Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

biggrin.gif mes per skype cia bendravom..send biski laiko turejau tai plepaliojau seip jei uzimta esu nelabai diena plepu ten
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 21:36)
Labas vakarelis:) Man MB siandien irgi tona parveze:)) kokius tris maiselius jau spejau iskraustyti:) dali iskart mamai atidejau, ji turi parduotuve miestelyje, tai gal po 1 lt isparduos:) i konteineri irgi nemazai:) o siaip tai pagrinde striukes ir drambliniai pabaisiukai:) bet kaip uz tokia kaina tai gana neblogi rubeliai:)

o taip kokiu geresniu rubu ar nepasitaike? gal dar taip kokiu daiktu radai? g.gif
Papildyta:
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 04, 22:19)
biggrin.gif mes per skype cia bendravom..send biski laiko turejau tai plepaliojau  seip jei uzimta esu nelabai diena plepu ten

viskas aisku tada cia su jumis smile.gif neteks tada man pamatyt verysad.gif
Atsakyti
nu savaji zveriuka iveikiau, dabar galiu ir paplepeti:)
kol kas nepapuole ir nemanau kad paklius kas nors grazaus, ar su etikete:) vistiek reiks vaziuoti originalo pirkti:)
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 22:46)
nu savaji zveriuka iveikiau, dabar galiu ir paplepeti:)
kol kas nepapuole ir nemanau kad paklius kas nors grazaus, ar su etikete:) vistiek reiks vaziuoti originalo pirkti:)

o kokiu jaunatviskesniu rubu ar jau radai? o kas buvo kad daug teko ir ismest? g.gif
Atsakyti
nelabai, vaikisku kol kas irgi nieko nepakliuvo:) o ismetimui yra nemazai:) i savo parduotuves prastu rubu as nevezu, pas mane nera nei po lita ar po du:)
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 22:58)
nelabai, vaikisku kol kas irgi nieko nepakliuvo:) o ismetimui yra nemazai:) i savo parduotuves prastu rubu as nevezu, pas mane nera nei po lita ar po du:)

o tai del ko ismest atrusiavai?

g.gif
Atsakyti
plemuoti, suplyse ir svarkai vyriski:)))
Atsakyti
Va bėda ta,kad ir pas mane jaunatviškų nepapuolė. Bus parduotuvė pensininkams lotuliukas.gif Gerai,kad mama truputį įdėjo,sesuo visą lagaminą atidavė,savo didžiausią maišą pririnkus,tai truputį pamaišysiu. Vis geriau atrodys,nei vien iš mados rūbus sukabinus.
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 23:23)
plemuoti, suplyse ir svarkai vyriski:)))

oi tie svarkai tai nekas kai pasitaiko doh.gif
Atsakyti
sie drabuziai gerai tuo kad labai daug striukiu ir tu puloveriu, bet vien jais prekiaudama per daug neuzdirbsi, nes juose nieko grazaus ir tokio madingo nera.
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 01 04, 23:28)
Va bėda ta,kad ir pas mane jaunatviškų nepapuolė. Bus parduotuvė pensininkams lotuliukas.gif  Gerai,kad mama truputį įdėjo,sesuo visą lagaminą atidavė,savo didžiausią maišą pririnkus,tai truputį pamaišysiu. Vis geriau atrodys,nei vien iš mados rūbus sukabinus.

pas mane uzeina ir pensininku biski tai kartais nuperka tokiu rubu kuriu galvoju gyvenime niekas nenupirks lotuliukas.gif bet jau yra nuolatiniu jaunu pirkeju tai jos visokiu dzemperiu, plonu bliuskuciu iesko g.gif
Papildyta:
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 23:34)
sie drabuziai gerai tuo kad labai daug striukiu ir tu puloveriu, bet vien jais prekiaudama per daug neuzdirbsi, nes juose nieko grazaus ir tokio madingo nera.

pas mane kazkaip nelabai tas striukes perka. tai buna per plona, tai per trumpa, tai per maza.... vis randa prie kazko prisikabint doh.gif iesko kokiu paltu graziu ir dar pigiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 05, 00:34)

puloveriu, ka tas zodis reiskia g.gif
Atsakyti