Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 15, 12:33)
na as irgi pradejau vestis kur dingo pinigai matau kad dingsta  blush2.gif  na as alga gausiu tik 20 diena bet jau tiksliai zinau kiek gausiu  ax.gif

Tai aš irgi tiksliai žinau, bet juk neįrašysiu tos sumos mėnesio pradžioj ir neleisiu neturimų pinigų.. Kai keisis mėnuo pastebėsit, kad tai nėra patogu - o gal kitiems patogu? g.gif Šiaip daugiau minusų nematau toj svetainėj ax.gif
Nagi, kas gali pasidalinti excel'io failu? 4u.gif
Atsakyti
mylimuke, man ta pati problema, kad alga parkeliauja mėnesio viduryje. Bet kad nesudaro problemos. "Mano piniginė" langelis rodo kiek yra piniginėje ir tiek. Kai gaunu pajamų, įvedu ir atsinaujina visos sumos. O kad einamajame mėnesyje nerodo man kažkaip nesukelia problemų. Arba galit nurodyt dieną kada gaunat algą ir įvest pajamas "į ateitį"
Atsakyti
As nieko nerandu geriau uz exeline "Muntas" sukurta lentele ax.gif Siandien studijavau "Kur dingo pinigai svetaine".. Nu nesuzavejo ji manes visiskai sad.gif Galvojau, kad reikia kazka pakeist, bet atrodo, kad teks likt prie 3 metus naudojamos lenteles... Gal kas zinote koki lenteles kurejo "Muntas" kontakteli? Labai noreciau pora pakeitimu i lentele paprasyt, o ten uzdeti visur passvordai...... sad.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2011 01 16, 20:34)
As nieko nerandu geriau uz exeline "Muntas" sukurta lentele ax.gif  Siandien studijavau "Kur dingo pinigai svetaine".. Nu nesuzavejo ji manes visiskai sad.gif Galvojau, kad reikia kazka pakeist, bet atrodo, kad teks likt prie 3 metus naudojamos lenteles... Gal kas zinote koki lenteles kurejo "Muntas" kontakteli? Labai noreciau pora pakeitimu i lentele paprasyt, o ten uzdeti visur passvordai...... sad.gif 4u.gif

O iš kur ją galima gauti? ax.gif Aš norėčiau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2011 01 16, 20:34)
As nieko nerandu geriau uz exeline "Muntas" sukurta lentele ax.gif  Siandien studijavau "Kur dingo pinigai svetaine".. Nu nesuzavejo ji manes visiskai sad.gif Galvojau, kad reikia kazka pakeist, bet atrodo, kad teks likt prie 3 metus naudojamos lenteles... Gal kas zinote koki lenteles kurejo "Muntas" kontakteli? Labai noreciau pora pakeitimu i lentele paprasyt, o ten uzdeti visur passvordai...... sad.gif 4u.gif

Facebooke - vartotojas Namų buhalterija arba SM parašykit žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 01 16, 21:51)
Facebooke - vartotojas Namų buhalterija arba SM parašykit žinutę 4u.gif

Aciu, jau parasiau rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai Munto didokas daiktas. Ir viskas visur užrakinta. Juokinga, kadangi mokantys tą slaptažodį gali nuimt per porą sekundžių.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 01 17, 10:38)
Man tai Munto didokas daiktas. Ir viskas visur užrakinta. Juokinga, kadangi mokantys tą slaptažodį gali nuimt per porą sekundžių.

Man tai ten nieko juokingo del slaptazodzio, nes jis padarytas tam, kad nemokantys nesamoniu nepridarytu, o ne tam, kad kazkas kazko negaletu padarytu
Atsakyti
Mundį, pasirodo, turėjau parsisiuntus, bet man ten neduoda jokių skaičių įrašyti, ką ne taip darau? blush2.gif
Ir dar dėl kur dingo pinigai svetainės - nerandu kaip galima būtų ištrinti duomenis? Tarkim noriu viską pradėti iš naujo vesti, t.y. nuo šių metų - kaip panaikinti prieš tai buvusius duomenis?
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimukeA @ 2011 01 17, 13:44)
Mundį, pasirodo, turėjau parsisiuntus, bet man ten neduoda jokių skaičių įrašyti, ką ne taip darau?  blush2.gif
Ir dar dėl kur dingo pinigai svetainės - nerandu kaip galima būtų ištrinti duomenis? Tarkim noriu viską pradėti iš naujo vesti, t.y. nuo šių metų - kaip panaikinti prieš tai buvusius duomenis?
Iš anksto dėkoju  4u.gif

Gal Jus bandote irasyti viska i pirmaji puslapi? smile.gif Ten bendras lapas yra i ji nieko rasyti nereikia, nes ten bendros sumos skaiciuojasi smile.gif Cia kalbant apie Munto lentele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.vln @ 2011 01 17, 18:26)
Gal Jus bandote irasyti viska i pirmaji puslapi? smile.gif Ten bendras lapas yra i ji nieko rasyti nereikia, nes ten bendros sumos skaiciuojasi smile.gif Cia kalbant apie Munto lentele smile.gif

Ot tuštutė, taip ir bandžiau daryti doh.gif blush2.gif Ačiū 4u.gif 4u.gif Dabar jau einu pildyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 01 17, 09:38)

aš džiaugiuosi, kad užrakinta blush2.gif Anksčiau turėjau parsisiuntus kažkokią nerakinamą, tai po mano paredagavimo lentelė tapo netinkama naudot doh.gif
Atsakyti