Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(Moonte @ 2010 01 12, 22:31)
Jus atsakymo nerandat, ir neieskot jo, o randat "pritarima" savo pagiezai. Jus nebandot atsiriboti nuo "blogio", o kultyvuojate ji viduje ir tapatinates su anyta. *Jus nesiojate savyje neigiama energija vietoj to, kad ja isstumti - kerstas, pasipiktinimas, susierzinimas... Tai destukcines jegos, kurios sunyveliuoja jumyse esanti geri.

Pakesti pastovu kisimasi nereikia, klausimas kaip jus ta kisimasi nutraukiat. Sprendziant problema galima islikti ledi, arba virsti turgaus boba.

Atleiskit, as savo artimu zmoniu nelyginu su kitais, ir aplamai kiekvienas zmogus yra individas, tame tarpe as, jus ir jusu anyta. Kvaila noreti, kad jis taptu kitu, jis yra toks koks jis yra. **Ar jums lengvai galite pasikeisti?
[b]Papildyta:
[/B]
Pasakysiu taip, kad buvo laiko tarpas, kad as anytos deka issiskyriau su vyru... Jau nekalbu ka yra pasakiusi apie mane, sunu, mano gimines ... Daugiau to nekomentuosu. Bet man uztenka smegenu, suprasti, kad ji yra vyro mama ir man to pakanka. Mano dusia ne srutu duobe, kad saugociau anytos perlus.

Na atsakymus nebutinai randu kalbant vien apie sia tema, aplamai,apie SM 4u.gif

* na, sito paneigt negaliu, taip, ji man issaukia tokias emocijas..

** Manau, pasikeistii nera lengva, nes esame, kaip Jus ir sakete - kiekvienas yra individas.
Mano situacijoje, man nepatynka butent tas, kad kaip daug kart jau ir minejau,anyta gatava atim kasni is burnos, kai jai tikrai visko uztenka,Gerai, kad MB ta supranta, aisku, po pokalbiu, kai as jam atvirai issakydavau viska.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 12, 21:31)
Mano dusia ne srutu duobe, kad saugociau anytos perlus.

nuoshirdziai noreciau sugebet taip atsiribot kaip jus sugebat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2010 01 12, 21:34)
Tiek to merginos, visom sekmes. Gal tikrai reikia nugyventi gyvenimo dali, kad pradeti gerbti save ne tariamai, o istikruju.

Atleiskite uz mano isvada, bet jus saves negerbiat, nes nusleidziat iki anytos lygmens.

Tikiuosi kadanors mane suprasit.

jusu nusileidimas iki anytos lygmens, jos ignoravimas ir nebendravimas su ja? smile.gif tada as mielai nusileidziu iki to , nes jau laiminga apie metus jos nemaciau
bet klausimas jums jei dar grisit smile.gif yra mamu, kurios palieka vaikus,nes jie sioms nereikalingi,ir yra mamu ,kurios uzaugina vaikus nors jie nereikalingi ir nemylimi ir visaip ta primena bei atima viska ka sie gauna(teko net matyti kaip vireja is valgyklos ismeta motina,kuri atima is 4toko vaiko maista nemokama), vistiek toki padara vadinti mama, myleti gerbti? kuriai vaikas kaip pajemu saltinis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reika: 12 sausio 2010 - 23:18
QUOTE(DuDU @ 2007 11 07, 01:58)
Oj kokia pažįstama situacija, jei ne kai kurios nesutampančios detalės, pagalvočiau, kad mano vyras čia rašo  biggrin.gif
Šiuo atveju aš ta "šaltoji ir nemaloni" martelė anytos akimis  doh.gif Man lygiai taip pat nemalonu važiuot pas anytą, nes kaip ir tavoji sako "jus ten savo snekom uzsieme... ". Nu bet taip ir yra, atrodo, kad tavęs ten net nėra kai nuvažiuoji, šnibždesiai, kai įeini į kambarį nutyla, o kai vyrui tai pasakau, jis sako nesąmonė, taip nėra tikrai, jiems tai įprastas bendravimas doh.gif O be to tu galbūt ko nors ir nežinai, aš pvz. kartą visai netyčia nugirdau, kai anyta už akių kitai marčiai dėjo mane į šuns dienas, nors dar nė nevedę buvom, o dabar kažkodėl stebisi ko čia ta marti tokia šalta. Sorry, bet šlykstu ir tiek verysad.gif

Pas mane ir panasi situacija, kad megsta patyliukais su vyru snibzdetis ir visada nutyla,kai as ienu.Daug paslapciu turi... g.gif kiek matau, tai kai buni vienas, tai vienoks bendravimas, o kai atsiranda daugiau akiu, tai visa persimaino. na neveltui ir posakis, kad anytos, tai velnio pramanytos.

