Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai 4

kartais labai norisi pasakyti taip tiesiai kaip akademijoje dėstytojai,.... bet panoriu ir praeina tas noras smile.gif o susilaikymas yra dorybė. Beje, dėl pagyrų, jos yra teigiama emocija, kurios dabar labai trūksta visiems, tad negi gaila, kad giria ? negaila visai, netgi smagu, kad įdedi darbelį ir žinai, jog gausi gerų emocijų dozę, čia kaip narkotikas netgi veikia mažumėlę smile.gif o narkotinai neveikia tik šizofrenikų (čia tikras medicinins faktas).
Vis ruošiu čia tokį testą, kaip reguojama į nepripažintus talentus, bet vis nėra ką rodyti doh.gif
Atsakyti
Bus_ka - labai liuks tie "papurvinimai" atrodo 4u.gif Kaip darai?

QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 15, 00:20)
tema skaitau atIdziai (kiekviena pasisakyma, nes esu isideju i favoritus), taciau konstruktyvios kritikos nematau... Arba mano supratimas yra kitoks.. Del to prasau nepykti...
As saziningai pagyriau visus man patikusius darbelius...
Pvz. Tavo sepetys - grazus. tikrai....  Toki pirkciau dovanu kam nors... Tokia dabar mano darbu vertinimo prizme - kol kas pati taip padaryti negaliu, bet suprasti, kas grazu, o kas ne, manau turiu nuomome... blush2.gif

Nu va, ir pati sakai, kad patikusius pagiri. O nepatikusius? Nutyli? Visos taip. Ir tai, sakyčiau, normalu - juk visos dekupažiname, žinome, kaip mylimas kiekvienas "naujagimis", net ir netobulas.
Bet šiaip, Sapokliaka, įdomu pasidaro tavo postą pamačius - ką vėl susakysi tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau pagyrimas ar koks pastebėjimas, visiom pradedančiom malonus.. Dedi darbuka pagyria pataiso dėl to kyla noras vis daryt daryt daryt,o nuo tu darymu vis mokaisi... thumbup.gif
Kalbu iš savo pusės... Vien žodž susidairai nuomonę,kad pirmų darbų ir dėt negali nes mat toks darbas čia į kurį ligiuotis negali..nu ir kas gal tas žmogus po kelių metų darys geriau nei čia visos auksarankės kartu sudėjus..
Ir kaip sako Lachesė tikrai tie pagyrimai teigiamos emocijos kaip narkotikas,kuris vis skatina kurti nenuleisti ranku ir tobulėti.... ax.gif
Nesunku pastebėt žmogaus darbą.. O jei kam sunku gali ir nekomentuot, bet mėtyt replikas, kad nedėkit nes žemas lygis vos ne tai.... ka ir besakyt... rolleyes.gif
Atsakyti
Uzburta si temele kas kokia doh.gif Joje jau antra diskusiju tema keliama, seip tai visos jos OFF TOPIC. Kur ziuri moderatores g.gif
Mielos megejos paplepeti, kita karta gal sukurtumete papildoma tema savo plepalams pvz. Diskusijos apie dekupaza mirksiukas.gif
Atsakyti
A manau kad visos labi stengiasi.Vienos jau profesionales, kitos pradedančios.Kartais ir superinio darbelio negiriu, nes autore gali nuo pagirų ir išsipūsti lotuliukas.gif
Atsakyti
Bus ka grazios sukos, tokios tikrai senos thumbup.gif

o del darbeliu... tai manau visos moka graziai padaryti tik ne visos moka graziai nufotografuoti. nuotrauka bus prasta, negrazi ar neatspindinti darbelio ir viskas. Manau reiktu baigt tas diskusijas pagaliau ir tiesiog rodyt/ ziuret/ girt/ komentuot darbelius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biriusa @ 2010 01 15, 09:29)
Uzburta si temele kas kokia  doh.gif  Joje jau antra diskusiju tema keliama, seip tai visos jos OFF TOPIC. Kur ziuri moderatores  g.gif
Mielos megejos paplepeti, kita karta gal sukurtumete papildoma tema savo plepalams pvz. Diskusijos apie dekupaza  mirksiukas.gif

tai tuomet paprasykite moderatoriu, kad istrintu visus komentarus, o paliktu zinutes tik su nuotraukomis.. Net, pagal Jus, viskas ne i tema...
tada nevertetu rasyti visu tu "vai vai vai, kaip grazu............ wub.gif "... Atsidarai tema,pasiziuri ir uzdarai.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2010 01 15, 10:18)
tai tuomet paprasykite moderatoriu, kad istrintu visus komentarus, o paliktu zinutes tik su nuotraukomis.. Net, pagal Jus, viskas ne i tema...
tada nevertetu rasyti visu tu "vai vai vai, kaip grazu............ wub.gif "... Atsidarai tema,pasiziuri ir uzdarai....  mirksiukas.gif

Cia rodome darbus ir juos aptarinejame, o ne diskutuojame tai kas kaip suvokia pati darbu ivertinima. Verciau atkreptum i save demesi parodydama darbelius, o ne sukeldama bereikalingas diskusijas. Juk kelis kartus jau panos prase liautis 4u.gif
Atsakyti
Merginos baikit.Manau cia menulio poveikis. Pirkau is intern pard. tai 3 daiktu neidejo, pirkau rubeliu is mamytes tai irgi ne ta dydi idejo. KAzkoks chaosas.

Nusiraminkim ir eikim daryti grozybiu. ane? blush2.gif
Atsakyti
Labukas,
šis motyvas jau visoms žinomas ir matytas, daug su juo buvo daryta dėžučių, net ir laikroduką esu mačiusi.... tačiau bandau pateikti savo versija.... ir tikiuosi kad ji bent kažkiek skirsis nuo prieš tai matytų ax.gif taigi jūsų teismui
arbatinė "Švyturys"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kandi, labai labai
aš dar nieko nedariau su šiuo motyvu, bet tikrai darysiu ax.gif , man su juo visi darbeliai gražūs
per tuos plepesius, užmiršau nikus kas ką gaminot, bet šepetys mielas. grite, mėlynoji lėkštė lauks kitų Kalėdų arba angeliukų gerbėjų smile.gif
Atsakyti
Kandi, pasakiskai grazu wub.gif daug darbelio ideta ir labai viskas super suderinta, tvarkingas darbelis 4u.gif
Atsakyti