labai graziai atrodo dezutes nuostabumelis, tokios idomios
ir kazkuo traukiancios, bei dailios:)

Dėkui, Gabii
Tik dar nuotraukas tebesimokau kelti - vis bandau kaip čia geriau tai padarius

Tik dar nuotraukas tebesimokau kelti - vis bandau kaip čia geriau tai padarius

Nuostabumėli, man labai labai patinka Jūsų sendinimo idėjos - neįprastai taip

QUOTE(Neandartaliete @ 2010 01 10, 16:54)
Sveikos, auksarankės,
skaičiau, skaičiau, žavėjausi jūsų darbais, ir pagavau kablį nugaron
, bandau ir aš dekupažint. Gal ir nekaži koks tas mano rezultatas, bet pasirodyti norisi
Mano pirmasis darbas sūneliui
ir dukrytei
[
skaičiau, skaičiau, žavėjausi jūsų darbais, ir pagavau kablį nugaron

Mano pirmasis darbas sūneliui

[
Labai mielos pakabeles

QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 19:26)
Sveikos
vis grožiuosi jūsų darbeliais
bandysiu parodyt ir kažką savo:)
Dovana mamai Kalėdoms:
[O čia dėžutė smagiai porelei

Dovana mamai Kalėdoms:
[O čia dėžutė smagiai porelei

Man labai patiko tavo dezutes, is nuotraukos matosi, kad tvarkingai viskas padaryta. Labai smagi antra dezute

NUSTABUMELIS pasakiskos dezutes
super labai dailai, svariai padaryta, sendinimas labai vykes, grazu...

dėl autorinių darbų dekupaže, tai Lachesė teisi iš dalies... Bet dekupaže manau galimi du požiūriai -baimė, kad nenubaustų, ir pagarba kažkieno kūriniui. Dėl servetėlių, teoriškai tai irgi autorinių teisių pažeidimas, bet bausti nelabai galėtų, nes, kaip kažkas jau minėjo, jos pardavinėjamos specializuotose parduotuvėse, kaip priemonės. Dekupažinis ir scrapbook'o popierius -visiškai saugūs varijantai, nes jie tam kuriami ir tam gaminami.
O dėl pieštų paveikslėlių, jeigu yra praėję 70 metų nuo autoriaus mirties, jo darbus galima naudoti, tik negalima prastūminėti kaip savo.
O dėl naujų piešinių, juk galima kreiptis į autorių ir jo atsiklausti -gal jam vienodai, kam jo darbai naudojami ir jis neprieštaraus. Be to pilna internete darbų su prierašais "free" arba "comercial use ok". Pilna visokių paprastų gėlių ar peizažų nuotraukų, kur niekas nepasakys, ar tai tavo ar kieno kito fotografuota. Galimybės didžiulės.
Asmeniškai aš, jei mano darbus panaudotų dekupažui be mano žinios, kreipčiausi į LATGA.
O dėl spausdintų paveikslėlių dekupaže apskritai, tai mano subjektyvia nuomone, ar tu klijuoji meškiukus ar gėlytes kaip bendrą gatavą kompoziciją, ar kiekvieną atskirai, po vieną, jie nuo to tavo kūriniu netampa. Tai betkuriuo atveju tėra dekoravimas.
O dėl pieštų paveikslėlių, jeigu yra praėję 70 metų nuo autoriaus mirties, jo darbus galima naudoti, tik negalima prastūminėti kaip savo.
O dėl naujų piešinių, juk galima kreiptis į autorių ir jo atsiklausti -gal jam vienodai, kam jo darbai naudojami ir jis neprieštaraus. Be to pilna internete darbų su prierašais "free" arba "comercial use ok". Pilna visokių paprastų gėlių ar peizažų nuotraukų, kur niekas nepasakys, ar tai tavo ar kieno kito fotografuota. Galimybės didžiulės.
Asmeniškai aš, jei mano darbus panaudotų dekupažui be mano žinios, kreipčiausi į LATGA.
O dėl spausdintų paveikslėlių dekupaže apskritai, tai mano subjektyvia nuomone, ar tu klijuoji meškiukus ar gėlytes kaip bendrą gatavą kompoziciją, ar kiekvieną atskirai, po vieną, jie nuo to tavo kūriniu netampa. Tai betkuriuo atveju tėra dekoravimas.
Dėkui visoms...
dar nesu padariusi nė dešimties dekupažo darbelių - tai viskas ieškojimų stadijoj. Kol kas dar neišbandžiau nei šešėliavimų, nei spalvų maišymo - "murzinimo", ir dar daug daug ko...
)
Tad ir darbelių vidus paprastas - nudažytas baltai ir nulakuotas, jokių įmantrybių kol kas.
dar nesu padariusi nė dešimties dekupažo darbelių - tai viskas ieškojimų stadijoj. Kol kas dar neišbandžiau nei šešėliavimų, nei spalvų maišymo - "murzinimo", ir dar daug daug ko...

Tad ir darbelių vidus paprastas - nudažytas baltai ir nulakuotas, jokių įmantrybių kol kas.
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 18:26)

Pakabėlės dar fainos, tik jau tie galai

QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 18:26)
Sveikos
bandysiu parodyt ir kažką savo:)
Dovana mamai Kalėdoms:

Dovana mamai Kalėdoms:
labai puiki dezute

Papildyta:
campari graziai suderinta

nuostabumelis patiko antra dezute