Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

QUOTE(aaistulis @ 2012 01 22, 19:59)
Sveikos, kazka pridirbau MuntasAS duotam faile... Man aktyvuojasi tik pirmasis visu grupiu pogrupis ("Mokesciuose" tik "Buto nuoma", "Moksluose" tik "Studijos" ir t.t.), visi kiti pogrupiai islieka pilki,t.y. neaktyvuoti g.gif  Nuejus i Sausio skirtuka ir bandant pildyti, isvis neleidzia nieko rasyti, cia gal tie dalykai susije unsure.gif  nebeismastau,ka ne taip padariau g.gif

Meskit šitą ir parsisiųskit iš naujo ax.gif

QUOTE(raganieška @ 2012 01 22, 22:42)
Aptikau bėdą, visose grupėse kur yra pogrūpis "KITA" rašo tą pačią sumą ir pripliusuoja prie išlaidų  g.gif

Spėju, kad ne naujausią versiją turit - naujausia sutvarkyta. Ten užtenka pakeist tos eilutės pavadinimą ir susitvarkys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(letuciux @ 2012 01 10, 19:06)
Mergaitės, gal žinot, kokioj programoj būtų galima skaičiuoti ne nuo pirmos iki pirmos, bet nuo kitos dienos? Pas mus srautas pinigų pareina nuo 15 d... Jei nuo pirmos, tai pirmą mėnesio pusę badautume...

Manau, kad tokios programos nelabai ir rasi. Pradėdama pildyti mėnesio pradžioje įsirašai turimą sumą. Jei ką nors perki iki vidurio mėnesio kol gauni naujas pajamas, tai vadinasi ir turi grynųjų, juk už dyką niekas nedalina. Tai puikiai viskas ir susidėlioja. Manau dauguma gauname pajamas tikrai ne pirmomis mėnesio dienomis mirksiukas.gif .Jei pirkiniejies iš skolintų pinigėlių kol sulauki savų pajamų, tai ir pažymi kad skolinti, vėliau atiduoti ir t.t. viskas kuo puikiausiai vedasi. Išbandyk ir manau tikrai pavyks thumbup.gif .
Atsakyti
Merginos ar Jums neužkliuvo nesutapimas exelinėje programėlėje Bendr. kur yra visa infomacija? Man išlaidų suma nesutampa su sausio mėnesio išlaidomis, kažką ne taip susumuoja g.gif . Ir naminiams gyvūnams neuždėjau varnelės, nes jų neturiu, tačiau kažkodėl Bedr. puslapyje vis tiek iš kažkur ten įrašo sumą, kuri tikriausiai dubliuojasi nuo kitų išlaidų, tačiau sumoje vistiek per daug priskaičiuota.
Dėkui jei kuri pasidalinsite pastebėjimais.
Atsakyti
Tai kur yra grupėse pogrupiai "KITAS" juos reikia pervadinti, kad būtų skirtingi, nes man visose grupėse prie "kitas" rašydavo tą pačią sumą. Tikiuosi supratote smile.gif
Atsakyti
Gal galima kažkaip padaryti, kad Muntas failiuke, bendrame lape, kur susumuoti pogrupiai, matystusi jei iš taupomų pinigų paimu. Nes dabar, tarkim atidėjau 200Lt, paėmiau 100Lt, tai vistiek rodo, kad šį mėn taupau 200Lt. Tik ta eilutė, kur rašo taupomų pinigų bendrą sumą pakinta. Gal kas supratote ką norėjau parašyti blush2.gif
Failiuką siunčiausi šiais metais, tai turbūt paskutinis variantas.
Atsakyti
kas naudojatės www.kurdingopinigai.lt?
man nerodo kad padaugėja pinigų, kai įvedu (kitos+), o aš beveik kasdien gaunu šių pajamų. tai gal man reik suvest tik mėnesio gauts pajamas? nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2012 01 27, 18:41)
kas naudojatės www.kurdingopinigai.lt?
man nerodo kad padaugėja pinigų, kai įvedu (kitos+), o aš beveik kasdien gaunu šių pajamų. tai gal man reik suvest tik mėnesio gauts pajamas? nesuprantu blush2.gif

