Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

ohara kaip idomiai pasendinot.tikrai grazus sepetys 4u.gif
Atsakyti
Ohora su kuo sendinai? nes pilna papildomų trūkių mažiukų. ar čia priemonė ar per anksti įtrynei, neišlaukus tiek kiek reiktų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 01 14, 13:41)
ohara kaip idomiai pasendinot.tikrai grazus sepetys 4u.gif

koks čia db jūs.. blink.gif lotuliukas.gif nu atsiprašau bet į mane prašom kreiptis TU.. vis gi 24 metų piemene aš... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s. ačiū už pagyrimą... 4u.gif o kodėl įdomiai pasendinau? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Avijacija @ 2010 01 14, 13:43)
Ohora su kuo sendinai? nes pilna papildomų trūkių mažiukų. ar čia priemonė ar per anksti įtrynei, neišlaukus tiek kiek reiktų  ax.gif

aš su HERITAGE darau viska.. ir ten tokie smulkus visad itrukimai gaunasi... doh.gif aš iš vakaro pritepu ir tik kita dieną gaunasi po 12 valandų gerų įtrūkimus trinu... g.gif
Atsakyti
aaaita na kaip pirmas blynas tikria vykes thumbup.gif bet is tiesu fona buvo galima ir sviesesni prie geliu padaryti, arba palikt kaip yra ir padekliuko virsu viena spalva kokia tamsesne ar ryskesne nuspalvinti... g.gif sunku pasakyti nes foto gana maza ir gyvai gal ten viskas labai grazu ir gerai ir nieko nereikia taisyti wink.gif cia buvo tik pastebejimai, nors darbelis is tiesu man tikrai grazus yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 01 14, 14:44)

aš su HERITAGE darau viska.. ir ten tokie smulkus visad itrukimai gaunasi... doh.gif  aš iš vakaro pritepu ir tik kita dieną gaunasi po 12 valandų gerų įtrūkimus trinu... g.gif

nu šiaip tai vaizdo negadina thumbup.gif aš tik va dirbu su aplicraft firmos sendintoju. Tai geriau jo nė nečiupinėt kol gerai neišdžiūsta nes nuo pirštų tose vietose smulkiukų trūkių kad prisidaro........
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2010 01 14, 13:46)
nu šiaip tai vaizdo negadina  thumbup.gif  aš tik va dirbu su aplicraft firmos sendintoju. Tai geriau jo nė nečiupinėt kol gerai neišdžiūsta nes nuo pirštų tose vietose smulkiukų trūkių kad prisidaro........

man tie smulkūs kartais irgi nepatinka... schmoll.gif tai sakiau reiks ieškot tos firmos kad būtu stambiem įtrūkimam.. nes ant šio parašyta ypač smulkūs... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raseleb @ 2010 01 14, 09:37)
Atiduodu dėžutę jūsų teismui  ax.gif
"Drauge"

labai grazu mano skonio wub.gif
Atsakyti
Rasaleb, nuostabi dėžutė su gėlėm. Tikrai labai labai patiko, puiki wub.gif
Atsakyti
Versus*, Dovė*, laisla, ELlJA, ohara, ačiū visoms 4u.gif
p.s. tik patikslinimui, mano nikas Raseleb doh.gif

ohara labai įdomus skilimas gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raseleb: 14 sausio 2010 - 15:29
QUOTE(Raseleb @ 2010 01 14, 15:28)
ohara labai įdomus skilimas gavosi  thumbup.gif

niu toks ir man idomus g.gif

Siandien darysiu arbatine tai bandysiu su artmanijos gal dvikomponenciu daryt,gal gausis didesniais ... g.gif
Atsakyti
Koks gražus šepetis plaukams. Viskas, noriu ir aš išmokti. Tik kaip laiko rasti? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus jusu visi darbeliai smile.gif smile.gif MAn dar reikia daug daug praktikos, pirmi darbai i virtuve indai, kaip ir puse velnio isejo, bet va toliau ir liudniau sad.gif

Gal turit kas tokia servetele, niekaip negaliu rasti ir pabaigti darbelio sad.gif

http://public.fotki....onu-laukas.html

Reikia jusu patarimo, ka dar galeciau padaryti, kad atgaivinciau si padeklai, prisvilau su savo pirmais darbais sad.gif( nu kazko truksta, bet nesuprantu ko, gal pasendinti....

http://public.fotki....onu-laukas.html

Patarkite man, bukit gerutes smile.gif
Atsakyti