Na norėtųsi, kad tas dovanotas arklys ir dantis turėtų

Statistikos grafikus reiks panagrinėt
Papildyta:
QUOTE(murzilkaa @ 2010 01 07, 20:20)
varske cia tik buvo kaip pavyzdys

tiesiog sudarineju toki sarasa ir tiek

man to reikia ir tiek.rupejo tai ir paklausiau
Visiškai teisingai ir klausk

Aš anksčiau taip pat smulkiai dariau (kitoj programoj), nes norėjau sužinoti kur aš daugiausia išleidžiu pinigų ir kur būtų galima sutaupyt. Po kelių mėnesių pasimatė, dabar prieš perkant apgalvoju, na ne visada, bet... Dabar jau smulkiai nerašau, yra keli grafikai ir tiek. Maisto nebesmulkinu. Bet smulkiai rašau į išlaidas, pvz. kosmetika, rūbai, alkoholis, barai ir pan. Yra paskirta visiems tam tikra suma ir stengiuosi per ją neperlipt (na ne visada gaunasi, bet gal kada nors pavyks). Vėliau peržiūrėsiu išlaidas, gal pavyks ką pakoreguot.
Papildyta:
Ir dar ką norėjau pasakyt, kad kai pradėjau vesti biudžetą, aš turiu grafą - taupyklė ir pagaliau išmokau taupyt

Pradžioj buvo sunku, bet gavusi pinigus,pirmoj eilėj atidėdavau tą numatytą sumą. Nepatikėsite, dabar aš tik ir laukiu pinigų kad galėčiau juos atidėt. Labai malonu jaustis kai žinai, kad jei kas (tfu tfu tfu) turėsiu tą kapeikėlę ir nustojau bijoti rytojaus

Dabar gyvenu iš tos sumos, kuri pati nustačiau, o ne iš tos kurią aš gaunu realiai. Įpratau ir tai gerai.
Jei tu negirdi, tai dar nereiškia, kad tylu, ir jei nematai, tai dar nereiškia, kad ten nieko nėra