Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

Sveiki. Baigiant skaityti seną temą buvo užsiminta apie kažkokį superinį failiuką taupymui. Atsiprašau - ar jis yra įdėtas pirmame puslapyje??? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 01 25, 16:48)
Sveikos

Labai aciu aistuzka uz susisteminta pirma zinute  thumbup.gif
Iki siol vedu islaidas i savo pacios sugalvita exel lentele, ale uzsimaniau ja patobulint, parsisiunciau cia nurodytas exelines, bet kazkokios jos man keistos, taip ir nesuprantu ar jas galima koreguot (kalbu apie pirmaja ), nes maau tik kur maista suvest
Internetiniu siek tiek bijau del saugumo, bet itariu smalsumas nugales smile.gif

O ko ten bijoti? Vedu sėkmingai ir vargo nematau.
QUOTE(dilditele @ 2010 01 26, 23:17)
Butu labai idomu pamatyt.
Ilindau kurdingopinigai ir nesuprantu tu rusiu ir grupiu, noriu pasmulkint pvz maista

Viršuje yra rūšys (dešinėj pusėj), tai gali pasitobulinti kaip nori.
Aš vedu ir kur dingo pinigai ir maisto išlaidas surašau į savo sukurtą. Tik, kad nieks nesusitaupo. doh.gif Valios trūkumas blush2.gif
Atsakyti
Nepatinka man tos online programos - realiai jų sumanytojai gauna iš jūsų labai brangų dalyką - duomenis. Paskui tuos duomenis galima puikiai pritaikyti saviems tikslams arba parduoti kokiai maximai ir pan. Žodžiu, aš įtari šiuo klausimu dry.gif

Mes viską vedam į excelį.

Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2010 02 14, 18:01)
O ko ten bijoti? Vedu sėkmingai ir vargo nematau.

Viršuje yra rūšys (dešinėj pusėj), tai gali pasitobulinti kaip nori.
Aš vedu ir kur dingo pinigai ir maisto išlaidas surašau į savo sukurtą. Tik, kad nieks nesusitaupo. doh.gif Valios trūkumas blush2.gif

Bijau del saugumo, o ne del vedimo...ir as vedu kol kas, bet ziuriu nekabina manes, geriau jau exeliukas...
O ta rusiu, grupiu sistema man nesamone kazkokia...arba as kazko nesuprantu...prisidariau as rusiu kokiu norejau, apjungiau i grupe ir kaip man paziuret kokia dali grupeje uzeme tam tikra rusis??
arba rodo visa biudzeta su visomis rusimis doh.gif tarkim turiu grupe 'Maistas' ir ten daug rusiu: pienas, duona....as nenoriu, kad rodytu pienas, duona...o tiesiog imtu maistas...
mane pvz erzina, kai issiskleidzia didziausia paklode rusiu...labai nepatogu sakyciau
Atsakyti
Grupėms statistiką rodo prie statistikos. Netingėkite paieškot.

Kniaumiau, o manot Maximai labai trūksta tų skaičiukų? Kam Jūsų nuomone skirtos visos "ačiū" kortelės su taškais ir pan? O jas pildant reikia nurodyt vardą, pavardę ir adresą.

Aš, asmeniškai, iš vedimo visko internete nedarau problemos. Neįsivaizduoju kaip būtų galima suskaičiuot kokius tais duomenis kai kiekvienas prisijungęs gali susikurt skirtingas asmenines išlaidų rūšis ir pan. Galų gale tegul žino, kad vakar sumokėjau 13,99 už fenelopsą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 02 15, 10:26)

Kniaumiau, o manot Maximai labai trūksta tų skaičiukų? Kam Jūsų nuomone skirtos visos "ačiū" kortelės su taškais ir pan? O jas pildant reikia nurodyt vardą, pavardę ir adresą.

Aš, asmeniškai, iš vedimo visko internete nedarau problemos. Neįsivaizduoju kaip būtų galima suskaičiuot kokius tais duomenis kai kiekvienas prisijungęs gali susikurt skirtingas asmenines išlaidų rūšis ir pan. Galų gale tegul žino, kad vakar sumokėjau 13,99 už fenelopsą smile.gif

Visiškai teisingai, nuolaidų kortelės irgi į tą pačią temą biggrin.gif Na čia kaip pavyzdį maximą paminėjau, nežinau, kam jiems iš tikrųjų tie duomenys ir kas parašyta agreement'e (ar jie pasilieka sau teisę su duomenimis daryti ką nori, ar ne g.gif ). Bet tikrai abejoju, kad swedbank paleistų tokį projektą šiaip sau smile.gif Nejaugi tik reklamos tikslais? g.gif Aš problemos irgi nedarau, naudojuosi kad ir gmailu, kuris apie mane žino daugiau už bet kokį swedbanką. Tiesiog gal ne visi pagalvoja, kad tą suvestą informaciją paskui kažkas pasiima.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 02 15, 09:26)

Bet kas gi juos skaičiuos. Gi gali būti išgalvotas vardas. Kaip ir dalyvaujant įvairiuose forumuose.

QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 15, 17:34)
Visiškai teisingai, nuolaidų kortelės irgi į tą pačią temą biggrin.gif Na čia kaip pavyzdį maximą paminėjau, nežinau, kam jiems iš tikrųjų tie duomenys ir kas parašyta agreement'e (ar jie pasilieka sau teisę su duomenimis daryti ką nori, ar ne g.gif ). Bet tikrai abejoju, kad swedbank paleistų tokį projektą šiaip sau smile.gif Nejaugi tik reklamos tikslais?  g.gif Aš problemos irgi nedarau, naudojuosi kad ir gmailu, kuris apie mane žino daugiau už bet kokį swedbanką. Tiesiog gal ne visi pagalvoja, kad tą suvestą informaciją paskui kažkas pasiima.

O tai pati ar nesinaudoji jokia el bankinkystės kortele? Tai dar labiau visi žino ką ir kur tu perki. Bent portale kur dingo pinigai gali prisijungti bet kokiu vartotojo vardu ir sėkmingai tvarkyti savo finansus.
Atsakyti
QUOTE(kniaumiau @ 2010 02 15, 18:34)
Visiškai teisingai, nuolaidų kortelės irgi į tą pačią temą biggrin.gif Na čia kaip pavyzdį maximą paminėjau, nežinau, kam jiems iš tikrųjų tie duomenys ir kas parašyta agreement'e (ar jie pasilieka sau teisę su duomenimis daryti ką nori, ar ne g.gif ). Bet tikrai abejoju, kad swedbank paleistų tokį projektą šiaip sau smile.gif Nejaugi tik reklamos tikslais?  g.gif Aš problemos irgi nedarau, naudojuosi kad ir gmailu, kuris apie mane žino daugiau už bet kokį swedbanką. Tiesiog gal ne visi pagalvoja, kad tą suvestą informaciją paskui kažkas pasiima.

Na, aš pvz. ėmiau Statoil kortelę, tai tik namie perskaičiau sąlygas ir plaukai pasišiaušė. Turi teisę bet kada ir bet kam naudoti sukauptus duomenis, siuntinėt reklamą ir bet kada savo nuožiūra parduoti šiuos sukauptus duomenis trečiosioms šalims. T.y. praktiškai bet kam, kam tik jie užsimanys. Ir čia statoil!.

O pvz. kurdingopinigai.lt naudojimo sąlygose aiškiai surašyta:
1. Vartotojai pasižada: "Neįvesti asmeninių duomenų nė vienoje svetainės formoje: asmens kodo, sodros kodo, sąskaitų ar mokėjimo kortelių numerių ar panašios asmenį identifikuojančios informacijos."
2. Kurdingopinigai.lt pasižada: "Niekam jokia forma neperduoti svetainėje sukauptų duomenų. " ir "Nekaupti, neperduoti ir neparduoti išvestinių duomenų rinkos tyrimams, statistikai ir kt."

Kai dėl Swedbank, juk akivaizdu, bet kokia jų išvada, skaičiavimas ir patarimas tiesiu taikymu atsiremia į banko produktą - indėlius, gyvybės draudimą, ar paskolą visam gyvenimui.
Atsakyti
Visame kame mėgstu privatumą, todėl pasirinkau asmeninę lentelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 02 15, 09:26)

Gi netingiu nu doh.gif ...
Ir ziuriu prie statistikos...rodyti grupemis matau tik viena mygtuka, ji paspaudus matau grafika, kurio naudos nesuprantu...gal per trumpai vedu? ar ka ne taip darau
Atsakyti
dilditele, na pavyzdžiui, vedat išlaidas maistui: pienas, mėsa, daržovės, gėrimai. Susikuriat grupę "visos išlaidos visam maistui" . Į šią grupę susidedat atskiras rūšis - pienas + mėsa + daržovės + gėrimai.

Ir tada grafikas rodo bendrą sumą visų į grupę įtrauktų rūšių.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2010 02 16, 09:02)
dilditele, na pavyzdžiui, vedat išlaidas maistui: pienas, mėsa, daržovės, gėrimai. Susikuriat grupę "visos išlaidos visam maistui" . Į šią grupę susidedat atskiras rūšis - pienas + mėsa + daržovės + gėrimai.

Ir tada grafikas rodo bendrą sumą visų į grupę įtrauktų rūšių.

Na as taip ir darau, susikuriu rusiu-pienas, diena ir t.t, tada visa tai apjungiu i grupe "Maistas"...einu i statistika, paimu pati apatini pasirinkima "Rusies grupes kaita", pasirenku maistas ir spaudziu rodyti grupemis ir gaunu nieko nesakanti grafika...nu gal ka ne taip darau?
Siaip ar taip pabandziau, nepatiko...uztai kaip dabar myliu savo exeliuka thumbup.gif
Atsakyti