Įkraunama...
Įkraunama...

Asmeniniai finansai ir namų/šeimos buhalterija

Aš jau treti metai naudojuosi programa "Butas". Ten labai lengva susikurti išlaidų rūšis, suvesti kasdienes išlaidas. Programa pati padaro diagramas ir net leidžia jas įsikelti į exel'į. Taip pat galima darytis "sevus", t.y. daryti duomenų kopijas.

Rekomenduoju. Tik labai baisu pasidaro suformavus digramas, kai pamatai, kad trečdalį pinigėlių tiesiog "suvalgai".
Atsakyti
Naudoju programa Gobšuolis (Žadiuga)is www.amosoft.net/ ir vargo nezinau...
Atsakyti
QUOTE(ranga @ 2010 03 25, 17:29)
Aš jau treti metai naudojuosi programa "Butas". Ten labai lengva susikurti išlaidų rūšis, suvesti kasdienes išlaidas. Programa pati padaro diagramas ir net leidžia jas įsikelti į exel'į. Taip pat galima darytis "sevus", t.y. daryti duomenų kopijas.

Rekomenduoju. Tik labai baisu pasidaro suformavus digramas, kai pamatai, kad trečdalį pinigėlių tiesiog "suvalgai".

Aš taip pat ją naudoju. thumbup.gif
Atsakyti
Pirmą temos įrašą dar reiktų papildyti "pirkinių sąrašo paruoštuku": http://taupykle.blog...stukassablonas/
Atsakyti
kvieciu uzsukti i sita puslapi, gal irgi rasit ka naudingo wink.gif

http://savifinansai.blogspot.com/
Atsakyti
Sveiki taupytojai,
Siūlau aplankyti ir išbandyti, tai nauja svetainė: http://www.asmeninisbuhalteris.lt/ thumbup.gif
tai ne reklama, tik rekomendacija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linxmutee: 04 gegužės 2010 - 07:00
QUOTE(ranga @ 2010 03 25, 16:29)

nu jo...kažin kaip reikėtų atprasti nuo šio "žalingo" įpročio? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linxmutee @ 2010 05 04, 07:58)
Sveiki taupytojai,
Siūlau aplankyti ir išbandyti, tai nauja svetainė: http://www.asmeninisbuhalteris.lt/  thumbup.gif
tai ne reklama, tik rekomendacija mirksiukas.gif

Sėkmės tobulinant ir nesustokit kely kaip kad nutiko balansas.lt, seimosbiudzetas.lt ar manoislaidos.lt

kurdingopinigai.lt vis atnaujinamas ir jau ilgokai gyvuoja.

manofinansai.lt šiek tiek kita svorio kategorija, nes už jų ištisas bankas su visom galimybėm sklaidai, finansavimui ir pan.

Papildyta: tik klaidas pradiniame puslapyje išsitaisykit - "Klausymai ir pasiulymai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzka: 04 gegužės 2010 - 22:09
Merginos kreipiuosi patarimo ax.gif 4u.gif
namuose turiu "butas" programa. bet maniau jau ant kompiuterio teks issilieti, du kartus po keleta valandu praleidau suvesdinedama informacija, skaicius, ir abu kartus niekas neissisaugojo, nors isejau is programos normaliai. Gal galite kuri kazka patarti, kadangi nesiryztu dar vieno vakaro aukoti bergzdziai... 4u.gif
Atsakyti
Prieš pora mėnesių rekomendavau naudotis programa "Butas", o dabar noriu patarti priešingai. Vedžiau duomenis į šią programą daugiau nei 2 metus ir nutariau palyginti 2008 ir 2009 metų duomenis. Eksportavau kiekvieno mėn. išlaidas ir pastebėjau, kad kažkas nesutampa. Tada vieno mėnesio išlaidas susumavau skaičiavimo mašinėlės pagalba. Ir buvau šokiruota:
1. Sumos visiškai neatitinka tikrų išlaidų (būna didsnės arba mažesnės)
2. Jei pasirenki ataskaitos ištraukimo datą nuo 1-15d. vis tiek ištraukia už visą mėn. ir t.t.
Aš kreipiausi internete nurodytu e-mailu, atsakymo nesulaukiau. Kai paskambinau telefonu ir viską papasakojau, paprašė viską išdėstyti raštu. Praėjus mėn. paskambinau vėl. Informavo, kad tokių klaidų patys nepastebėjo, o mano nurodytas ištaisys iki balandžio pab. Dabar jų telefonas išjungtas. Esu totaliai pasipiktinusi apgaudinėjimu, nes ten tikra šaraškina kontora. Surenka iš naivių žmonių (tokių kaip aš) po 50 Lt. ir tikisi, kad niekas nieko nepastebės.
Atsakyti
ranga, aš įtariu, kad "Butas" yra kokio 1 programuotojo senai daryta "chaltūrkė", leidžianti kas mėnesį kišenėn įsidėti po keletą ar daugiau šimtų nieko nedarant. O atnaujinimams trūksta laiko/noro/idėjų.

Aš anksčiau naudojau "namų buhalteris", bet jo nepasididinantis langas ir duomenų sugadinimas varė į neviltį.

"Butas" atsisakiau, nes pusėje langų rodė lietuviškas raides, o pusėje - ne. Akivaizdu, kad daiktas nepabaigtas gamint, nors ir gan brangiai pardavinėjamas.

Dabar (jau 1,5 metų) naudoju kurdingopinigai.lt . Stabiliai gyvuoja ir karts nuo karto atsinaujina/prasiplečia. Gaila, kad nesiūlo kokios panašios programos kompiuteriui, tik kad nereiktų jungtis prie interneto.
Atsakyti
sveikos,
as irgi naudodavau paprasta excel'io namu salygomis, bet mano labai jau paprasta buvo ax.gif ... Cia pirma temos puslapy radau visokiu nuorodu geru, reiks isbandyti... O kokiom teikiat pirmenybe- namu kompiutery pildomoms ar internete?
Atsakyti