Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

sveikos mamytes, ar tikrai tos programos padeda jums taupyti pinigelius?
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 02 22, 19:33)
sveikos mamytes, ar tikrai tos programos padeda jums taupyti pinigelius?

Koks klausimas, toks ir atsakymas: pati programa pinigų supaupyti nepadeda schmoll.gif Tačiau tai, kad programos pagalba sekama kur išleidžiami pinigai - tai faktas, kad labai gerai matosi. O jeigu dar gale mėnesio randama bent šiek tiek laiko išlaidų analizei ir taupymo galimybėms apžvelgti, tada galima sakyti kad padeda.

Čia kaip kiekvienas nori, gali ir/ar sugeba bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Truputį pasmanisiu ir paeikvosiu Jūsų laiką, Dalyvaujame viename projekte su vienu iš Lietuvos bankų ir turime išsiaiškinti, ko žmonės tikisi iš banko, ką jie norėtų keisti bankuose, ko jiems trūksta.

Galvoje sukasi keletas idėjų ir labai padėtumėte, jei atsakytumėte į šiuos 2 klausimus. Antras yra neprivalomas, bet, jei turite idėjų, ir norite, kad jos būtų įgyvendintos arba kažkas pakeista, gera galimybė jas išreikšti. Ačiū!

http://www.manoapkla...lausa/354733074
Atsakyti
Labas merginos, gal galite patarti ką darau ne taip su ta exceline lentele: bandau įsivesti nustatymuose papildoma valiutą ir man nebeskaičiuoja mano grynųjų pinigų litais kur yra mėnesiuose, nesupranta kažko formulė.
Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, paskaičiau jūsų temutę, radau labai naudingos informacijos. 4u.gif
prieš gerą savaitę atradau svetine "kur dingo pinigai?" kadangi planuojam taupyti pinigėlius konkrečiam tikslui, tai manau, kad ši svetainė padės susivokti kur iš tikro dingsta pinigai, nes ir taip ir taip su vyru skaičiuojam, sunkiai išeina blush2.gif

sėkmės visoms taupančioms ir skaičiuojančioms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Aš ir užsiregistravau "Kur dingo pinigai". Na kol kas labai labai patinka smile.gif

Turiu klausimą: Kai Jūs užsiregistravote ar pažymėjote prie pajamų ir tuos sutaupytus pinigus, kuriuos turėjote ar ne? ax.gif nežinau ar aiškiai paklausiau biggrin.gif na ar savo santaupas pasižymėjote ax.gif
Atsakyti
aš naudojuosi šita
http://www.youtube.c...h?v=Kb3WWqmq22I
Atsakyti
QUOTE(*Indra* @ 2012 06 05, 19:09)
Sveikos smile.gif

Aš ir užsiregistravau "Kur dingo pinigai". Na kol kas labai labai patinka smile.gif

Turiu klausimą: Kai Jūs užsiregistravote ar pažymėjote prie pajamų ir tuos sutaupytus pinigus, kuriuos turėjote ar ne?  ax.gif  nežinau ar aiškiai paklausiau biggrin.gif na ar savo santaupas pasižymėjote  ax.gif

Ne, tų pinigų aš nevedžiau, nes kitaip labai išsikreipia visų mėnesių vidurkis ir rodomos pajamos neatitinka realiai gaunamų pagal vidurkį.
Atsakyti
QUOTE(ILIUKAS @ 2012 07 06, 21:39)

O iš kur parsisiųsti tą failą???????
Atsakyti
Su ta buhalterija ... Pažaidėm gal 2-3 mėnesius, daugiau neištvėrėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2012 08 30, 00:08)
Su ta buhalterija ... Pažaidėm gal 2-3 mėnesius, daugiau neištvėrėm biggrin.gif

o mes žaidžiam nuo metų pradžios, pripratau ir labai gerai 4u.gif aiškiai matosi kaip pasiskirsto pinigai ir kur 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2012 05 30, 15:50)
Sveikos, paskaičiau jūsų temutę, radau labai naudingos informacijos.  4u.gif
prieš gerą savaitę atradau svetine "kur dingo pinigai?" kadangi planuojam taupyti pinigėlius konkrečiam tikslui, tai manau, kad ši svetainė padės susivokti kur iš tikro dingsta pinigai, nes ir taip ir taip su vyru skaičiuojam, sunkiai išeina  blush2.gif

sėkmės visoms taupančioms ir skaičiuojančioms 4u.gif

Su vyru naudojames KDP jau gal kokius 3 metus smile.gif thumbup.gif
Visko buvo - mesdavom salin ta islaidu sekima, bet galiausiai vel grizdavom. Ziauriai idomu menesio gale visais rakursais pasinagrineti, kiek kam issileido.

Kai dabar mobiliuose internetas yra, tai tas islaidu vedimas labai paprastas - viens du ir suvedei is kart isleidus smile.gif

Sekmes taupancioms, ruduo - tinkamas metas kazka pradeti smile.gif
Atsakyti