as kadangi niekaip nesupratau kaip ten reikia pervedineti arba isimineti pinigus is Taupomu, tai Taupomiems pinigams priskyriau viena is saskaitu banke ir ten rodau kad pervedu arba nuimu per grupe Pinigu kaita, o toj skiltyje kur yra taupomi pinigai tiesiog ranka irasau ta suma jau galutine pvz. pas mane taupomoj buvo 200 as i saskaita banke kuri yra priskirta taupomai pervedziau 1000lt, tai tiesiog toj skilti pataisau i 1200lt ir viskas. nezinau, gal cia galima kazkaip kitaip daryt, bet as ilgai galvojau ir neikaip neissiaikinau kaip. gal kitos meragites kitaip daro ir paaiskins. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 01 27, 15:57)
Gal galima kažkaip padaryti, kad Muntas failiuke, bendrame lape, kur susumuoti pogrupiai, matystusi jei iš taupomų pinigų paimu. Nes dabar, tarkim atidėjau 200Lt, paėmiau 100Lt, tai vistiek rodo, kad šį mėn taupau 200Lt. Tik ta eilutė, kur rašo taupomų pinigų bendrą sumą pakinta. Gal kas supratote ką norėjau parašyti  blush2.gif
Failiuką siunčiausi šiais metais, tai turbūt paskutinis variantas.

Mano supratimu, viskas gerai - programėlė atspindi visas operacijas: padėjot 200, paėmėt 100 ir liko 100. Taip ir turi būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 27, 19:37)
Mano supratimu, viskas gerai - programėlė atspindi visas operacijas: padėjot 200, paėmėt 100 ir liko 100. Taip ir turi būt smile.gif

na gal nelabai gerai jei is turimu taupomu 200 paimi 100, o rodo kad vistiek tau 200 liko, nesuprantu as cia kazko, pabandziau ir as toj namu buhalterijoje taip padaryt, nu bendram lape rodo 200lt taupomi pinigai, nors turetu buti tik 100 g.gif
Atsakyti
QUOTE(egliukas28 @ 2012 01 27, 19:49)
na gal nelabai gerai jei is turimu taupomu 200 paimi 100, o rodo kad vistiek tau 200 liko, nesuprantu as cia kazko, pabandziau ir as toj namu buhalterijoje taip padaryt, nu bendram lape rodo 200lt taupomi pinigai, nors turetu buti tik 100  g.gif

Taigi rašo, kad ta eilutė, kur rašo taupomų pinigų bendrą sumą pakinta ax.gif Ar aš ko nesupratau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 27 sausio 2012 - 19:51
QUOTE(kamejukas @ 2011 02 01, 16:42)
Aš tai nuo sausio savo finansus suvedinėju www.manofinansai.lt naujoje svetainėje. Na, gal ir nenauja smile.gif tiesiog neseniai ją atradau - tai tikrai labai man patinka. Turėjau kažkada namų buhalterį, bet ši man daug labiau patinka... Pamėginkit wink.gif gal kam irgi patiks

vistiek sergu, guliu lovoj tai kas žinot dar kokių internetinių finansų puslapių. apžiūrėsiu visus ir išsirinksiu kuris priimtiniausias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 27, 19:51)
Taigi rašo, kad ta eilutė, kur rašo taupomų pinigų bendrą sumą pakinta ax.gif Ar aš ko nesupratau g.gif

nu as pati ka tik bandziau taip padaryti-sausi padejau taupyti 200lt, 100 nuemiau, taupoma suma sausio men lape pakito, parode kad liko 100lt, bet kur sumuojasi bendros islaidos,vadinamasis bendras lapas, kur gali matyti sumiskai kiek kam isleidai, ten rodo vistiek 200 litu g.gif
Atsakyti