlė bet tikras japoniškas, man atrodo jį jie naudoja atvirutėms. Iš tikrųjų tvežtas iš Japonijos
Raseleb labai faini auskarai
Dėkui Gabii__, Lachesė, Dovė*, baltė, nelikot abejingos mano auskariukams