sveikos mamytes, ar tikrai tos programos padeda jums taupyti pinigelius?
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 22, 19:33)
sveikos mamytes, ar tikrai tos programos padeda jums taupyti pinigelius?
Koks klausimas, toks ir atsakymas: pati programa pinigų supaupyti nepadeda

Čia kaip kiekvienas nori, gali ir/ar sugeba

Sveiki,
Truputį pasmanisiu ir paeikvosiu Jūsų laiką, Dalyvaujame viename projekte su vienu iš Lietuvos bankų ir turime išsiaiškinti, ko žmonės tikisi iš banko, ką jie norėtų keisti bankuose, ko jiems trūksta.
Galvoje sukasi keletas idėjų ir labai padėtumėte, jei atsakytumėte į šiuos 2 klausimus. Antras yra neprivalomas, bet, jei turite idėjų, ir norite, kad jos būtų įgyvendintos arba kažkas pakeista, gera galimybė jas išreikšti. Ačiū!
http://www.manoapkla...lausa/354733074
Truputį pasmanisiu ir paeikvosiu Jūsų laiką, Dalyvaujame viename projekte su vienu iš Lietuvos bankų ir turime išsiaiškinti, ko žmonės tikisi iš banko, ką jie norėtų keisti bankuose, ko jiems trūksta.
Galvoje sukasi keletas idėjų ir labai padėtumėte, jei atsakytumėte į šiuos 2 klausimus. Antras yra neprivalomas, bet, jei turite idėjų, ir norite, kad jos būtų įgyvendintos arba kažkas pakeista, gera galimybė jas išreikšti. Ačiū!
http://www.manoapkla...lausa/354733074
Labas merginos, gal galite patarti ką darau ne taip su ta exceline lentele: bandau įsivesti nustatymuose papildoma valiutą ir man nebeskaičiuoja mano grynųjų pinigų litais kur yra mėnesiuose, nesupranta kažko formulė.
Iš anksto dėkoju
Iš anksto dėkoju

Sveikos, paskaičiau jūsų temutę, radau labai naudingos informacijos.
prieš gerą savaitę atradau svetine "kur dingo pinigai?" kadangi planuojam taupyti pinigėlius konkrečiam tikslui, tai manau, kad ši svetainė padės susivokti kur iš tikro dingsta pinigai, nes ir taip ir taip su vyru skaičiuojam, sunkiai išeina
sėkmės visoms taupančioms ir skaičiuojančioms

prieš gerą savaitę atradau svetine "kur dingo pinigai?" kadangi planuojam taupyti pinigėlius konkrečiam tikslui, tai manau, kad ši svetainė padės susivokti kur iš tikro dingsta pinigai, nes ir taip ir taip su vyru skaičiuojam, sunkiai išeina

Sveikos 
Aš ir užsiregistravau "Kur dingo pinigai". Na kol kas labai labai patinka
Turiu klausimą: Kai Jūs užsiregistravote ar pažymėjote prie pajamų ir tuos sutaupytus pinigus, kuriuos turėjote ar ne?
nežinau ar aiškiai paklausiau
na ar savo santaupas pasižymėjote

Turiu klausimą: Kai Jūs užsiregistravote ar pažymėjote prie pajamų ir tuos sutaupytus pinigus, kuriuos turėjote ar ne?

aš naudojuosi šita
http://www.youtube.c...h?v=Kb3WWqmq22I
http://www.youtube.c...h?v=Kb3WWqmq22I
QUOTE(*Indra* @ 2012 06 05, 19:09)
Sveikos 
nežinau ar aiškiai paklausiau
na ar savo santaupas pasižymėjote 

Ne, tų pinigų aš nevedžiau, nes kitaip labai išsikreipia visų mėnesių vidurkis ir rodomos pajamos neatitinka realiai gaunamų pagal vidurkį.
QUOTE(ILIUKAS @ 2012 07 06, 21:39)
O iš kur parsisiųsti tą failą???????
QUOTE(nuar @ 2012 08 30, 00:08)
o mes žaidžiam nuo metų pradžios, pripratau ir labai gerai

QUOTE(aroonele @ 2012 05 30, 15:50)
Sveikos, paskaičiau jūsų temutę, radau labai naudingos informacijos.

Su vyru naudojames KDP jau gal kokius 3 metus

Visko buvo - mesdavom salin ta islaidu sekima, bet galiausiai vel grizdavom. Ziauriai idomu menesio gale visais rakursais pasinagrineti, kiek kam issileido.
Kai dabar mobiliuose internetas yra, tai tas islaidu vedimas labai paprastas - viens du ir suvedei is kart isleidus

Sekmes taupancioms, ruduo - tinkamas metas kazka pradeti