Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių prekyba

Sveikutes,nu va,ir as su savo naujienom smile.gif Vakar vaziavau i nauja vieta orginalo,kai pamaciau,tai suds pagalvojau,vien megztiniai ir puloveriai,nieks neima ju pas mane nei po 1Lt,nu ka,vaziavau vel i ten pat kur visada(kas skaitot,atsimenat is kur imu,minet daugiau nenoriu mirksiukas.gif )Nu sakau,tai s...preita kart pakliuvo,nebeimsiu daugiau,nu ka,sako,imkis pati maisus kokie patinka,biski orginalo,biski vaikisku skirstytu papirkau,ir i parde savo atgal,issikroviau,galvojau,ai vistiek niekas neaina,ramei susitvarkysiu...Tai patikekit...vakar ir siandien siaip taip apsitvarkiau,nes zmoniu kiek ejooo doh.gif thumbup.gif Prekyba atsigavo biggrin.gif Kaip i darba noriu pirmadieni dabar!Ir pastebejau,kad prestesnius gali ir uz lita atiduoti,niekam nereik,geriau jau koki madingesni daikta perka ir brangiau g.gif Gerai rankiniu papuole,grazuciu tokiu,dar visokiu daiktu,indu,zaislu,madingu rubu,pizamu laaabai graziu,naujovisku.
Papildyta:
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 08, 22:37)
aš dirbsiu būtinai,pinigėlio žiauriai reik. Nuomai tiek prisiskolinau,kad nežinau kada atiduosiu. Ir dar siuntai pasiskolint reik,bo prekių tai tikrai labai mažai. Pustušti stovai stovi

Bliamba,ragrinta...isivaizduoju kaip sunku tau...bet viskas isivaziuos po truputi mirksiukas.gif Tik tik laiko prekiavusi,vel viska kaip nuo pradziu pradeti sunkoka,bet imanoma.
Atsakyti
Sveikutes-pas mane siandien prekyba-16lituku lotuliukas.gif
nu bla bla nesuprantu pradedu abejoti savo broliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neringule @ 2010 01 09, 18:06)
Sveikutes-pas mane siandien prekyba-16lituku lotuliukas.gif
nu bla bla nesuprantu pradedu abejoti savo broliu doh.gif

O jei pabandytum uzpirkima daryti??Paprasyk kokios pazystamos kad "tipo"pirktu kelis daiktus,suma kokia solidi butu,apie 50Lt,paziuresi ka vakare jis parodys,ar pasakys kad uz teik pirko??
Atsakyti
biggrin.gif jo neringule..uzsiundyk mane as tau papirksiu uz koki 100 lt vakare ataduosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lasiukas @ 2010 01 09, 19:00)
biggrin.gif jo neringule..uzsiundyk mane  as tau papirksiu uz koki 100 lt vakare ataduosi lotuliukas.gif

Sakyciau,nu nusipirkai gi,kokius dar 100Lt atiduoti lotuliukas.gif
Atsakyti
4u.gif laba vakara nu pagaliau ir as jau namie doh.gif doh.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
Na ir pas mane siandien diena ne pyragai zmoniu labai mazai buvo ir prekyba bloga vos kelis megztinius pardaviau. Nuo siandien viska po 5 Lt paleidau reikia naujai siuntai rinkti pinigelius, bet taip letai renkasi, kad negaliu. Mados atsikandau, si karta norisi daugiau geresnes kokybes rubu nusipirkti. Ale kur ?
Nu su originalu man tai nesiseka, nelaimingas as tuo poziuriu zmogus,bet uzsispyres bandysiu dar kada Utena sturmuoti.

rogrinta na dabar viskas aisku su niku smile.gif mes irgi senai 'larivija' buvome ikure.

ovimama labai dziaugiuosi uz tave 4u.gif , musu versle taip reikia kad su prekytemis pasisektu.

lasiuk matau dar veiklos truksta, tai dar slaptu pirkeju bizniuka prijungsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiputapu,tavo zinukus visada malonu skaityti,kazi ar man vienai taip? smile.gif
Taip taip,labai svarbu geros prekes,tada nei reklamos nereikia,vienas per kita zmones susizino.As tik uz orginala"grynaveisly" biggrin.gif ,pamatau maisiukus ir viskas aisku ar perrusiotas ar ne,vaje kiek sandeliu jau aplankiusi esu,ir legaliu ir nelegaliu.Kaip jus,ar daug vieteliu esat apziurejusios,ar daug yra kur paziurejot,ir nusprendet-neeeeeee schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 09, 19:53)
Tiputapu,tavo zinukus visada malonu skaityti,kazi ar man vienai taip? smile.gif
Taip taip,labai svarbu geros prekes,tada nei reklamos nereikia,vienas per kita zmones susizino.As tik uz orginala"grynaveisly" biggrin.gif ,pamatau maisiukus ir viskas aisku ar perrusiotas ar ne,vaje kiek sandeliu jau aplankiusi esu,ir legaliu ir nelegaliu.Kaip jus,ar daug vieteliu esat apziurejusios,ar daug yra kur paziurejot,ir nusprendet-neeeeeee schmoll.gif

nemazai perejus jau tu vietu..ir nemazai pasakiusi neee...uztenka pora maisiuku praskanuot ir susidarai vaizda..
Atsakyti
QUOTE(ovimama @ 2010 01 09, 20:53)
Kaip jus,ar daug vieteliu esat apziurejusios,ar daug yra kur paziurejot,ir nusprendet-neeeeeee schmoll.gif

Vat niekur nesu originalo pirkus,tik Utenoj (nes lasiukas prirodė) Kitur bijau kur nors bandyt,kol kas nepatarė ir nepagyrė. Vėl gi,turiu telefoniuką bachuriukų,kurie tik neseniai pradėjo vežt prekes iš Anglijos į Vilnių. Nu ir bijau bandyt nors tu ką. Mastau gal vis gi nerizikuot,o važiuot į Uteną. Gal kas iš vilniečių norėtų,pigiau kelionė būtų rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 09 sausio 2010 - 21:11
QUOTE(rogrinta @ 2010 01 09, 22:47)
Vat niekur nesu originalo pirkus,tik Utenoj (nes lasiukas prirodė) Kitur bijau kur nors bandyt,kol kas nepatarė ir nepagyrė. Vėl gi,turiu telefoniuką bachuriukų,kurie tik neseniai pradėjo vežt prekes iš Anglijos į Vilnių. Nu ir bijau bandyt nors tu ką. Mastau gal vis gi nerizikuot,o važiuot į Uteną. Gal kas iš vilniečių norėtų,pigiau kelionė būtų  rolleyes.gif

as noreciau tik dar pinigeliu nelabai turiu smile.gif
Atsakyti
labu rytuka 4u.gif
kaip tuscia cia g.gif visos tinginiauja mirksiukas.gif o as kaip laukiu rytojaus i darbeli kaip noriu ax.gif
Atsakyti