Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

gal ne i tema, bet reikia pagalbos, kas galetu dekoruoti uzrasu knygele-darbo vadova noriu savo suniuko foto kazkokia forma uzdeta. veiksmas kaune. lauksiu pasiulymu,aciu 4u.gif
Atsakyti
Paprastas darbukas-Atnaujintas laikrodis. Sorry už nekokybišką senojo foto- teko iškirpti iš normalios nuotraukos ir didinti.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus_ka @ 2010 01 12, 21:38)
Paprastas darbukas-Atnaujintas laikrodis. Sorry už nekokybišką senojo foto- teko iškirpti iš normalios nuotraukos ir didinti.
user posted image

Sveikutes, kokie shaunus jusu visu darbeliai thumbup.gif man kol kas taip graziai neisgauna, ir suteptuku teplioju ir su kepminele, bet vistiek druzes matosi verysad.gif o dezute aplibdziau cial servetele, tai jau rauksliu doh.gif neisivaizduoju kiek reikia skaityt ir dirbti, norint bent menkiausia darbeli graziai isdekoruoti smile.gif
Atsakyti
Labai labai seniai rodžiausi. Darbelis dar nenulakuotas (ir kažin, ar kada nors nulakuosiu), bet rodausi. Iš kart sorry už foto kokybę, nėra šiuo metu galimybės pateikti geresnį ir tikresnį vaizdą. Dėžės šonai žali, giminiški servetėlės fonui, viduje smėlio spalvos filcas.
Dėžutė-knyga "Elizabeth"
user posted image
user posted image
Dėžutės tikslas atrodyti kaip knygai, tad klausimas labiau patyrusioms, dar daryti jai kažką ar palikti?
Atsakyti
Grazi dezute tik as dar su dvikomponenciu pasendinciau, nes jai kazkaip truksta senumo jei taip galim aissireiksti 4u.gif
Atsakyti
Ačiukas, campari* 4u.gif galvojau ir aš apie sendinimą, bet taip norėjosi kažko "švaraus". Dabar galvoju, ar " ne per švaru" ax.gif Nors...jei pasendinčiau kampukus, gal visai nieko būtų... g.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu ir as pasirodyti blush2.gif
dezute - dovana mamai...
user posted image
user posted image
Atsakyti
ELlJA, Graži dėžutė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2010 01 12, 00:55)

Meduota, kitoje temukeje tau patare mergynos kaip sutvarkyti krastelius, bet ziuriu nepasinaudojai patarimais ax.gif ir baltas fonas nelygiai nudazytas, galima butu pamurzinti gal pati fona g.gif ir gelytes payvintu seseliavimas. Darbelis atrodo neuzbaigtas siek tiek. Manau jei dar padirbesi su juo labai grazus padeklas bus thumbup.gif Aguonos mano silpnybe wub.gif

QUOTE(Boruzzyte5 @ 2010 01 12, 11:14)
Ir as pasirodau su savo darbeliu, suneliui Kaledine dovanele, komplektukas smile.gif

Labai mielas atrodo komplektukas, bet noretusi pamatyti visa suoliuka mirksiukas.gif

QUOTE(campari* @ 2010 01 12, 23:46)
Grazi dezute tik as dar su dvikomponenciu pasendinciau, nes jai kazkaip truksta senumo jei taip galim aissireiksti 4u.gif

drinks_cheers.gif man irgi atrodo per svarus darbelis tongue.gif , gal reiktu ar su dvikomponenciu pasendint, ar su auksu karstelius pamurzint g.gif vienu zodziu norisi dar kas ko tongue.gif

QUOTE(Dovė* @ 2010 01 13, 00:31)
Sveikos, ateinu ir as pasirodyti  blush2.gif
dezute - dovana mamai...

Labai viskas graziai suderinta thumbup.gif cia ziuriu Elizabth pasidare populiari biggrin.gif

Pacios, komplektukas labai patiko wub.gif
Labai daug darbeliu pridaryta, visom kas nepaminetas po baliona 4u.gif
Atsakyti
kaip viskas gražuuuu... wub.gif
ryt ir aš ikelsiu savo dėžutę su žemuogėm ir pakabą vieną pagražinau... jau ir man ranka igunda.. jau nebeissimozoja ar nelygiai issidazo ir itrukimus graziai uzpildau bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
Tiek jau merginos prirašėte , kad net darbeliai pasimetė, tai noriu paminėti kurie verčiant temos lapus įsiminė labiausiai Bus_ka, Vaivaj - puikios dovanos, Pačios, Campari*, Nuostabumėlio darbeliai įdomūs ir dailūs.

Dėkui Bitei, Vėjavautei, Versus* paminejusioms mano Japoniškus auskariukus ax.gif

Atsakyti
Bus_ka, laikrodukas koks dailus thumbup.gif
Atsakyti