QUOTE(Moonte @ 2010 01 12, 22:31)
Jus atsakymo nerandat, ir neieskot jo, o randat "pritarima" savo pagiezai. Jus nebandot atsiriboti nuo "blogio", o kultyvuojate ji viduje ir tapatinates su anyta. *Jus nesiojate savyje neigiama energija vietoj to, kad ja isstumti - kerstas, pasipiktinimas, susierzinimas... Tai destukcines jegos, kurios sunyveliuoja jumyse esanti geri.
Pakesti pastovu kisimasi nereikia, klausimas kaip jus ta kisimasi nutraukiat. Sprendziant problema galima islikti ledi, arba virsti turgaus boba.
Atleiskit, as savo artimu zmoniu nelyginu su kitais, ir aplamai kiekvienas zmogus yra individas, tame tarpe as, jus ir jusu anyta. Kvaila noreti, kad jis taptu kitu, jis yra toks koks jis yra. **Ar jums lengvai galite pasikeisti?
[b]Papildyta:[/B]
Pasakysiu taip, kad buvo laiko tarpas, kad as anytos deka issiskyriau su vyru... Jau nekalbu ka yra pasakiusi apie mane, sunu, mano gimines ... Daugiau to nekomentuosu. Bet man uztenka smegenu, suprasti, kad ji yra vyro mama ir man to pakanka. Mano dusia ne srutu duobe, kad saugociau anytos perlus.
Pakesti pastovu kisimasi nereikia, klausimas kaip jus ta kisimasi nutraukiat. Sprendziant problema galima islikti ledi, arba virsti turgaus boba.
Atleiskit, as savo artimu zmoniu nelyginu su kitais, ir aplamai kiekvienas zmogus yra individas, tame tarpe as, jus ir jusu anyta. Kvaila noreti, kad jis taptu kitu, jis yra toks koks jis yra. **Ar jums lengvai galite pasikeisti?
[b]Papildyta:[/B]
Pasakysiu taip, kad buvo laiko tarpas, kad as anytos deka issiskyriau su vyru... Jau nekalbu ka yra pasakiusi apie mane, sunu, mano gimines ... Daugiau to nekomentuosu. Bet man uztenka smegenu, suprasti, kad ji yra vyro mama ir man to pakanka. Mano dusia ne srutu duobe, kad saugociau anytos perlus.
Na atsakymus nebutinai randu kalbant vien apie sia tema, aplamai,apie SM

* na, sito paneigt negaliu, taip, ji man issaukia tokias emocijas..
** Manau, pasikeistii nera lengva, nes esame, kaip Jus ir sakete - kiekvienas yra individas.
Mano situacijoje, man nepatynka butent tas, kad kaip daug kart jau ir minejau,anyta gatava atim kasni is burnos, kai jai tikrai visko uztenka,Gerai, kad MB ta supranta, aisku, po pokalbiu, kai as jam atvirai issakydavau viska..