Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

pas mane kazkaip nelabai tas striukes perka. tai buna per plona, tai per trumpa, tai per maza.... vis randa prie kazko prisikabint doh.gif iesko kokiu paltu graziu ir dar pigiu doh.gif
[/quote]

tai ir pas mane tu pensininkiu uzeina:) va su tom striukem tai taip ir buna:)) todel ir negaila jas uz tokia kaina pirkti:)
Papildyta:
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 04, 23:40)
puloveriu, ka tas zodis reiskia g.gif

mes dzemperius tuos siltus taip vadinam:)
Atsakyti
[quote=Seleste29,2010 01 05, 00:43]
pas mane kazkaip nelabai tas striukes perka. tai buna per plona, tai per trumpa, tai per maza.... vis randa prie kazko prisikabint doh.gif iesko kokiu paltu graziu ir dar pigiu doh.gif
[/quote]
tai ir pas mane tu pensininkiu uzeina:) va su tom striukem tai taip ir buna:)) todel ir negaila jas uz tokia kaina pirkti:)
Papildyta:
mes dzemperius tuos siltus taip vadinam:)
[/quote]
aisku tada pas mane juos labai perka mirksiukas.gif
Papildyta:
seleste o kaune kurem rajone parduotuve turi jei nepaslaptis g.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 04, 23:40)
puloveriu, ka tas zodis reiskia g.gif

Glaudžiai prigulęs, pusiau prigulęs arba laisvas, dengiantis liemenį drabužis su rankovėmis, apsivelkamas per galvą. Gali būti be rankovių, siaurais arba plačiais pečiais. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vilmuke3 @ 2010 01 05, 00:47)
Glaudžiai prigulęs, pusiau prigulęs arba laisvas, dengiantis liemenį drabužis su rankovėmis, apsivelkamas per galvą. Gali būti be rankovių, siaurais arba plačiais pečiais. biggrin.gif

aisku doh.gif
Atsakyti
pas mane irgi:) bet dabar ju ilgam uzteks:)
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 23:48)
pas mane irgi:) bet dabar ju ilgam uzteks:)

jau gal ne viena karta perki tokia tona?
Atsakyti
anksciau as pirkdavau tona skotisku, bet dabar gaila tiek pinigeliu:)) ten tu dzemperiu irgi nemazai pasitaikydavo:)
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 04, 23:48)

gerai tada lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 23:55)
anksciau as pirkdavau tona skotisku, bet dabar gaila tiek pinigeliu:)) ten tu dzemperiu irgi nemazai pasitaikydavo:)

o kur tu skotisku pirkdavai? g.gif
Atsakyti
as is damrio
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 04, 23:59)
as is damrio

tai jau ten gal originalas budavo? o is resnos neperki?
Atsakyti
as visada tik originala imu:) viena karta emiau tuos brangius rusiuotis, bet ju savikaina per brangi:) as kazkaip su damriu seniai jau bendrauju, rubeliai irgi man patinka, zinau kad neperrinkti.
Atsakyti
QUOTE(Seleste29 @ 2010 01 05, 00:05)
as visada tik originala imu:) viena karta emiau tuos brangius rusiuotis, bet ju savikaina per brangi:) as kazkaip su damriu seniai jau bendrauju, rubeliai irgi man patinka, zinau kad neperrinkti.

as pas juos kai pirkau tai viena karta pasitaike maisiukas slapiu rubu o kitas buvo su kazkokiais skudurais ir dar kaip pakraciau tai iskrito gyvas voras doh.gif doh.gif
Atsakyti