Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Labai zavi ir linksma Gemos dezute. ax.gif Ir paskutinioji sage labai patiko. Saunuoles, merginos. Reikia ir man ka nors atnest parodyti blush2.gif
Atsakyti
Zmonyte, labai grazi sege wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tango 71: 09 sausio 2010 - 16:48
Aciu visoms uz gera zodi! wink.gif Labai labai 4u.gif

Taip Campari, cia spausdintas paveiksliukas jei noresi, atsiusiu nuoroda wink.gif
Atsakyti
Noriu pagirt gemos darbeli, viskas puikiai suderinta nuo a iki z ir paseselavimai puikus,grazus perejimai 4u.gif
Atsakyti
CAMPARI pakalnuciu dezute thumbup.gif labai labai grazi 4u.gif
ZMONYTE tavo dezute ir labai faina, siaip man tamsios spalvos nepatinka, bet labai viskas suderinta, graziai ziurisi. 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
tiek groziu cia prisiziurejus, man geda pasidare blush2.gif ne is tolo taip neatrodo mano darbai.
nzn ka blogai darau, bet kai itrinu auksu ar sidabru savo darbus, tai jie tokie murzini gaunasi. naudoju dvikomponentes priemones. lyg viska ir teisingai darau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule.rita @ 2010 01 09, 20:38)
tiek groziu cia prisiziurejus, man geda pasidare  blush2.gif  ne is tolo taip neatrodo mano darbai.
nzn ka blogai darau, bet kai itrinu auksu ar sidabru savo darbus, tai jie tokie murzini gaunasi. naudoju dvikomponentes priemones. lyg viska ir teisingai darau sad.gif

As tai nuvalau su maistiniu aliejumi ir man viskas oki ax.gif
Skaiciau knygoje dekupazo, kad taip galima. smile.gif
Atsakyti
Žiūriu ir grožiuosi visų jūsų darbeliais, šaunuolės, kiekviena įdeda savo širdies dalelę. Ne visada turiu laiko pagirti kiekvieną, gaudykite visos po 4u.gif
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais: user posted image Ir dar vieni: user posted image
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 01 09, 20:42)
Žiūriu ir grožiuosi visų jūsų darbeliais, šaunuolės, kiekviena įdeda savo širdies dalelę. Ne visada turiu laiko pagirti kiekvieną, gaudykite visos po  4u.gif
Pasirodau su auskariukais Japoniškais motyvais

nuostabus auskrai bigsmile.gif thumbup.gif cia su servetele daryta? nu labai,labai jau dailus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rug_gele @ 2010 01 09, 21:10)
nuostabus auskrai bigsmile.gif  thumbup.gif cia su servetele daryta? nu labai,labai jau dailus wub.gif

Dėkui mirksiukas.gif
Čia toks nei popierius, nei ryžinis, nei servetėlė bet tikras japoniškas, man atrodo jį jie naudoja atvirutėms. Iš tikrųjų tvežtas iš Japonijos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 09 sausio 2010 - 20:15
Raseleb labai faini auskarai wub.gif
Atsakyti
Dėkui Gabii__, Lachesė, Dovė*, baltė, nelikot abejingos mano auskariukams ax.gif
Atsakyti