Įkraunama...
Įkraunama...

Aš ir mano anyta

QUOTE(Shania @ 2010 01 13, 17:54)
Dziaugiuosi ir as biggrin.gif Tokiu ir geresniu visiem linkeciau. Matyt svarbiausia kad gyventi kartu netektu...retai kada tenka isgristi grazius zodzius apie marti ir anyta jei jos po vienu stogu gyvena ax.gif

Tai kad neįsivaizduoju, kaip tektų po vienu stogu gyvent. Atskirai gyvenam. matomės gal kartą - du per mėnesį, bet santykiai doh.gif

Siūlė gyvent kartu. Sako "mum brangu už komunalinius mokėt. ateikit kartu gyvent. Mesimės per pusę - bus pigiau".
Tai net nesvarstėm su MB šito klausimo...
Abu nusprendėm, kad čia net nėr ką šnekėt.
Atsakyti
bent gerai,kad pakankamai protingi buvot ir nesutikot, kaip kiti "gali ant to pasirasyti".

Atsakyti
As ne tik su uosviais bet ir su savo tevais gyventi nenoreciau, ne todel kad blogi, visi geri, tiesiog kiekvienam reikia savo erdves, jei tik yra galimybiu aisku. Nes pats to nenoredamas visada palaikysi savo vaika o kitas bus kaltas. Geriau kai viska aiskintis tarpusavyje galima, be treciuju asmenu palaikymo.
O siaip patiko istorija su auskariukais, tikiuosi marti gerbia tokia anyta. Nes zinau viena atveji, kai anyta ir darba gera parupino ir nama statyti padejo (finansiskai) o marti jai neleidzia anuku matyti...se tau ir dekingumas, ne tik anytos velnio pramanytos buna.
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 13, 18:08)
bent gerai,kad pakankamai protingi buvot ir nesutikot, kaip kiti "gali ant to pasirasyti".

Tai kad šiuo atveju tikrai ne pinigų taupymas svarbiau. Kiekvieną kartą išvažiuoju iš ten blogos nuotaikos. Tikrai stengiuosi nusiteikt, kad "gal šįkart bus kitaip", bet nieko panašaus...
Nemanau, kad galėčiau ten jaustis kaip namie.
Su jais dabar gyvena MB brolis su panele, tai nėra labai patenkinti, bet jų argumentas - taupymas. Nemanau, kad tai gerai. Nes ir tarpusavyje konfliktų kyla ir t..t..
Man namai - ramybė, o ne susikaustymas ir žodžių rinkimas kiekvieną sekundę, kad tik ko netaip nepasakytum...
Papildyta:
QUOTE(Shania @ 2010 01 13, 18:08)
As ne tik su uosviais bet ir su savo tevais gyventi nenoreciau, ne todel kad blogi, visi geri, tiesiog kiekvienam reikia savo erdves, jei tik yra galimybiu aisku. Nes pats to nenoredamas visada palaikysi savo vaika o kitas bus kaltas. Geriau kai viska aiskintis tarpusavyje galima, be treciuju asmenu palaikymo.
O siaip patiko istorija su auskariukais, tikiuosi marti gerbia tokia anyta. Nes zinau viena atveji, kai anyta ir darba gera parupino ir nama statyti padejo (finansiskai) o marti jai neleidzia anuku matyti...se tau ir dekingumas, ne tik anytos velnio pramanytos buna.

Mano tėvų butas mažas, dėl to net jei ir būtų noro - nėra galimybių pas juos gyventi.
Bet su MB esam sutarę, kad negyvensim su tėvais (jei jau visiškai nebus, ką daryt, tada kitas reikalas, bet stengsimės kaip tik galim).
Su tėvais tikrai viskas kitaip. Kad ir kokie jie geri būtų.
Dėl tos marčios, kuriai anyta auskariukus pirko tikrai norėtųsi, kad anyta būtų įvertinta. Bet būna tokių, kurios net nesigilina į žmogų. Jei anyta - tai bloga.
Atsakyti
nesuprantu, kaip jus cia del tu auskariuku taip vieningai susizavejot ax.gif
na grazus girdetas pokalbis, tikrai grazus (ir moterishke matyt geros dushios), bet kalbant abstrakciai - vien auskaru nupirkimas zmogaus kitokiu nepadaro....
gal kokia proga buvo.....
o gal po to tuos auskariukus dovanotus prikaishios ir primins ateinanti deshimtmeti ax.gif
galu gale as karta is anytos gavau kaledoms apyranke, bet va kai laukiausi - gavau kaledoms prezervatyvu.... manot neschiai moteriai sveika tokiu dovanu gaut???
jau geriau is viso gyvenimer nieko nebutu dovanojusi.... blush2.gif
Atsakyti
na moteris norejo gero,kad nepastotum greitu laiku... nes daryk ka nori as buciau isterijoje jei pirmas metu nesulaukia, o as jau antra greit gimdysiu <- cia man baisiau uz nezinia ka biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 13, 20:43)
na moteris norejo gero,kad nepastotum greitu laiku... nes daryk ka nori as buciau isterijoje jei pirmas metu nesulaukia, o as jau antra greit gimdysiu <- cia man baisiau uz nezinia ka biggrin.gif

