esame vede dar visai neseniai (sia vasara), neseniai susilaukeme grazutes fainutes dukrytes

zodziu beda tokia, kad zmona nelabai su mano mama sutaria/nori sutart...

seip mano zmona man pati geriausia, visko buna, bet ji man tikrai gera, beda gal tame kad pas ja yra sioks toks nzn kaip pavadint.. bendravimo su aplinikiniais kompleksas... jei grubiai nupiesius yra taip:
pati geriausia ir viska labai gerai zino ir visada laukiama sveciuose ir visada pas ja norima vaziuoti tai - jos mama - mano uosviene (as isvis toks daugiau maziau zmogus ramus ir plaukiantis pasroviui todel ir man labai gera mano uosviene, randam bendru kalbu, as jai irgi labai gera zentas, bent jau kiek jauciu tai...);
jos tevas irgi geras artimas zmogus, kuri myli, nepasisnekesi apie viska kaip su mama, bet irgi geras, man velgi - mano uosvis liuks maladec susitinkam pastoviai ir alaus atsigeriam ir juokaujam ir tt zodziu perfect....
jos brolis(mazumele jaunesnis uz ja) - kai neuzknisa normos ribose, kai uzknisa gaidys, blogas ne brolis ir tt...

jos bendradarbiai - visi gaidziai, ir visokie kitokie *&%^*&, ta anokia, ta sioka, ta ana pasake ta ana padare.... seip gal ten pas ja darbe ir nera viskas gerai, yra keistu tu bendradarbiu kurie gal ir gali nepatikt, bet esu tikras jei as ten dirbciau man nebutu taip ziauriai suknistai blogai, kaip zmonai (anyway) ji nebedirba ten
jos grupiokai - is pradziu buvo labai faini, geri, dabar kazkaip gavesi kad visi gaidziai...
draugiu zmona irgi nelabai turi.. t.y. visai neturi nes per vestuves buvo tik mano artimiausi draugai ir musu abieju gimines, jos draugu ir draugiu nebuvo....
mano draugai - praktiskai visi gaidziai su neididelem isimtim (beje ju kaip ir nebelike nes nzn ar tai zmona prilaiko ir as apsiduodu, nors dabar ir noro ir laiko neber kai darbas, vaikutis, namai...) bet toks jausmas kad ir tie keli draugai yra jai NORMALUS tik todel kad nebebendraujam su jais, nes jei butu palaikomi santykiai pasidarytu visi blogieciai nes padarytu ta ar ana pasakytu kazka ar paziuretu netaip....
kas liecia mano mama ji irgi neaisku kodel (visada galvojau jau kas kas bet ta tai sutars labai gerai su mano kazkada busima kazkokia zmona) nes augau labai gerai sutarem, buvo puikus santykiai, visiems draugams patinkdavo ji, ir isvis ji panasi i mane, viskas jai gerai ir visi geri, tik va pasirodo mano zmonai ir ji pasidare bloga... bandem sneket, kodel, argumentu nelabai rasta.. tiesiog nepatinka pas tavo mama nuvaziuot nes ten nejauku... jus ten savo snekom uzsieme... ir t.t.
seip atsikraustem naujai gyvent dabar, tai ziuriu ir kaimynai tas blogas anas vel negeras nu zodziu visi yra blogi tik ne as kol nesusipykstam ir ne jos mama

issipleciau belekaip ir nieko doro neparasiau, reziumuojant: man truputi nepatinka situacija esanti dabar ir nzn kaip bus veliau, kad mano zmona nenori sutarti su mano mama, tiesiog kazkiek gaila mamos, juk ji nenusipelne tokio elgesio, nes pas ja keslai tik geri.. ir puikiai suprantu kad man svarbiausia zmona ir vaikas, ir tebunie as ir susitaikysiu, teks susitaikyt ir mano mamai kad ji matys anuke labai retai, ir seip netures marteles su kuria galima siltai pabendraut (kaip ji to labai noretu) as susitaikysiu nes seima man svarbiausia, bet sakau gal nereikia iskart taip paimt ir taikytis, o gal as igalus kazkaip pakeisti i geraja puse ta situacija esama?
tokie patarimai kaip - man nebendraut su jos tevais, kol jis neprades bendraut su manaisiais nelabai tinka, nes juk nelaukiniai esam ir nepradesim dabar gyvent nerodydami seneliams anukes, ir kitaip rodyt principus.... ir tikrai neiseitis, jei su zmona pastoviai vaziuosim pas mano tevus (o jie gyvena prie juros) o zmona tures jausti diskomforta per prievarta sypsodamasi mano mamai...
tai va tikiuos mazdaug bent jau pagavot kur problema... ar darytina is mano puses kazkas sitoj vietoj ar nelabai?...
aciu uz patarimus