Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 19, 15:34)
taip stiklo keramikos smile.gif o sveistukas nepadetu?

sakykit, o kur ta stiklo keramikos gremztuka isigyti?
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2010 01 20, 14:06)

apie jiman primine kita mamyte, pas mus buvo prie kaitlentes pridetas, vakar tik susiradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 20, 14:08)
apie jiman primine kita mamyte, pas mus buvo prie kaitlentes pridetas, vakar tik susiradau biggrin.gif

reikia ir man tada paieskoti:)
Atsakyti
Gal žinovės patars, kurios šluostės geresnės - Norwex ar Greenway? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 20, 13:28)
Gal žinovės patars, kurios šluostės geresnės - Norwex ar Greenway?  ax.gif

Kas kuo naudojasi, tas tuo ir patenkintas. Kad sulyginti, reikia ir tu , ir tu tureti. As turiu Norwex ir Trend. Siek tiek skiriasi, bet kad labai - nepasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(dalionska @ 2010 01 20, 14:28)
Gal žinovės patars, kurios šluostės geresnės - Norwex ar Greenway?  ax.gif

Manau, negražiai atrodys, jei šioje temoje išvardinsiu kompanijos privalumus ax.gif. Greenwalk temoje jau buvo panašus klausimas. Ten yra ir atsakymas mirksiukas.gif

O šiaip visoms linkiu švarių namų ir sėkmės pasirenkant priemones gausioje pasiūloje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2010 01 20, 13:06)

OT
ir aš nerandu... vieni sako, kad Senukuos- nusipirkau, o jis toks gana minkštas, nieko nevalo doh.gif Dabar draugė paskolino tą normalųjį, tai ji minėjo, kad po ilgų paieškų rado ar Droge, ar Eurokos (sakė, nepamena), tai ir aš mėginsiu ieškot , nes valo super thumbup.gif Aišku, ne kasdienei čia priežiūrai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2010 01 20, 15:07)
OT
ir aš nerandu... vieni sako, kad Senukuos- nusipirkau, o jis toks gana minkštas, nieko nevalo  doh.gif  Dabar draugė paskolino tą normalųjį, tai ji minėjo, kad po ilgų paieškų rado ar Droge, ar Eurokos (sakė, nepamena), tai ir aš mėginsiu ieškot , nes valo super  thumbup.gif  Aišku, ne kasdienei čia priežiūrai  lotuliukas.gif

Del Eurokos abejoju ax.gif
Atsakyti
beje pabandziau metaline kempinele, ar kaip ji en vadinasi blush2.gif tai pavirsiaus ir nesubraize ir atsveite biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(iingaxxx @ 2010 01 20, 17:12)
beje pabandziau metaline kempinele, ar kaip ji en vadinasi blush2.gif  tai pavirsiaus ir nesubraize ir atsveite biggrin.gif

as išbandžiau Elektrolus spec pasta. Pirmoji, pties keleta metu ( o jos ilagam užtenka) buvo tikrai gera. Pirkau dabar, jau lenkiska variantą, tai ir laike šone pasidėjus. Efekto belikę 50 proc. Bandžiau SIDOL, specialiaja kaitlentėms. Pusė velnio. Dabar neseniai įsigijau vokiečių KEITMANN firmos. tikrai puiki pasta- pienelis. Ant prikepusiu vietų užpili, drėgna stipriai šluoste ta vietą išepi, o po kokių 5-7 min. kuo puikiausiai viska nuvalai indų plovimo tinkleliu, po to, žinoma, nuskalauji... mielai įsigyčiau ir gremžtuką.Jei kas rasite, praneškite , kur tokį gerą daiktą radote.. Jei aš rasiu- jums pranešiu.

Papildyta:
[
beje, Merginos, mano grindu sluostes plausine dryzius palieka doh.gif ka daryt???
[/quote]
miegas akis lipina, greiciauiai vel privelsiu klaidu.
Man ta pati beda su sluoste slapiam grindu valymui. kiek sykiu bevalyciau, vis lieka ruozai. ir ukisku muilu perplaunu ja, perskalauju, daznai keiciu vandeni, ruozai lieka nors tu ka. o taip noris blizganciu grindu...Ka ne taip darau? Gal vis delto pilti kokio nors sampuno?
Atsakyti
QUOTE(metosMetos @ 2010 01 21, 01:49)
as išbandžiau Elektrolus spec pasta. Pirmoji, pties keleta metu ( o jos ilagam miegas akis lipina, greiciauiai vel privelsiu klaidu.
Man ta pati beda su sluoste slapiam grindu valymui. kiek sykiu bevalyciau, vis lieka ruozai. ir ukisku muilu perplaunu ja, perskalauju, daznai keiciu vandeni, ruozai lieka nors tu ka. o taip noris blizganciu grindu...Ka ne taip darau? Gal vis delto pilti kokio nors sampuno?

Va, va, ir as ta problema turiu. Pradzioje viskas buvo gerai, dabar jau erzinti pradeda. Klausiau moteriskiu, siaulieciu. Pasiule pabandyti isplauti su skysciu ciuziniams valyti.. Dar nebandziau. Nezina ar verta ji pirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2010 01 21, 10:54)
Va, va, ir as ta problema turiu. Pradzioje viskas buvo gerai, dabar jau erzinti pradeda. Klausiau moteriskiu, siaulieciu. Pasiule pabandyti isplauti su skysciu ciuziniams valyti.. Dar nebandziau. Nezina ar verta ji pirkt g.gif

o instrukcijoje per pristatyma sake, jog uzteks ukisko muilo ar Norwex milteliu.Didelis deja, deja....................
Daug ivairiu sluosciu grindims su kotais pasirode su mikropluostu. Kainos perpus. Tikrai negaila butu moketi tik tokia kaina ir... tetureti toki "komforta". Atsiprasau, taciau tikrai pykstu del kokybes pagal tokia kaina, kokia Norwex "lauzia". Maniau, kad as viena kenciu del tos problemos. Igriso kelis kartus plauti ir is visu krastu ziureti, ar sveciai ruozus matys ar ne, ir kaip tai atrodys kai saule kambari apsvies....Nepykit, kad issiliejau
Atsakyti