Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

Dėkui už pastebėjimus metosMetos 4u.gif . Kadangi esam iš provincijos, tai gaila, bet šių parduotuvių nėr arti... O kada nuvažiavus į didesnį miestą reiks pasidairyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _vetra_: 18 sausio 2011 - 14:57
QUOTE(_vetra_ @ 2011 01 18, 16:55)
Dėkui už pastebėjimus metosMetos  4u.gif . Kadangi esam iš provincijos, tai gaila, bet šių parduotuvių nėr arti... O kada nuvažiavus į didesnį miestą reiks pasidairyti  ax.gif

Su "antibakteriniais' dalykais atsargiai. Cituoju:
naudodami agresyvią buitinę chemiją, antibakterinius prausiklius, šluostes mes patys, apie tai nesusimąstydami, gerąsias bakterijas naikiname ir sau kenkiame...gerosios bakterijos žūva pirmiausiai, o štai patys kenksmingiausi ir atspariausi ligų sukėlėjai išlieka, išgyvenę jie ima daugintis dvigubai greičiau...

Atsakyti
Sveikos mergaitės,
Prieš kelis metus buvau pirkusi šluosčių ir dabar neseniai tvarkydamasi aptikau tris užsilikusias nenaudotas, bet nepamenu kam jos skirtos doh.gif Vieną žinau, o kitos dvi neaiškios. Ar yra koks būdas kaip atpažinti kas per šluostė ir kam ji skirta? blush2.gif Man jos vienodos, tik spalva skiriasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2011 01 24, 08:43)
Sveikos mergaitės,
Prieš kelis metus buvau pirkusi šluosčių ir dabar neseniai tvarkydamasi aptikau tris užsilikusias nenaudotas, bet nepamenu kam jos skirtos doh.gif  Vieną žinau, o kitos dvi neaiškios. Ar yra koks būdas kaip atpažinti kas per šluostė ir kam ji skirta? blush2.gif Man jos vienodos, tik spalva skiriasi biggrin.gif

o kaip atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2011 01 24, 08:43)
Sveikos mergaitės,
Prieš kelis metus buvau pirkusi šluosčių ir dabar neseniai tvarkydamasi aptikau tris užsilikusias nenaudotas, bet nepamenu kam jos skirtos doh.gif  Vieną žinau, o kitos dvi neaiškios. Ar yra koks būdas kaip atpažinti kas per šluostė ir kam ji skirta? blush2.gif Man jos vienodos, tik spalva skiriasi biggrin.gif

g.gif panasu,kad cia universalios..nes jos yra vienodos tik skirtingu spalvu
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2011 01 24, 09:45)
o kaip atrodo?

Rodos panašios į šią

QUOTE(odres @ 2011 01 24, 15:16)
g.gif panasu,kad cia universalios..nes jos yra vienodos tik skirtingu spalvu

Gali but rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2011 01 24, 16:14)
Rodos panašios į šią
Gali but rolleyes.gif

aga tos pacios...tai galit valyti beleka smile.gif
Atsakyti
Man labai thumbup.gif Norwex sluostes. Turejau langu ir universalia, bet paeme mama pabandyti ir jau netidave. Sake labai jau geros 4u.gif . Tai as likau be verysad.gif . Teks vel ieskoti kur nusipirkti g.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Is kart atsiprasau kad neturiu laiko perskaityt nei sios nei anos jusu temukes.
Mane domina norwex skalbimo rutuliai ir makijazo sluoste. Gal kas galit daugiau info apie juos parasyt? Gal ir kvailai nuskambes, bet kiek tu rutuliu reikia deti y skalbimo masina? Nes kitu firmu tai raso po du ar net tris smile.gif Cia arba y az mirksiukas.gif Aciux
Atsakyti
QUOTE(sanet @ 2011 01 28, 00:18)
Labas vakaras
Is kart atsiprasau kad neturiu laiko perskaityt nei sios nei anos jusu temukes.
Mane domina norwex skalbimo rutuliai ir makijazo sluoste. Gal kas galit daugiau info apie juos parasyt? Gal ir kvailai nuskambes, bet kiek tu rutuliu reikia deti y skalbimo masina? Nes kitu firmu tai raso po du ar net tris  smile.gif  Cia arba y az  mirksiukas.gif Aciux

makiazo sluoste lb. giriama preke naudotoju. naudojama tik suvilgius siltu vandeniu ir tiek. valo gerai ir miela liesti.
jei jus apie magneta, jis yra vienas ir dedamas jis vienas i bugna skalbiant ar plaunant indus.
Atsakyti
norvex ir as naudoju,sluoste langam,spintelem,purviniem pavirsiams,dulkem,stiklinem thumbup.gif sluota turiu irgi..bet dar nenaudojau ax.gif mastau ar tureti ar perleisi kazkam.mama turi-dziaugiasi labai thumbup.gif \

super dar yra sepetys guminis,mamai nupirkau nes suniukus du augina,tai neatsidziaugia juo,plaukus thumbup.gif valo.

Atsakyti
thumbup.gif produkcija, turiu ir šiuo metu naudoju šias šluostes -
user posted image, user posted image, user posted image,
ypač stiklu valymui, tai liuks ta sluoste, labai gerai valo, nepalieka jokiu ruozeliu user posted image
pirstine - user posted image
labai gera tikraiuser posted image,
dar turiu grindu sepeti su sluostemes, dregnam ir sausam grindu valymui -
user posted image, user posted image
taip pat labai geros smile.gif
naudoju magnetini kamuoli - user posted image,
tiesa jo poveikio nezinau, nes nematau rezultato aiskaus, ka jis ten gero daro tam bugne besidauzydamas biggrin.gif

Šiaip tai naudoju, džiaugiuosi ir giriu, ka turiu tai viskuom esu patenkinta biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@mulyte: 03 vasario 2011 - 14:13