p.s. idomu ir as busiu tokia anyta doh.gif unsure.gif
Atsakyti
O as turiu geriausia uosve, Supratinga, miela ir linksma smile.gif Dar ne kaero nesipykom ir tikiuos tiap bus visada smile.gif Ji net man atvykstant alaus atnesa biggrin.gif Smagu tokia turet blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Balta-akis @ 2010 01 13, 09:50)
Ji net man atvykstant alaus atnesa biggrin.gif  Smagu tokia turet blush2.gif

Cia del alaus visas smagumas? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
O buna vat tokiu anytu, vaziavau autobuse ir pries mane sedejo dvi pagyvenusios moteriskes, stai ju pokalbis:"Uzsakiau savo marciai auskariukus, dabar vaziuoju ju paimti smile.gif ..""Aaaa...na, tokios anytos daug kas pavydetu bigsmile.gif " "Aj...buvo pas mane uzeje, ziuriu, pas ja karoliai tokie, sakau, ar auskariukus turi, sako, ne, tai uzsakiau ax.gif ..gaila man jos, tokia jauna, visko dar norisi, ir iseit, ir apsirengt, o jau taip daug turi atsisakyt.."
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilke_ziema: 13 sausio 2010 - 11:41
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 13, 11:40)
O buna vat tokiu anytu, vaziavau autobuse ir pries mane sedejo dvi pagyvenusios moteriskes, stai ju pokalbis:"Uzsakiau savo marciai auskariukus, dabar vaziuoju ju paimti  smile.gif ..""Aaaa...na, tokios anytos daug kas pavydetu  bigsmile.gif " "Aj...buvo pas mane uzeje, ziuriu, pas ja karoliai tokie, sakau, ar auskariukus turi, sako, ne, tai uzsakiau  ax.gif ..gaila man jos, tokia jauna, visko dar norisi, ir iseit, ir apsirengt, o jau taip daug turi atsisakyt.."
wub.gif

cia is kokio fantastinio romano pacitavot? lotuliukas.gif

manes anyta kai paklausia ar man nieko netruksta, ar nereikia pagalbos, jau zinau kad reikia sleptis ir nebeisileisti jos i namus maziausiai menesi, nes ponia turi nauja plana, kaip paminti marcia ir isilipti i sunaus pinigine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(markute @ 2010 01 13, 12:14)
Cia del alaus visas smagumas? lotuliukas.gif  doh.gif

Nea ,ne del alaus, tiesiog ji labai miela, rupinasi ir net klausineja ko noreciau smile.gif
Atsakyti
Monte nesupykit, bet jus man atrodot kaip is kitos planetos 4u.gif

QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 13, 12:40)
O buna vat tokiu anytu, vaziavau autobuse ir pries mane sedejo dvi pagyvenusios moteriskes, stai ju pokalbis:"Uzsakiau savo marciai auskariukus, dabar vaziuoju ju paimti  smile.gif ..""Aaaa...na, tokios anytos daug kas pavydetu  bigsmile.gif " "Aj...buvo pas mane uzeje, ziuriu, pas ja karoliai tokie, sakau, ar auskariukus turi, sako, ne, tai uzsakiau  ax.gif ..gaila man jos, tokia jauna, visko dar norisi, ir iseit, ir apsirengt, o jau taip daug turi atsisakyt.."

nesitiki kad tokiu buna...
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 01 13, 12:40)
wub.gif

Tai supratinga moteriškėthumbup.gif. Gerbt ir mylėt tokią anytėlę.
Atsakyti
norit papasakosiu juokinga nutikima.buvo naujieji metai ,sventem pas vyro tevus.manoanyta baisi melage,manes nemegsta,su visa gimine susipykus,ir su savo protu.vienkiemis,tuoletas lauke,zodziu paprasiau jos tapkiu,sako neduosiu i lauka,dar suslaps.pati i lauka vien tapkem vaiksto.man buvo gaila.uzpykau ir viska isdejau.kai jai batus atidaviau,norejau pasiskolinti ,neduosiu istepsi.sakau man niekonebuvogaila,visada skaniausius pietus dariau,kepsnius.anklodes siuvau.kita savaite nuvaziavom ikaima,suni pasileidau pabegioti,ta paeme ir pririso nieko nesakiusi,as vel paleidau,ir poto pati pririsau.kita savaite vel atvaziavau,o ta suni udariusi tvarte,ir uzrakinosu grandinem ir spyna kad suns neimciau... fear.gif vot ligone lotuliukas.gif
Atsakyti