g.gif pastoti bunant neshciai??? blink.gif blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

beje, tai buvo per mano antraji neshtuma, (vyresniam vaikui 4 metai buvo) biggrin.gif
Atsakyti
ne, pastoti nesenai pagimdzius ... man tai kosmaras butu...biggrin.gif
bet jei prezervatyvus dovanojo nestumo metu, tai manau norejo pasakyti,kad nebenori daugiau anuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 13, 22:24)
ne, pastoti nesenai pagimdzius ... man tai kosmaras butu...biggrin.gif
bet jei prezervatyvus dovanojo nestumo metu, tai manau norejo pasakyti,kad nebenori daugiau anuku smile.gif

Manau, kad jei anytai nereik tu anuku islaikyt, priziuret ir su jais gyvent, tai tegu geriau pasilaiko savo nuomone apie norima anuku skaiciu sau.

As is viso nesuprantu, kaip galima kazkam kaledom prezervatyvus dovanot.
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 01 13, 20:03)
nesuprantu, kaip jus cia del tu auskariuku taip vieningai susizavejot ax.gif
na grazus girdetas pokalbis, tikrai grazus (ir moterishke matyt geros dushios), bet kalbant abstrakciai - vien auskaru nupirkimas zmogaus kitokiu nepadaro....
gal kokia proga buvo.....
o gal po to tuos auskariukus dovanotus prikaishios ir primins ateinanti deshimtmeti ax.gif
galu gale as karta is anytos gavau kaledoms apyranke, bet va kai laukiausi - gavau kaledoms prezervatyvu.... manot neschiai moteriai sveika tokiu dovanu gaut???
jau geriau is viso gyvenimer nieko nebutu dovanojusi.... blush2.gif

Na iš sekančių jos žodžių "gaila man jos, tokia jauna, visko dar norisi, ir iseit, ir apsirengt, o jau taip daug turi atsisakyt" atrodo, kad tikrai geros dūšios moteriškė. Ir neatrodo, kad prikaišios...
Papildyta:
QUOTE(Arven @ 2010 01 13, 22:40)
Manau, kad jei anytai nereik tu anuku islaikyt, priziuret ir su jais gyvent, tai tegu geriau pasilaiko savo nuomone apie norima anuku skaiciu sau.

As is viso nesuprantu, kaip galima kazkam kaledom prezervatyvus dovanot.

Nebūtinai Kalėdom. Kaip pasijaustum kad ir be progos nuo anytos prezervatyvų gavus dovanų? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 13, 20:43)

Jau čia aš būsiu kategoriška-koks jos (anytos) reikalas, kada aš pastosiu? Ir iš vis kodėk reikia kištis į šeimą(nors ir sūnaus) - galima tik patarti, ir tai jeigu kas prašo.
Atsakyti
sioms kaledoms as irgi gavau "nerealia" blink.gif dovana nuo anytos iki siol neissifruoju jos minties g.gif , o kad kazkas uzslepta tiksliai zinau - nepirmas kartas, intrigas ismano moteriske doh.gif

pirma kart su vyru sventes praleidom atskirai, isvaziavo darbuotis i uzsieni, taigis, atnesa man dovanu anyta, kaip jau iprasta "nusiprausk ir pasikvepink" rinkinuka ir dar intymiaja knyga -iliustruota issamu vadova moteriai blink.gif kaledoms blink.gif

sunumi labai rupinasi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orly :): 14 sausio 2010 - 09:20