Įkraunama...
Įkraunama...

Norwex šluostės ir kiti gaminiai

QUOTE(zebrina @ 2013 04 16, 13:20)
o galima tas šluostes plauti skalbimo mašinoj su kitais skalbiniais,ar tik su muilu -rankomis? ax.gif

Tik su muilu rankomis.
Jei skalbimo masinoje, tai tik mikropluostu audinukus, atskirai nuo kitokiu audinuku ir tik su spec milteliais 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, būtų labai smagu išgirsti, kad pasidalintumėt gal kokiu patarimu kaip ką valote, kur daugiau nuostabos suteikė kokia priemonė, nes esu naujokė ax.gif na man pagrinde tai indams plauti tinklelis nuostabus daiktas, kad puodeliams jokios sodos druskos nebereikia nuo arbatų likusių žymių išplauti, guminis šepetys, kad nuo batų padų žemes labai fainai išvalo, dar labai super dalykas kempinėlė dėmėms, va akmens masės kriauklė išsivalo puikiai visos žymės... Jei visos po kelis patarimus iš savo nuostabos vistiek kažką naujo atrastumėm manau smile.gif
Atsakyti
Aš nei dienos neapsieinu be grindų valymo šepečio,sausa šluostė tiesiog stebuklas-per 5 min visą butą apibėgu ir surenku pūkus,plaukus ir t.t.po to guminiu šepečiu nubraukiu tiesiai į šiukšlinę ir kasdien pas mane grindys blizga thumbup.gif
Ypatingai,kai kas nors netikėtai paskambina ir sako:-užeisiu minutėlei,
o kampų plaut ir blizgint tai jau nėr kada doh.gif
Kai turiu laiko šlapiu prasivalau,irgi liuks mirksiukas.gif
Apie langų šluostę,tai jau net nerašau,ji verta 100 balų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2013 09 24, 12:04)
Aš nei dienos neapsieinu be grindų valymo šepečio

kokioms grindims tinka? 4u.gif

dar domina turbanai plaukams? ar tikrai greitai sugeria dregme ir nepazeidzia plauku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sūpynės: 25 rugsėjo 2013 - 14:38
o kas cia per kempinele demems?
Atsakyti
QUOTE(Sūpynės @ 2013 09 25, 15:27)
kokioms grindims tinka? 4u.gif

dar domina turbanai plaukams? ar tikrai greitai sugeria dregme ir nepazeidzia plauku?

Naudoju jį jau keli metai, tikrai greitai susigeria drėgmė thumbup.gif pažeidimų jokių nepastebėjau..

QUOTE(obelele @ 2013 09 25, 17:37)

user posted image

Aš dažytas sienas su ja valau, labai gerai viskas nusivalo nepažeidžiant dažų thumbup.gif

Pritariu, kad tinklelis indams plauti superinis thumbup.gif
Atsakyti
O kaip smagu, kad atsirado diskutuojanciu, manau kuo daugiau patirtimi pasidalins senbuves tuo visiems daugiau informacijos naudingos smile.gif O del turbano, tai jis man buvo pirmas gyvenime, bet niekada negalvojau, kad toks patogus dalykas, as dar maudantis ji uzsidedu kai tik galva issiplaunu ir kol pabaigiu maudytis, man jau galva apdziuvusi, nors plaukai ilgi smile.gif
O del grindu sausu valimu, pati valau parketa pliteles, bet manau ir kitoms grindims jis tinka tikrai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(obelele @ 2013 09 25, 17:37)

O del kempineliu as jau isbandziau likucius po remontu nuo pleistru ant grindu, langu nuvalyti super nuvale, paskui bendradarbe plamasterius vaiku kur su nieko nenuvale su kempinelem nuvale, paskui labai fainai nusivalo plastikiniu langu remas, jei museliuku ar kieno nors yra apdirbta, o labiausiai patiko del plautuves akmens mases kaip jau minejau mirksiukas.gif O broliui ispudi padare, kad nuo masinos smala nuvale, kuri buvo is senu laiku smile.gif
Atsakyti
Laba,

sios kempineles man irgi superines thumbup.gif
Atsakyti
Labas, gal gali kas pakomentuoti norwex magnetini kamuoli ar pajutot skirtuma su juo ar be jo ir kurie skalbimo milteliai geresni skysti ar biri?
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 10 09, 15:54)
Labas, gal gali kas pakomentuoti norwex magnetini kamuoli ar pajutot skirtuma su juo ar be jo ir kurie skalbimo milteliai geresni skysti ar biri?

naudoju magnetinį kiekvieną kartą skalbiant,man jis jokio stebuklo nepadaro,vis vien pilu minkštiklio,nes rankšluosčiai be jo kaip dratiniai doh.gif
antrą kart nepirkčiau,bet kad jau turiu,tai naudoju biggrin.gif
skystam skalbikliui dabar gera akcijinė kaina,užsisakiau pabandymui, pakomentuosiu, kai išbandysiu,o miltelių irgi dar neteko bandyt,kažkaip ranka nekyla už tiek mažai svorio mokėti taip brangiai,alergininkų namie nėra,tai kaip ir neaktualu.
Atsakyti
QUOTE(supermamce @ 2013 10 09, 16:08)
naudoju magnetinį kiekvieną kartą skalbiant,man jis jokio stebuklo nepadaro,vis vien pilu minkštiklio,nes rankšluosčiai be jo kaip dratiniai  doh.gif
antrą kart nepirkčiau,bet kad jau turiu,tai naudoju  biggrin.gif
skystam skalbikliui dabar gera akcijinė kaina,užsisakiau pabandymui, pakomentuosiu, kai išbandysiu,o miltelių irgi dar neteko bandyt,kažkaip ranka nekyla už tiek mažai svorio mokėti taip brangiai,alergininkų namie nėra,tai kaip ir neaktualu,

Na aš birius naudoju tai man patiko, bet as pirkau geguze ir jie kainavo 1kg 44lt, tai va iki dabar uztekau, bet cia atostogos buvo, o ir namie dviese esam i savaite trys kartai kazkur gaunasi skalbtis. Bet likau patenkinta. Tik va svarstau dabar geriau birius ar skysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dovmoo @ 2013 10 09, 16:16)
Na aš birius naudoju tai man patiko, bet as pirkau geguze ir jie kainavo 1kg 44lt, tai va iki dabar uztekau, bet cia atostogos buvo, o ir namie dviese esam i savaite trys kartai kazkur gaunasi skalbtis. Bet likau patenkinta. Tik va svarstau dabar geriau birius ar skysta smile.gif

Man su tokiu kiekiu ir kaina-bankrotas,skalbiu kasdien,šeimyna 4 dideli asmenys blink.gif
Atsakyti