Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

Merginos, gal galit patarti kur Kaune galeciau nusipirkti nuotrauku remelius, tinkancius dekupazui... placius, lygius... Aciu labai
Atsakyti
Capricorn, dėkuj už pastebėjimą 4u.gif
Casi, meškutės dėžutė fajnulka wub.gif
Pacios, koks rėmelis! Tiesiog jaučiu žiedelių kvapą!Sper!
Atsakyti
Mano dėžutė ŽEMUOGINĖ 4u.gif visu dar nebaigtas... blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Casi gal butu graziau buve ruzavos sirdeles (ristusi su dezutes virseliu) blush2.gif bet ir abar gavosi miela dezute sakyciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casi @ 2010 01 13, 14:29)
Mano meskiukas i kompanija Grites meskiukams  smile.gif

Labai, labai labai faini dezute wub.gif wub.gif , o koks vaizdelis viduje ?

Mano dezute taip ir stovi lentynos kampe verysad.gif , tas sssss...as lakas kaip man pagadino sendinima, taip ir nebekyla rankos. O dar ir pabalo aplink paveiksliukus unsure.gif , kaip as trinsiu viska svitriniu, kaip bebutu gaila verysad.gif

ohara
- tavo dezute taip pat labai kelianti nuotaika wub.gif , kaip tik ryte manes dukryte paprase vazoneli gelytems nuspalvinti kokiomis boruzelemis ar zemuogemis (dar gi 6 m. trupinelis atsimena ta sudetinga zodi-dekupazas)..... o cia kaip tik ant tu zodziu toks grozis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1juraciukas: 13 sausio 2010 - 14:47
QUOTE(1juraciukas @ 2010 01 13, 14:44)
ohara [/color]- tavo dezute taip pat labai kelianti nuotaika  wub.gif , kaip tik ryte manes dukryte paprase vazoneli gelytems nuspalvinti kokiomis boruzelemis ar zemuogemis (dar gi 6 m. trupinelis atsimena ta sudetinga zodi-dekupazas)..... o cia kaip tik ant tu zodziu toks grozis  wub.gif

ačiū... blush2.gif gavau patarimą ką į ją dėti.. o gi vasara pririnktų džiovintų žemuogių ir žiemą arbatą virt iš jų... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ohara labai super dezute wub.gif o ypac mintis su zemuogem!!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(campari* @ 2010 01 13, 14:55)
Ohara labai super dezute  wub.gif  o ypac mintis su zemuogem!!!!  thumbup.gif

ačiū labai labai.. 4u.gif tai pirmas darbelis kuris man patika, po truputi mokausi... blush2.gif
gal kada pasieksiu ir jūsų visų lygi.... blush-anim-cl.gif wub.gif
Atsakyti
Čia mano paskutinis darbelis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 01 13, 16:58)
user posted image

labai grazus sepetys, o kur ji galima panaudoti, batus valyti gi gaila blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūračiukas2 @ 2010 01 13, 14:58)

labai gražus.. wub.gif aš šuns šepeti šiandien bandysiu puošt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 13, 15:50)
ačiū... blush2.gif  gavau patarimą ką į ją dėti.. o gi vasara pririnktų džiovintų žemuogių ir žiemą arbatą virt iš jų... bigsmile.gif  thumbup.gif

Mintis tikrai nuostabi, jau matau ant stalo padeta pagrindini akcenta......dezute, ir puodelius su garuojancia, kvapnia arbata wub.gif
Atsakyti