Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

QUOTE(Sophi @ 2010 12 17, 19:08)
Man rodos, paprasčiau nebūna - ko konkrečiai nesuprantat? Į bendrą lapą reikia tik turimas sumas metų pradžioj surašyt, daugiau nieko. Kiekvieną mėnesį registruojat pajamas ir išlaidas pagal grupes - viskas.

Nežinau, bandžiau rašyti, bet nesupratau kur į ką ten reikia pildyt. Kažkaip tai nesigavo man unsure.gif mano pvz būtų mano vienos pajamos, o kaip paskui išskaidyti visas išlaidas? Viską ndu, bet kur ką surašyti reik, nesuprantu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plato @ 2011 01 02, 13:18)
Nežinau, bandžiau rašyti, bet nesupratau kur į ką ten reikia pildyt. Kažkaip tai nesigavo man unsure.gif mano pvz būtų mano vienos pajamos, o kaip paskui išskaidyti visas išlaidas? Viską ndu, bet kur ką surašyti reik, nesuprantu doh.gif  blush2.gif

g.gif Taigi ten jau išskaidyta:
Mokesčiai:....
Įsipareigojimai:....
Mokslai:...
Maistas ir gėrimai:...
Transportas:...
Namai:..
Sveikata:...
Poilsis ir pramogos:...
Literatūra
Vaikai:...
Drabužiai:...
Grožis ir kūno priežiūra:..
Rūkalai:...
Kita:...
Kiekvienas skyrius suskaidytas dar į poskyrius: reikia tik nurodyti, kas prie ko, ir viskas 4u.gif
Atsakyti
labas gal kas galit patarti kaip naudotis ta kurdingo pinigai skaiciavimo programa nieko nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
vasarėle, o kas ten neaišku?

Padėsiu kiek galėsiu. Aš jau du metus labai sėkmingai naudojuos.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 01 05, 22:18)
vasarėle, o kas ten neaišku?

Padėsiu kiek galėsiu. Aš jau du metus labai sėkmingai naudojuos.

kur vesti pajamas unsure.gif kaip pildyti ax.gif o rezultati yra? mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip vesti pajamas?

Yra keturi laukai viršuje, datai, rūšiai, pavadinimui ir sumai.
Datą paliekat kad ir šiandienos, rūšiai išsirenkat pajamų rūšį, pvz. Atlyginimas, prie pavadinimo rašot ką nors arba ne ir įvedat sumą, spaudžiat įvesti ir tiek žinių.

Su išlaidom taip pat - tiek to ir pildymo.

Rezultatai pasimato labai greit, deja bauginantys, kai supranti, kad iš tikro išleidi daugiau nei manaisi išleidžiant. Paskui po truputį imi planuotis biudžetą ir bent man reikalai su pinigine kiek pagerėjo.
Atsakyti
labukas na tarkim vakar pylaiu benzina ir remointas buvo masinai juos atskirai vesti reikai ir tie duomenys niekur nepradings jai as juos ten paliksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarele85 @ 2011 01 12, 10:35)
labukas na tarkim vakar pylaiu benzina ir remointas buvo masinai juos atskirai vesti reikai ir tie duomenys niekur nepradings jai as juos ten paliksiu  smile.gif

Aš darau taip: nuėjau į "rūšys" ir susikūriau: "Auto, remontas" ir "Auto, kuras". Tada grįžau įvedinėt išlaidas ir vieną išlaidą į vieną rūšį suvedžiau, kitą išlaidą į kitą. Ir man automatiškai viską susumuoja.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 01 12, 20:07)
Aš darau taip: nuėjau į "rūšys" ir susikūriau: "Auto, remontas" ir "Auto, kuras". Tada grįžau įvedinėt išlaidas ir vieną išlaidą į vieną rūšį suvedžiau, kitą išlaidą į kitą. Ir man automatiškai viską susumuoja.

O gal galit patarti ar ten įmanoma pasidaryti, kad mėnesio pradžia būtų tarkim kiekvieno mėnesio 15d (tada gaunam pinigus). Nes vedant nuo kalendorinės mėnesio pradžios susiskaldo mano finansinis mėnuo ir jau sunku man tada susižiūrėti viską.. blush2.gif
Atsakyti
mylimuke, kiek žinau, kol kas nesidaro. Bet jie turi forumą - pasiūlykite ten arba parašykite tieisiai autoriui. Iki šiol nemažai lankytojų pasiūlymų suprogramuodavo.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 01 15, 09:02)
mylimuke, kiek žinau, kol kas nesidaro. Bet jie turi forumą - pasiūlykite ten arba parašykite tieisiai autoriui. Iki šiol nemažai lankytojų pasiūlymų suprogramuodavo.

Aišku, ačiū smile.gif Gal tikrai reiks pasiūlyti, o kol kas reikia susirasti kitą būdą vesti išlaidas..
Gal kas gali parekomenduoti ar pasidalinti kokiu excel'io failu? Galima ir až 4u.gif
Atsakyti
na as irgi pradejau vestis kur dingo pinigai matau kad dingsta blush2.gif na as alga gausiu tik 20 diena bet jau tiksliai zinau kiek gausiu ax.gif
Atsakyti