Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 08, 23:02)
Tai kad ankstoka dar  g.gif

tai kiek cia truksim lotuliukas.gif ziurek ryt ir baigta viskas ax.gif
Papildyta:
beje mergaites dirbat ryt kuri?
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 08, 23:15)
tai kiek cia truksim lotuliukas.gif ziurek ryt ir baigta viskas ax.gif
Papildyta:

as parduotuve tvarkausi reik paskutini atnaujinima padaryt doh.gif o pirmad.i mada dumiu is pat ryto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 08, 23:18)
as parduotuve tvarkausi reik paskutini atnaujinima padaryt doh.gif o pirmad.i mada dumiu is pat ryto doh.gif

as ir bandysiu ryt vaziuot i bazes pasiimt orginalo kelis maisiukus pas mus tokio pigiako yra 2.50/kg lyg is vokietijos
Atsakyti
doh.gif doh.gif as ryt pirksiu lietuvos ryta ir drambliu rubu ieskosiu doh.gif
Atsakyti
kelis kartus vasara is ju emiau tai visai nieko buvo bet yra buve ir s... apatinio trikotazo buna pasitaiko visai nauju dideliu didziu, o ju labai reikia thumbup.gif
Papildyta:
niu viskas mergaites labanakt pabegu, nes jau akytes baigia isvarvet verysad.gif darbe zaidziau visa diena dabar vel prie kompo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ingace @ 2010 01 08, 23:15)

aš dirbsiu būtinai,pinigėlio žiauriai reik. Nuomai tiek prisiskolinau,kad nežinau kada atiduosiu. Ir dar siuntai pasiskolint reik,bo prekių tai tikrai labai mažai. Pustušti stovai stovi
Atsakyti
pas mane jau ir pustusti ryt papildysiu da kiek turiu doh.gif o turiu apie 300 kg.tik doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doviliukei: 08 sausio 2010 - 21:46
QUOTE(doviliukei @ 2010 01 08, 20:19)
kokius kursus g.gif

čia jeigu idarbini žmogu ten pagalbos kažkokius reikia pereiti doh.gif

QUOTE(doviliukei @ 2010 01 08, 20:25)

prastai sunei visai operacija nusimato rimta jei iki treciadienio nepraeina nuo antibijotiku

o kas atsitiko unsure.gif mano šunėkui irgi blogai alergija pasireiškė o pas mus ukmergėj nėva tokiu vaistu doh.gif

QUOTE(rogrinta @ 2010 01 08, 20:31)
verysad.gif šūds. veterinaro paslaugos tai o jo joi kaip patuštins pinginę  unsure.gif

drinks_cheers.gif tikrai brangu nusipirkti ciuica viena bet kai paskaičiuoji kiek kainuoja išlaikyti gerai jeigu sveikutis o kai buna ligu maišelis tai o atsieina doh.gif

čia ne i tema bet kai neklauso sakau vešiu pas veterinara ir apsiramina tada lotuliukas.gif

Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif pas mane diena baikis palyginus su vakar. Bet matosi,kad zmones pinigeliu nelabai turi, nes keli pirmadieniui atsidejo prekiu, nes ner uz ka moketi. Mane iegi mokesciai spaudzia pradzioje. Sekancia savaite po 5 ir 3 Lt leisiu ir po to naujai partijai rinksime.
ROGRINTA ( koks cia tavo sudetingas nikas, kiekviena karta tikrinuosi ar teisingai parasiau ) na tai pas tave prekytes superines, jeigu is 5 zmoniu tiek surinkai.Pagarba.

Ingace su sukaktuvėmis 4u.gif manau reikia dziaugtis. Draugu sunus po pusmecio issiskyre. Sias laikais 10 metu solidu. thumbup.gif

doviliuke nu tu darbo bitute. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(tipitapu @ 2010 01 09, 00:35)
Labas vakarelis  4u.gif  pas mane diena baikis palyginus su vakar. Bet matosi,kad zmones pinigeliu nelabai turi, nes keli pirmadieniui atsidejo prekiu, nes ner uz ka moketi. Mane iegi mokesciai spaudzia pradzioje. Sekancia savaite po 5 ir 3 Lt leisiu ir po to naujai partijai rinksime.
ROGRINTA ( koks cia tavo sudetingas nikas, kiekviena karta tikrinuosi ar teisingai parasiau ) na tai pas tave prekytes superines, jeigu is 5 zmoniu tiek surinkai.Pagarba.

Ingace su sukaktuvėmis  4u.gif manau reikia dziaugtis. Draugu sunus po pusmecio issiskyre. Sias laikais 10 metu solidu. thumbup.gif

doviliuke nu tu darbo bitute.  4u.gif

kas nedirba mielas vaike tam ir valgyt duot nereikia mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vilite @ 2010 01 09, 00:27)
čia jeigu idarbini žmogu ten pagalbos kažkokius reikia pereiti  doh.gif
o kas atsitiko  unsure.gif  mano šunėkui irgi blogai alergija pasireiškė o pas mus ukmergėj nėva tokiu vaistu  doh.gif
drinks_cheers.gif  tikrai brangu  nusipirkti ciuica viena bet kai paskaičiuoji kiek kainuoja išlaikyti gerai jeigu sveikutis o kai buna ligu maišelis tai o atsieina  doh.gif

čia ne i tema bet kai neklauso sakau vešiu pas veterinara ir apsiramina tada  lotuliukas.gif

su gimda kazkas negerai jai mergaitei musu. verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, verslininkės biggrin.gif
Kur šiandien visos prapuolusios?Net nustebau, kad šiandien dar niekas žodžio netarė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labuka. Grįžau iš darbelio. Vėl tik keli žmonės teužsukę buvo, du pirkėjus apturėjau tai 38 lt turiu. Vis ne veltui į darbelį čiuožiau. Tiesa žmonės ,kurie užeidinėjo per tas dienas,aišku visi matyti jau,tai džiaugias vėl mane pamatę biggrin.gif
QUOTE(vilite @ 2010 01 09, 00:27)
čia jeigu idarbini žmogu ten pagalbos kažkokius reikia pereiti  doh.gif

Nežinau kaip su ta ind. veikla,bet kai įkūriau įmonę,man reikėjo preit darbo saugos kursus,kad priimdama žmogų į darbą galėčiau jam tą instruktažą pravest ir duot pasirašyt darbo saugos žurnale

QUOTE(tipitapu @ 2010 01 09, 00:35)

Nick'as tai mano įmonės pavadinimas sudarytas iš šeimos narių vardų mirksiukas.gif O prekytės tai iš mados žieminio mix'o hihihi.gif Čia tai ką buvau geresnio pasilikus iš paskutinių dviejų pirkimų. Juk prieš uždarymą specialiai pirkau iš ten,kad prastesnes galėčiau paleist po 1 ar 3 lt. o kas gražesnio laikiau naujai parduotuvei
Atsakyti