Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

labai graziai atrodo dezutes nuostabumelis, tokios idomios ax.gif ir kazkuo traukiancios, bei dailios:)
Atsakyti
Dėkui, Gabii smile.gif
Tik dar nuotraukas tebesimokau kelti - vis bandau kaip čia geriau tai padarius 4u.gif
Atsakyti
Nuostabumėli, man labai labai patinka Jūsų sendinimo idėjos - neįprastai taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2010 01 10, 16:54)
Sveikos, auksarankės,

skaičiau, skaičiau, žavėjausi jūsų darbais, ir pagavau kablį nugaron  doh.gif,  bandau ir aš dekupažint. Gal ir nekaži koks tas mano rezultatas, bet pasirodyti norisi  ax.gif

Mano pirmasis darbas sūneliui  wub.gif ir dukrytei  wub.gif

[

Labai mielos pakabeles wub.gif Man tas sendinimas galuose siek tiek nepatinka (gal visai nesendinciau o daryciau istysa servetele arba sviesesne apatine slapva deciau, bet vel gi skonio reikalas mirksiukas.gif
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 19:26)
Sveikos 4u.gif

vis grožiuosi jūsų darbeliais smile.gif  bandysiu parodyt ir kažką savo:)

Dovana mamai Kalėdoms:

[O čia dėžutė smagiai porelei wink.gif

Man labai patiko tavo dezutes, is nuotraukos matosi, kad tvarkingai viskas padaryta. Labai smagi antra dezute thumbup.gif Man tik noretusi pamatytabeju dezuciu vidu ax.gif labai jau smalsi esu lotuliukas.gif
Atsakyti
NUSTABUMELIS pasakiskos dezutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif super labai dailai, svariai padaryta, sendinimas labai vykes, grazu... thumbup.gif
Atsakyti
dėl autorinių darbų dekupaže, tai Lachesė teisi iš dalies... Bet dekupaže manau galimi du požiūriai -baimė, kad nenubaustų, ir pagarba kažkieno kūriniui. Dėl servetėlių, teoriškai tai irgi autorinių teisių pažeidimas, bet bausti nelabai galėtų, nes, kaip kažkas jau minėjo, jos pardavinėjamos specializuotose parduotuvėse, kaip priemonės. Dekupažinis ir scrapbook'o popierius -visiškai saugūs varijantai, nes jie tam kuriami ir tam gaminami.
O dėl pieštų paveikslėlių, jeigu yra praėję 70 metų nuo autoriaus mirties, jo darbus galima naudoti, tik negalima prastūminėti kaip savo.
O dėl naujų piešinių, juk galima kreiptis į autorių ir jo atsiklausti -gal jam vienodai, kam jo darbai naudojami ir jis neprieštaraus. Be to pilna internete darbų su prierašais "free" arba "comercial use ok". Pilna visokių paprastų gėlių ar peizažų nuotraukų, kur niekas nepasakys, ar tai tavo ar kieno kito fotografuota. Galimybės didžiulės.
Asmeniškai aš, jei mano darbus panaudotų dekupažui be mano žinios, kreipčiausi į LATGA.
O dėl spausdintų paveikslėlių dekupaže apskritai, tai mano subjektyvia nuomone, ar tu klijuoji meškiukus ar gėlytes kaip bendrą gatavą kompoziciją, ar kiekvieną atskirai, po vieną, jie nuo to tavo kūriniu netampa. Tai betkuriuo atveju tėra dekoravimas.
Atsakyti
Dėkui visoms...
dar nesu padariusi nė dešimties dekupažo darbelių - tai viskas ieškojimų stadijoj. Kol kas dar neišbandžiau nei šešėliavimų, nei spalvų maišymo - "murzinimo", ir dar daug daug ko... smile.gif)
Tad ir darbelių vidus paprastas - nudažytas baltai ir nulakuotas, jokių įmantrybių kol kas.
Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 18:26)
O čia dėžutė smagiai porelei wink.gif

thumbup.gif patiko, tik tą vieną kojytę būčiau iškirpusi ir įkomponavusi taip, kad tilptų į dangtelio "teritoriją". Bet šiaip labai gražios spalvytės thumbup.gif

Pakabėlės dar fainos, tik jau tie galai ax.gif Kažkaip labai krenta į akis jie. g.gif
Atsakyti
turiu ranko darbo padekliukus (6) ir dezute-12lt. jei susidomejot parasykit i az, atsiusiu foto.
Atsakyti
Niu o dabar i tema biggrin.gif
Dezute kavai... damos karoliukai dekoruoti swarovskiukais ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(nuostabumelis @ 2010 01 10, 18:26)
Sveikos 4u.gif

vis grožiuosi jūsų darbeliais smile.gif  bandysiu parodyt ir kažką savo:)

Dovana mamai Kalėdoms:

labai puiki dezute thumbup.gif
Papildyta:
campari graziai suderinta mirksiukas.gif bet ar anksciau lygiai tokios pat kazkada nerodei jei nemaisau tai ji man jau matyta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovė*: 10 sausio 2010 - 21:35
nuostabumelis patiko antra dezute thumbup.gif
Atsakyti